Бебешката количка - цяла наука за второ висше №24

• 73 170
  • 741
  •   2
Отговори
# 675
Благодаря за мненията:-)  май вече си избрах количка - след толкова чудене...то трудна работа било  ooooh! Sunglasses

# 676
  • София
Виж ако беше бонбонено розово,нямаше да е удачно  Mr. Green

А, що?   Mr. Green Аз възприемам количката като аксесоар за майката, един вид, а не за бебето. Ако си бях харесала розова, розова щеше да е. Нали на мен трябва да ми отива и да ми е кеф? Flutter

# 677
  • Пловдив
SI на Peg perego също е вариант и то много добър.
http://www.vitodesimone.com/content/view/114/156/

Като и търсих точното тегло, попаднах на
http://www.vitodesimone.com/ -25% отстъпки, вкл. на намалените неща.

bouquet  bouquet  bouquet
Това SI ми допадна много  Peace влиза в списъка с умуваните веднага

# 678
ANNAFACE,
Разгледай макларъните за лятна количка.

# 679
Количките с 2 дръжки не са ли неудобни, ако трябва да буташ с 1 ръка?

# 680
  • София
Зависи от количката, но да малко по-неудобно за завои и маневри... но пък, особенно с едно дете, чак толкова да ти се налага с 1 ръка да буташ...

# 681
Aко много говориш по телефона, или пък носиш нещо.. струва ми се доста неудобно.

# 682
  • Асеновград
Не е проблем да говориш по телефона и да буташ , става трудно , ако трябва да се завива или да се качи бордюр. Но въпреки това за мен е по-лесно да бутам 7 кг количка с две дръжки , отколкото 15 кг с една.

# 683
  • София
Aко много говориш по телефона, или пък носиш нещо.. струва ми се доста неудобно.

за носене, нищо не нося с количка в ръце, има поставки за бутилки и чаши, има дръжки и багажник за закачена на торби и прибиране на дуг вид багаж.
Ако чак толкова говориш по телефона и не можеш да поспреш с количката , а трябва непременно да я буташ в това веме и то по път с много завои и пресечки - взимаш си хендс фрии.
Единствено намирам недостатък ако количката е с 2 дръжки и имаш втоо по-малко дете, което трябва да водиш за ръка много. И пак много зависи как е направена количката има с 2 дръжки, които се управляват лесно с 1 ръка има и ужасно неманеврени колички с 1 дръжка, дето и с две ръце ти е трудно Wink

# 684
така е  Peace

# 685
  • Пловдив
ANNAFACE,
Разгледай макларъните за лятна количка.

ira722 гледах ги, ама всичките май, които успях а открия са с двойни гуми  Sad Иначе и те лекички, и повечето се сгъват на чадър и ги бива

# 686
Сега сме на тема Мамас и Папас - Сола. Кажете нещо хубаво за нея?!  Blush

# 687
Сега сме на тема Мамас и Папас - Сола. Кажете нещо хубаво за нея?!  Blush

И аз на нея съм се спряла за сега. Ще бъда благодарна за отзиви. Освен в Малечко, в кой друг магазин мога да я видя на живо?

# 688
Аз там я гледах днес. Имат -10% до края на месеца.

Редактирам се, -True Blue-, Малечко /на бул.Санкт Петербург след Метро/, Касида и Премаман са ти достатъчни, в тях има всички модели.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 20:19 от Г-жа Гертруда Смехуркова

# 689
Мамите от Пловдив може ли да кажат магазини за колички тук., че утре ще ходим да разглеждаме?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт