Бебешката количка - цяла наука за второ висше №24

• 72 379
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Четох неотдавана коментар за S-line, че била тромава и неманеврена...

От първа ръка - една съседка си взе Lupo и е много доволна. Вярвам й, защото от личен опит съм страшно доволна от колика на същия производител - Enzo Evo на Espiro.

А най добре пробвай на място и прецени за себе си - често доброто за един е немислимо за друг - така, че добий собствени впечатления.

Тромава и неманеврена :О хаха като човек ползващ я вече и с летния й кош (който уж е по-тежък от зимния) бих казала много по-лека от повечето колички. А, това явно е мнение на човек, който не е ползвал такава количка. Имаме една мама в квартала, която си купи Косато, с което излиза 2 пъти, а сега го продава, защото буташе нашата и беше изумена колко по-лека и удобна е и се ядосва как са я подвели с килограмите на Косатото! 

# 736
Моля, някой който има опит с количка peg perego skate да ми обясни как се мести седалката в три позиции докато детето е в него.

# 737
  • Пловдив
Моля, някой който има опит с количка peg perego skate да ми обясни как се мести седалката в три позиции докато детето е в него.
По спомен съм виждала, че моята позната натискаше ръчка отзад на седалката. И на мията GT3  е така.

# 738
  • Nova Zagora
http://www.mothercare.com/Mothercare-Orb-Pram-and-Pushchair---Cy … 4,default,pd.html  момичета бързо ми трябват отзиви за тази количка,че брат ми е решил да ми я подарява,а аз не знам нищо за нея!

# 739
Здравейте!
Може ли да ме посъветвате от кой магазин мога да купя оригинална количка Bugaboo Bee?

# 740
  • На десетия....
Sisinka87 не знам дали някой ще ти отговори, аз питах за друг модел на mothercare, но нямаше отзиви. Аз моята я ползвам от няма и месец и за сега съм доволна... прочети мнения в чужбински форуми   Simple Smile Успех в избора

# 741
Привет, момичета
Има създадена нова тема-продължение на настоящата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755974.45
Моля пишете там

Общи условия

Активация на акаунт