Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря количката Espiro Lupo в Русе?
Какви са отзивите и мненията за количката Espiro Atlantic?
Какви са разликите между количките Espiro и Baby Design?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря количката Espiro Lupo в Русе?
-
Какви са отзивите и мненията за количката Espiro Atlantic?
Отзивите за количката Espiro Atlantic са предимно положителни, като потребителите оценяват дългия кош за новородени, широката седалка за по-големи деца, големите помпащи гуми и удобната дръжка с няколко позиции. Освен това материалите са памучни и удобни за детето. Някои мнения обаче бяха смесени; някои майки го харесаха заради неговата маневреност, лекота и комфорт, докато други изразиха опасения относно качеството на количката, посочвайки проблеми с някои аксесоари като дъждобрани и сенници. Освен това има предпочитания към други модели колички като Baby Design Sprint Plus и Baby Design Lupo.
-
Какви са разликите между количките Espiro и Baby Design?
-
Къде мога да намеря дъждобран за количката Espiro Atlantiк?
-
Какви са отзивите за количката Espiro Enzo Evo?
.Мен ако ме питаш купи си количката от фирения магазин на Espiro,ще си спестиш доста главоболия(поръчка,доставка..) и той все пак е оторизиран вносител и гаранцията ти е сигурна.
,но като се включи само добри отзиви ще получиш
Ползвам количката година и 10 месеца вече , а съм с кола и я ползвам на половина в сравнение с други майки . Дръжката тотално се разкърца , картона който е в коша под количката се счупи и като сложа нещо по-тежко се огъва надолу. В старата тема едно момиче беше питало за въпросното велкро и аз бях отговорила , че за тогава нямаше признаци на захабяване , но към днешна дата въобще не иска да се залепи. И това което най-много ме дразни е че количката избеля , цвета който беше когато я купих го няма вече от половин година и повече, изглежда много захабен , избелял самия плат. Има ли други колички с такъв проблем ? Количката винаги седи в гаража и като я изпера не я държа на слънце , не разбирам как се получи това избеляване