Бебешката количка - цяла наука за второ висше №24

• 72 485
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И Конкорд също.
Стоке нямат триколка, кой модел са спрели, те имат три модела на кръст newsm78

# 181
Благодаря за сайтовете   bouquet търсим си количка (още е рано, но от сега се оглеждаме) за около 2500 лв, можете ли да ми препоръчате няколко марки, които си струва да гледаме? Харесват ми тези Мима, но в тези сайтове не я предлагат.

п.п. тези Knorr, Concord и Jane добри ли са?

За тази сума аз бих си взела Concord или iCandy

# 182
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
-True Blue- , от всичко изброено Jane са хубави колички.

+1 за Jane  Peace

# 183
Мисля, че най-накрая намерих моята количка. След толкова разглеждане и чудене ето това е модела, който ще поръчам и то на доста по-ниска цена от Германия http://www.babyartikel.de/produkt/kombikinderwagen/abc_design_jo … _tec_avocado_2013
Тук количката е 950лв. а от този сайт е 329 евро. Не мога да си обясня как може да има такава разлика в цените, но пък здраве да е ще я чакам да дойде от там Simple Smile

# 184
  • Варна
teod0ra, готина количка, но помисли за моментите в които ще ти се налага да го поносиш на ръце и с една ръка да буташ количката. С тези две ръкохватки, ще е доста трудно според мен...
Само идейка  Peace

# 185
Да, съгласна съм и аз се притеснявах за това, но между двете ръкохватки има една която ги съединява и съвсем спокойно се бута количката с нея. Simple Smile

# 186
Здравейте момичета,
моля за малко помощ - ние се колебаем между тези два модела http://www.lmfashion.net/bebe/index.php?route=product/product&am … ;product_id=65654 и http://www.bebo.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=81 … ;products_id=2639. Има ли някой впечатления от тези колички?

# 187
Здравейте  Simple Smile Разглеждали ли сте колички Tutek? Те също много добре изглеждат, много са маневрени и удобни. Аз имам вече няколко приятелки които са с такива колички различни модели и са много доволни. http://www.lmfashion.net/bebe/index.php?route=product/product&am … ;product_id=69014 и http://www.lmfashion.net/bebe/index.php?route=product/product&am … ;product_id=68983

# 188
И аз като ползвател на количка спомпащи гуми мога да кажа, че по-голямо удобство от това няма

Имам Espiro Enzo Evo и всеки ден и се радвам и съм доволна от избора си.

Освен помпащи гумите трябва да са доби сами по себе си - по мой спомен тезо на Bebetto на пример са ниско профилни и ефекта не е същия.

Важно е и да има амортисьор и то не само да го има, а и той да работи добре - обърнете внимание на това при Navington например няма амортизиращ ефект, както и при Тутек например.

Та когато се съчетаят тези фактори - добри помпащи гуми и сериозни амортисьори няма проблем с килограмите - количката се бута много лесно. За сравнение една количка с малки, не помпащи гуми и амортисьори  само за "заблуда на противника" правят количката направо непроходима  дори на лек терен, въпреки малкото килограми. И ако някой се съмнява - просто може да опита да побута количката на майчето в парка - чудесен пример Malibu Haukc - аз имах няколко пъти тази възможност.
Е не си сменям моето Еспиро с нищо...

# 189
Пандичка след направения коментар горе не бих се чудила много за количка,мисля,че няма да съжаляваш ако избереш Енцо Евото newsm10.

# 190
Много благодаря на Рони за коментара! Определено ще ходя до магазина пак да си я побутам и да решавам.  Heart Eyes

# 191
Здравейте, момичета! Ние най-накрая си харесахме количка и най-вероятно утре ще си я вземем Simple Smile Моделът е Graco symbio b лилав цвят! Една приятелка има такава, само че в червен цвят, изпробвах я с бебе в нея, страхотна е, адски маневрена, сравнително лека, страхотна дръжка, която с лекота се върти на всякъде Simple Smile Направо съм възхитена, приятелката ми е много доволна от избора си, надявам се и аз да бъда доволна Simple Smile

# 192
Здравейте мами, нова съм в темата, но не и в търсенето на количка! То това си е цяло изкуство Simple Smile. Реших да поискам съвет, предвид кооолко теми сте изписали Simple Smile спряла съм се на 2 модела:
1. Inglesina otutto- най-много екстри, в сравнение с другата. Кошът за новородено е дълбок и голям (чакаме зимно бебе и според мен е задължително голям и защитен кош) има предпазител за вятър отпред и възможност за проветряване на сенника, също и повдигане на гръбчето, възможността да умалее е почти никакава! Летния също ще е много удобен според мен, седалката се върти и в двете посоки, и на нивото на обувките е гумиран! Нещата, които ме притесняват са, двойните, малки предни гуми и това, че е малко по- тежка, но за сметка на това е по-стабилна!
2. Inglesina avio- изключително лека и маневрена, което мисля е в плюс лятото, не не и зимата, особенно с тези единични, малки гуми. Зимния кош е по- плитък и тесен и няма екстри като повдигане на гръбчето, проветряване е защита от вятър. Летния кош е удобен според мен, но е по-малък от инглесина отутто и не се обръща към майката. Друг недостатък е, че на задните гуми има едни предпазители, който според една приятелка, имала подбна количка е голям проблем, защото събира листа и киша и трябва редовно да се чисти. Това което ми харесва е, че лятото ще е бижу с нея, защото е супер лека и маневрена.
Това е! Ще съм благодарна, ако някой ползвал количките се включи за съвет!

# 193
Здравейте, момичета! Ние най-накрая си харесахме количка и най-вероятно утре ще си я вземем Simple Smile Моделът е Graco symbio b лилав цвят! Една приятелка има такава, само че в червен цвят, изпробвах я с бебе в нея, страхотна е, адски маневрена, сравнително лека, страхотна дръжка, която с лекота се върти на всякъде Simple Smile Направо съм възхитена, приятелката ми е много доволна от избора си, надявам се и аз да бъда доволна Simple Smile
Ивана, би ли споделила от къде и на каква цена?

# 194
  • София
Здравейте имам  едно въпросче към мамите вече с колички.Към момента  ползваме Пег перго Скейт. Количката е много добра , стабилна за зимата ,ще ни върши страхотна работа. малката отскоро започна да се заседява в нея. През повечето време се разнасяме със слинг.
 Искам обаче да закупя  друга количка, която да е лека, да се сгъва лесно и да не заема много място в сгънато състояние. При възможност да може да се обръща или коша или дръжката.

Пег перегото  ми е тежичка и трудно я изкарвам по стълбите сама. В Джипа на ММ се събира, но аз карам Поло и няма място и за коша и за рамата и за нас  с детото. Искам я като резервна, когато се налага да ходим някъде само двете . Не държа да е скъпа марка , Приоритетно ще ползвам Скейта.

И да е комбинирана , но не с два отделни коша , а един трансформиращ се .
 благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт