Бебешката количка - цяла наука за второ висше №24

• 73 170
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • гр. Шумен
Здравейте момичета,
Много се надявам да ми помогнете. Не смятах да купувам количка до пролетта. Мислех, че ще се справя с коша за кола- зима е, си мислех, и няма кой знае къде да ходим с бебо. Вече е на два месеца почти и много ми тежи.
Та така. Ще купувам количка втора употреба. В града ни няма кой знае какъв избор на колички и няма къде да видя тези, които съм харесла от продавалника.
За мен са важни:
1. стойката за крачетата и гръбчето да може да се регулира, като на гръбчето до пълно легнало.
2. Хубави амортисьори.
3. Помпещи гуми / доколкото разбрах от около 3 седмици четене те са предпоставка за лесно движение/
Живея в къща и май не са толкова важни килограмите, важно е да е качествена.
Не си падам много по триколките, но май са на мода и в продавалник повечето са такива.
А, и още нещо. Аз съм 1,53 висока и има значение височината на количката.
Спряла съм се на доста модели и сега ще напиша някои от тях.
Britax-b-smart3 i 4
Peg Perego Skate
Peg Perego Uno
Quinny Speedi SX
Quinny Buzz 3 i 4
quinny freestyle- никаква информация не намерих за нея
ABC Design 6tec
ABC Design Astro
ABC Design Rodeo
Abc Design Cobra
X-Lander XT Rocky
X-Lander XQ
X-Lander XA

Има още, но за сега ще спра, че стана много дълго.
Надявам се да ми помогнете,/ Като не мога да ги видя на живо разчитам на вас yes

# 691
Мамите от Пловдив може ли да кажат магазини за колички тук., че утре ще ходим да разглеждаме?  Praynig

Двата Вис виталис , Хиполенд до Метро и в Мола . Касида ( само този до клиника Селена ) , Фирмените на Чиполино ( аз съм ходила само в този , който се пада малко извън града ) .В неделя са отворили един голям в Тракия , рекламират го , но не знам точно къде се намира

# 692
  • София
PetyaVS - по точка едно, отпадат веднага от списъка ти АБЦ-тата и куинитата, до пролетта има време, може да излязат и нови моделчета.
Може да разгледаш Concord Fusion, Britax Affinity, На пег перего количките... пред скейт и уно, бих предпочела буук, Jane...

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 08:47 от Angel_Dust

# 693
  • гр. Шумен
Angel_Dust благодаря за съветите, още сега ще видя.
А по повод линка, който си ми изпратила с темата ... чета от 22-ра тема насам всичко, но вече в главата ми е такава каша, още повече като не можеш да ги видиш на живо Simple Smile

# 694
  • София
Да, не е приятно като не можеш да ги видиш на живо, гледай поне клипове в ютуб, ще имаш малко по-добра представа, отколкото само по снимки..
До каква сума ще купуваш количка?

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 12:22 от Angel_Dust

# 695
  • гр. Шумен
до 300лв. Даже мисля за тези пари да е комбинирана. В смисъл да я ползвам от сега.Ръкмо гледах Бритакса, който си ми предложила, но гръбчето не ляга при този модел.

# 696
  • София
Да, аз всъщност пропуснах и за помпащите гуми... за гръбчето пак си прегледай всичко, което си харесала, защото половината ти от списъка нямат пълно легнало, ако не и повече Wink Всъщност сумата, помпащи колела и пълно легнало, ще стеснят доста избора ти.

# 697
PetyaVS от изброените бих се спряла на X-lander XQ
X-Lander XA или Пег перего ( особено Book , Book plus ) .
АБЦ имат една странна чупка  за мен техните модели директно отпадат . както и триколките

# 698
  • гр. Шумен
Благодаря момичета.  bouquet
В момента махам всички куинита и абц-а от списъка си. Ще пиша до къде съм стигнала Simple Smile

# 699
Petya аз съм се спряла на Adbor Art Giliani момичета тук ще кажат,дали е хубава или не.Тъй като не мога да отделя 600лв да си купя пълния вариант с кош за новородено и кошничка,ще си купя само с летен кош,който става за новородено, а ето за както говоря ТУК  за жалост няма да получават нови цветове до пролетта,а аз искам нещо неутрално. Добре,че термина ми е края на март така,че имам време да почакам Simple Smile

# 700
  • гр. Шумен
И аз искам нещи неутрално. Но с толкова малък бюджет се опитвам да измисля нещо рационално...

# 701
Petya аз съм се спряла на Adbor Art Giliani момичета тук ще кажат,дали е хубава или не.Тъй като не мога да отделя 600лв да си купя пълния вариант с кош за новородено и кошничка,ще си купя само с летен кош,който става за новородено, а ето за както говоря ТУК  за жалост няма да получават нови цветове до пролетта,а аз искам нещо неутрално. Добре,че термина ми е края на март така,че имам време да почакам Simple Smile

Количките Adbor са много качествени . Моята е тази марка.  Определено си заслужават парите . Така като гледам дай Боже и второто ще си караме с нея Simple Smile

# 702
  • Cyberspace
Аз искам да попитам за количките Тако. Има ли някой такава и доволни ли сте? Искам да си поръчам, а няма къде да ги видя. Спрях се на City Move и Alive. Най-вече в разцветката Marine Heart Eyes
Другото, което харесах беше Hane Muum Matrix. Доста различни са, от мноооого време гледам и тези ми останаха фаворитите. Коя според вас е по-добра, Тако-то или Jane? Цената на Тако Alive 3в1 и Jane Muum с Matrix кош е точно една и съща. Чувала съм не много добри отзиви обаче за Matrix коша, Alive повече ми харесват като модел и цветове (видях го с цвят Marine, много е хубаво и шаренко, но не знам дали ще мога да поръчам точно такова, свързах се с едни вносители в Русе, които преди време ми казаха, че могат да ми доставят всичко на Тако, което произвеждат, сега ще чакам отговор) Нямам много време за размисли вече. Притеснявам се да не сбъркам в избора, Tako-то бие по точки, но не е много разпространено и няма много отзиви за тях, за разлика от Jane. Ако споделите опит, наблюдения и мнения ще съм ви много благодарна, защото съвсем скоро ще поръчвам, а не мога да реша Sad

# 703
  • София
Назад в темата има писано за Тако.
Jane 3 в 1 бих избрала http://www.bebe-best.com/jane-detska-kolitchka-muum-soft-p70-201 … eige-p-30246.html или за момиченце http://www.bebemagazin.eu/product_info.php?cPath=170&product … a472afc4743f78804

Такото с 16-те си кила не знам как може да бие по точки изобщо....

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 12:25 от Angel_Dust

# 704
  • Cyberspace
Да, момичешкото е много хубаво, но чакам момче. А и коша за новородено хич не ми харесва затова и се бях спряла на Matrix. Иначе точно това с лилавото е супер, аз си падам по шаренкото и това много ме впечатли, нооо... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт