Бебешката количка - цяла наука за второ висше №24

• 73 164
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз не бих избрала матрикса пред 3в 1-то.
Така или иначе няма цвят на света, който да ме накара да купя 16 кг-мово возило... има и други колички Wink

За такото, ако се спреш на тях -  не им знам 3 в 1-то, но понеже мернах, че може да им се сложи макси кози столче, бих взела 2 в 1 + стол на макси кози.

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 12:44 от Angel_Dust

# 706
  • Cyberspace
Напълно съм съгласна с теб за Maxi-Cosi кошничка. Първо, даже няма къде да се видят кошничките Тако, второ - 0-10кг са, а се очертава голям бебок, та бързо ще го израстне. Та реших да пропусна моменета с кошничката на Тако (ако евентуално поръчам него) и да взема само адаптори, а кошничка, ако трябва и втора ръка ще търся - из продавалника е пълно. Имам приятелки с Espiro и Baby Design, не ми тежат, въпреки, че и те са малко танкове.

# 707
Здравейте! Peace
Аз искам да попитам за мнението ви спрямо тези две колички:
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=463
http://baby.galix.bg/2106/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … B0-s-line-galiani
Много им се чудя и все повече се обърквам коя е по-добра. Rolling Eyes
То не че ми остана много време да мисля...

# 708
  • гр. Шумен
Момичета, имате ли някакви отзиви за тази количка? Прекалено нска ми се струва цената...
http://prodavalnik.com/chisto-nova-bebeshka-kolichka-romeybaby-2v1-i38050267

# 709
  • София
Напълно съм съгласна с теб за Maxi-Cosi кошничка. Първо, даже няма къде да се видят кошничките Тако, второ - 0-10кг са, а се очертава голям бебок, та бързо ще го израстне. Та реших да пропусна моменета с кошничката на Тако (ако евентуално поръчам него) и да взема само адаптори, а кошничка, ако трябва и втора ръка ще търся - из продавалника е пълно. Имам приятелки с Espiro и Baby Design, не ми тежат, въпреки, че и те са малко танкове.

Вземи си задължително  столчето за кола ново, втора ръка легло, количка,  кош за новородено и т.н. ок, но не и стола за кола, все пак това е нещото, от което в някой момент може да зависи здравето на детето ти, а не знаеш как едно втора ръка е било ползвано, какво е преживяло, освен това с времето стареят, отслабват материалите и спада надеждността.

# 710
  • Cyberspace
Аз ще го ползвам по-скоро като кошница, отколкото като стол за кола. Но все пак ще се постарая да е нов  Wink

# 711
  • София
В смисъл? Не пътувате с кола ли?

# 712
  • Cyberspace
Ами всичко ми е на една ръка разстояние, няма къде да пътуваме цяла зима, вярно - всичко се случва, но не смятам, че ще извеждам бебето надалеч, поне докато не се стопли, а тогава ще сме с количката.

# 713
За последен път ще попитам за мнения за Bebe Confort Loola, преди да взема някакво решение...  Simple Smile

# 714
Здравейте! Peace
Аз искам да попитам за мнението ви спрямо тези две колички:
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=463
http://baby.galix.bg/2106/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … B0-s-line-galiani
Много им се чудя и все повече се обърквам коя е по-добра. Rolling Eyes
То не че ми остана много време да мисля...

Можеш да се поразровиш има доста мнения във форума и по-назад в темите . Ние с моята приятелка ползваме  S-line и пак се повтарям, но си е идеалната количка! 3 в 1- лека, маневрена, удобна за бебчо. Абе, количката, на която не й липсва нищо ! Wink

# 715
  • планетата Земя
Ние с моята приятелка ползваме  S-line

Кошът за новородено има ли позиции на гръбчето?Позициите на гръбчето на летния кош как се наглася-с колан или ...?

# 716
Кошът за новородено има ли позиции на гръбчето?Позициите на гръбчето на летния кош как се наглася-с колан или ...?
[/quote]

Има си Simple Smile И летният също няколко- от пълно легнало до пълно изправено. Не е с колан, а с една джаджа не знам точно как се казва ,но ми е много удобна с леко бутване и се сваля без да се буди бебо.

# 717
Аз за Lupo съм чела мнения в темата и зная,че доста от момичетата я препоръчват. Интересно ми беше да прочета мнение за S-line. Явно и двете са добри като качество и то за тази цена,което значи,че на място ще преценя .
Забравих да питам-как е положението с бутането по неравни повърхности и улици с дупки,че при нас ги има доста? newsm78

# 718
  • До морето
За последен път ще попитам за мнения за Bebe Confort Loola, преди да взема някакво решение...  Simple Smile

Кошмарна количка, особено ако е с две отделни дръжки. Говоря за модел от 2009та година, не знам дали има нови.

На мен ми се наложи временно да ползвам една такава -е, няма толкова дървена количка. Хич не е маневрена, а за бутане с една ръка не става и за 2 секунди. Иначе е лека и се сгъва лесно!

# 719
  • София
Аз пък съм супер доволна от Луула, вече 5 месеца съм с такава, с две дръжки и не бих я сменила на този етап. Супер маневрена е, днес точно това си мислех доката маневрирах с нея из мънимкото ни антренце. Кошът й е закътан, удобен, чудесно легълце си е.
Бутам я с една ръка, държа за ръка голямото ми дете, говоря си по телефона, държа си кафето и т.н.
Разхождам се из улици и паркове, не из моловете, теост по всички дупки, тротоари  и т.н. и нямам ядове.

Общи условия

Активация на акаунт