Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 054
  • 389
  •   1
Отговори
# 15
Пандичка радвам се,че и ти си от нашия отбор newsm44.Мен ако ме питаш купи си количката от фирения магазин на Espiro,ще си спестиш доста главоболия(поръчка,доставка..) и той все пак е оторизиран вносител и гаранцията ти е сигурна.
Roni Bonboni е с Enzo Evo,но нещо се губи напоследък,може да е на почивка  grinning039,но като се включи само добри отзиви ще получиш newsm10

# 16
Аз имам питане за коша за кола на бейби дизайн спринт +(от миналата година модела http://koli4ki.com/images/baby-design-dumbo-green.jpg).Купих го 2-ра употреба,съответно без книжката с инструкции и не знам как да изпера сенника.Пробвах да го сваля ,но се притеснявам да не счупя рамката на коята стои.  Thinking

# 17
sveta29 аз го имам същото столче.Сенника не съм го сваляла,изчетках го на място на ръка.
Извинявай за късния отговор!

# 18
  • София
Момичета, я кажете Атлантика как и кое му се пере?

# 19
На Атлантика му се пере всичко. От коша за новородено свалям всичките части от плат и в пералнята, дори и на матрачето калъфката, единствено не се сещам сенника дали не го прах върху самия кош. Столчето за колата по същия начин всичко в пералнята , само сенника на ръка. За летния кош разглабям всичко и в банята с течен прах за пране , защото другия не се изпираше хубаво самия прах и оставаха петна. Моя приятелка го пере директно с маркуча в двора.
Момичета писала съм в старата тема , че съм много доволна от количката към стара дата, но към днешна дата имам доста забележки  Sad Ползвам количката година и 10 месеца вече , а съм с кола и я ползвам на половина в сравнение с други майки . Дръжката тотално се разкърца , картона който е в коша под количката се счупи и като сложа нещо по-тежко се огъва надолу. В старата тема едно момиче беше питало за въпросното велкро и аз бях отговорила , че за тогава нямаше признаци на захабяване , но към днешна дата въобще не иска да се залепи. И това което най-много ме дразни е че количката избеля , цвета който беше когато я купих го няма вече от половин година и повече, изглежда много захабен , избелял самия плат. Има ли други колички с такъв проблем ? Количката винаги седи в гаража и като я изпера не я държа на слънце , не разбирам как се получи това избеляване  Rolling Eyes Странното е , че я ползвам сравнително малко и виждам колички други марки, които се перат веднъж седмично и се ползват много платовете не са мръднали.
Иначе рамата не е мръднала , амортисиорите също , вози по същия начин като в самото начало. До сега само веднъж съм пукала гума , отидохме до магазина струваше под 5 лв , ММ я смени и от тогава не съм имала проблеми.

# 20
Пандичка радвам се,че и ти си от нашия отбор newsm44.Мен ако ме питаш купи си количката от фирения магазин на Espiro,ще си спестиш доста главоболия(поръчка,доставка..) и той все пак е оторизиран вносител и гаранцията ти е сигурна.
Roni Bonboni е с Enzo Evo,но нещо се губи напоследък,може да е на почивка  grinning039,но като се включи само добри отзиви ще получиш newsm10

Да, така е, за толкова месеци на ползване (скоро година ще стане) все така си обожавам Енцо-то

За повече подробности и за да не се повтарям:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=734652.180

# 21
  • София
Аз пък най-после си получих Атлантика и съм супер щастлива! Много повече ми хареса от очакваното даже.  Mr. Green
И гумите са доста големички. В магазина не ми направиха чак такова впечатление. Абе с една дума - доволна. Дано и след ползване да съм на същото мнение. Сега само чакаме бебо. Simple Smile

# 22
Весе, дай пет  Mr. Green

Я някой, който чете темата и бута вече Лупо да си каже мнението след малко експлоатация.

# 23
Весе честита количка,много щастливи мигове ви пожелавам с бебока!

# 24
Весе, дай пет  Mr. Green

Я някой, който чете темата и бута вече Лупо да си каже мнението след малко експлоатация.
Аз бутам Лупо вече 3м и съм много доволна . Много лесно се бута на всякакви терени което за мен е най - важното. Още сме с коша за новородено той се повдига така че храненето на вън е удоволствие за бебка. С две думи много съм доволна  newsm10 newsm10 newsm10

# 25
Мариса, супер за отзива. Само - оф топик - какво хранене навън на 2 месеца с повдигнато гръбче на коша правите?  newsm78

# 26
Момичета златното Енцо Ево тръгна на разходка по улиците на Русе.Много е готина количката,от новата колекция е.
На бебока и новото майче им пожелавам приятна разходка!

# 27
Мариса, супер за отзива. Само - оф топик - какво хранене навън на 2 месеца с повдигнато гръбче на коша правите?  newsm78
Когато я храня навън леко я повдигам все едно е в шезлонга . Така няма опасност да се задави Simple Smile

# 28
Здравейте,за сега само ще събирам мнения:)

# 29
Здравейте,за сега само ще събирам мнения:)

Добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт