Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 442
  • 390
  •   1
Отговори
# 45
Спрях се на Атлантик поради няколко причини
1.Дълъг кош за новородено.
2.Широка седалка за 6+.
3.Големи помпащи гуми.Аз живея в Костенец,тук има асфалт около дупките,не дупки по асфалта.
4.Дръжката има няколко позиции,аз обичам да карам на най-ниската.На спринта дръжката превърта,което е много кофти при качване на тротоари.Това беше първата причина,поради която я оставих за вътре.
5.Добро отзиви от мами,на които имам доверие-познаваме се все пак.
6.Памучни материи.На спринта ужасно спарва коша за новородено.
7.Не е скъпа.
8.Амортисьори.
9.Кошницата за багаж изглежда по-достъпна.На Спринта има една пречка от самата конструкция,което ме дразни.Трябва да пренареждам играчки,одеала,памперси,кремчета и прочие чудесии,за да са леснодостъпни.Количката я ползвам вътре,защото нямам възможност да слагам люлки,шезлонги ала бала на първия етаж .Един етаж с "атракциони" ми стига.
Това е,утре като я получа и надявам се я сглобя/ако беб ми даде 20 минути /ще пиша как я намирам.

# 46
........
6.Памучни материи.На спринта ужасно спарва коша за новородено.
..............
9.Кошницата за багаж изглежда по-достъпна.На Спринта има една пречка от самата конструкция,което ме дразни..
.......

Мдааа нещо имам разочарования от спринта(на baby design) .Първоначално ми хареса адски много,но с ползването изкочиха неща ,който не ми харесват:

1.Коша за новородено е малък(при Алекс го смених с летния на 4-тия месец).
2.Коша за багаж от долу е трудно достъпен.
3.Доста често пелената изпада от страни,защото покривалото (на летният кош)не прилепва хубаво за количката.
4.Колелата взеха да скърцат -ползвам я от 5 месеца.
5.Гюрука на летният кош е "вирнат" много на високо и почти не върши работа -да пази от слънце.

Има си и хубавите страни,но по шестобалната система за оценяване давам 3,5 .  Но както се казва :"За тези пари-толкова"

# 47
Света29,всичко,което си изброила и мен ме дразни  Peace Сменявам с Еспиро Атлантик,пък каквото сабя покаже.
На нас коша ни отесня на няма три месеца...

# 48
**Baby** според мене чудесен избор!
Аз съм от началото с Еспиро  Вектор про и никакви забележки,само положителни отзиви!Преди две седмици си смених и коша,сложих седящия,не защото умаля,ами постоянно се надига,иска да сяда.
А братовчедка ми е с Атлантик от една година и не я заменя за друга,от 3 месеца е в Германия,но си помъкна и количката.Сега гледам снимки-Еспирото обикаля немските улици.
Няма да съжаляваш.

# 49
**Baby** според мене чудесен избор!
Аз съм от началото с Еспиро  Вектор про и никакви забележки,само положителни отзиви!Преди две седмици си смених и коша,сложих седящия,не защото умаля,ами постоянно се надига,иска да сяда.
А братовчедка ми е с Атлантик от една година и не я заменя за друга,от 3 месеца е в Германия,но си помъкна и количката.Сега гледам снимки-Еспирото обикаля немските улици.
Няма да съжаляваш.

Дано това е моята количка,че ще ме гонят вече  Mr. Green
И Векторите ги гледах,много добре изглеждат.

# 50
Тъййй получих количката,УНИКАЛНА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Със зор я сглобих,щото се натрових и ми е зле,но все пак успях.Възхитена съм!!!Заслужава си всяка стотинка.Обичам я!!!   Kissing Heart

# 51
Честитоооо!
Ще видиш,че с с коша за новородено ще изкараш и зимата.
Тази сутрин прочетох за салама,много съжалявам.Успешно оздравяване!

# 52
Ох,много неприятно беше.Добре,че ми помина вече.  omm
Много приятно съм изненадана от цвета,очаквах някакво жабешко зелено,а цвета всъщност е тооолкова приятен и свеж.Кошницата за багаж е на високо,няма да жули в земята.Дълга е,в Понеделник ще я пробвам с 10 кутии Фризопеп,че    ще ни го доставят тогава и ще направим сефтето на количката навън.Много лесно се сглобява количката,коша за новородено е ужасно комфортен за малкия,този за 6+ пък  е тооолкова широк,мога да сложа още едно бебе вътре  Mr. Green Чантата пък е супер,джобчета ала бала с място за всичко необходимо.Два дъждобрана,само комарник няма  newsm78 Може би са забравили да ми го сложат в кашона??? Утре ще звъня да питам.
Абе страхотна е,определено е моята количка.

# 53
Бейби, честита количка. Дано оправдае първите впечатления Peace
Не се хаби да звъниш за комарника. Не влиза в комплекта. На скоро купувахме Лупо и питах и аз къде е комарника, но ме порязаха. Можело да пише и в обявите, но така идват от Полша. Факт, че пред мен разпечатаха кашона.

# 54
Мда,и на мен така ми казаха,че така идвали от Полша.Имам един комарник Стеда,дано стане на Атлантика.

# 55
Честито за количката!!! Мислите ли че това зелено е подходящо за момиченце  Simple Smile Щом казвате че е не е такава, каквото изглежда на снимката.

# 56
Честито за количката!!! Мислите ли че това зелено е подходящо за момиченце  Simple Smile Щом казвате че е не е такава, каквото изглежда на снимката.

Определено мисля,че е подходящо/зеленото на Атлантика/ и за момиченце и за момченце.Цвета е уникален,влюбена съм в него,в самата количка.Абе без грешка е!   Peace

Мили хора от "Еспиро" ,чувствайте се свободни да ми изпратите чек с комисионна за всичката реклама,която ви направих  Flushed

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 22:05 от **Baby**

# 57
И аз съм се насочила към Атлантик,  през декември ще ходя в магазин да я видя на живо и пробвам. За сега мисля да бъде в сив цвят, чакам момиченце, а червената и лилавата нещо не ми допадат (поне на картинка). Първоначално исках Хаук Малибу, но ми е ниска, надявам се Атлантика да е по-висока и най-вече да ми е удобна за бутане, четох хубави отзиви за нея и се надявам да не сгреша в избора си.

# 58
И аз съм се насочила към Атлантик,  през декември ще ходя в магазин да я видя на живо и пробвам. За сега мисля да бъде в сив цвят, чакам момиченце, а червената и лилавата нещо не ми допадат (поне на картинка). Първоначално исках Хаук Малибу, но ми е ниска, надявам се Атлантика да е по-висока и най-вече да ми е удобна за бутане, четох хубави отзиви за нея и се надявам да не сгреша в избора си.
Добре си се насочила,браво!
Само един съвет да ти дам,по добре иди на фирмения магазин на Еспиро.Там ще ти дадат най-добра информация относно количката,все пак са си вносители.

# 59
Анджела,вземеш ли си Атлантик няма да сбъркаш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт