Студенти в чужбина - 4

• 81 102
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
  • някъде из облаците
Е, аз нямах впредвид накачулени по фасадите.
Бибилота не го приемай за спор, наистина, стана ми любопитно  може би някъде имат. Стана ми интересно, как е в офисите  newsm78, ако се сетя ще питам децата, дали има в техните офиси. Иначе в къщите нямат, питахме и гаджето, като идва лятото, каза, че просто не са им необходими, лятото не било толкова топло. А това лято температурите бяха мнетипично високи за Англия и то почти цялото лято. Сещам се първото лято на голямата, преди 2 години,  имаше само 4-5 дена с температури над 20 за цяло лято. Миналото лято имаше малко повече топли дни, но не както сега

# 346
С една дума, нуждата от затопляне е по-голяма от тази за охлаждане.

Joy Точно.

# 347
Е, аз нямах впредвид накачулени по фасадите.
Бибилота не го приемай за спор, наистина, стана ми любопитно  може би някъде имат. Стана ми интересно, как е в офисите  newsm78, ако се сетя ще питам децата, дали има в техните офиси. Иначе в къщите нямат, питахме и гаджето, като идва лятото, каза, че просто не са им необходими, лятото не било толкова топло. А това лято температурите бяха мнетипично високи за Англия и то почти цялото лято. Сещам се първото лято на голямата, преди 2 години,  имаше само 4-5 дена с температури над 20 за цяло лято. Миналото лято имаше малко повече топли дни, но не както сега

И в Германия няма накичени по фасадите, но щерката беше миналото лято на стаж в Алианц и си говорехме, че си имат централен климатик. Не, че по едно време не беше 19 градуса през август и климатика си ги топлеше вместо да ги охлажда.

# 348
Разбира се, че си имат хората климатични системи. Просто си пазят градската среда и най-вече историческите сгради. Да си собственик там преди всичко значи да си отговорен и да спазваш законите. Май доста се отклонихме от темата. Дъщеря ми лети утре за Глазгоу. Успех на всички деца през идващата учебна година, здрави да са и късметлии!!!

# 349
Благодаря за пожеланията!
Приятно пътуване и успехи на твоето момиче през новата учебна година!

# 350
... Дъщеря ми лети утре за Глазгоу. Успех на всички деца през идващата учебна година, здрави да са и късметлии!!!
Лек път й желая и много успехи! Simple Smile

# 351
Е, щом вие така казвате, ще си го набия в главата. В общежитието - парно, в общежитието  - парно!!! Да знаете какво е отоплението и по другите помещения, че да не се объркам?
Щом мамите от България кажат нещо е закон и завинаги!!!! В Англия климатици няма! !!!Наистина ли си говорим за климатиците или за особеностите на англичанките и живота там,с които основно ще се сблъскат нашите деца и някои многоуважаеми мами???? Много съм впечатлителна , та го споделих. Няма вече!
Излизам на пръсти и вече само ще наблюдавам, че една приятелка на моя приятелка ми каза, че ако не слушам мъдрите съвети, ще ме блокират.  Rolling Eyes

# 352
Късно излезе отговора ми - на заминаващите успех и много здраве!
На мамите - споко! Нервите са опънати, ама бройте до 10 поне преди да спорите за нещо.

# 353
Късно излезе отговора ми - на заминаващите успех и много здраве!
На мамите - споко! Нервите са опънати, ама бройте до 10 поне преди да спорите за нещо.

А ти преброй до сто, преди да се държиш като ощипана мома Simple Smile Не е мой съвет, цитирам Томас Джеферсън Simple Smile

# 354
67,68...89...99--100
Да бях мома, нямаше да имам тези проблеми....Цитат - баба Пена от Тутково

# 355
Нещо много изнервена темата тая година, миналата не беше така. Ама то нали след определена възраст всяка годинка...усещала се, казват. И ние ще я усещаме тепърва, но да не губим чувството си за хумор и оптимизма си!

# 356
  • София/Осло
Уууу тук хот станало при вас  Laughing
Аз като една млада майка на студент се забавлявам много с ежедневието му. Само снимките като им гледам от фрешър week и ми иде да се метна на самолета и да ходя  и още една магистратурка да изкарам и аз   Joy
Успехи на всички заминаващи,  хубава учебна година им желая и поздрави на топлите и студени вълни  Hug

# 357
Днес ми попадна една такава класация и малко й се почудих.

http://profit.bg/news/Britanskite-universiteti,-koito-garantirat … a/nid-110786.html

Вярно, че не е обща на университетите, а само по признака намиране на работа, отчитам и това, че не са включени уни-та с под 1000 анкетирани. Но все пак ги няма много от смятаните за най-престижни британски университети.

# 358
Днес ми попадна една такава класация и малко й се почудих.

http://profit.bg/news/Britanskite-universiteti,-koito-garantirat … a/nid-110786.html

Вярно, че не е обща на университетите, а само по признака намиране на работа, отчитам и това, че не са включени уни-та с под 1000 анкетирани. Но все пак ги няма много от смятаните за най-престижни британски университети.

Тази статия е бая стара, помня, че съм попадала на нея в стари теми от минали години. (пускат копи-пейст какво ли не, защо да си играят на превеждат нови статии). В официалния сайт за сравняване на унитата има данни за процента студенти намерили си работа по и извън специалността в срок от 6/12 месеца, нещо такова. А заради клизата данните сигурно са доста променливи.
http://unistats.direct.gov.uk/

# 359
...Но все пак ги няма много от смятаните за най-престижни британски университети.

Но пък има такъв, който "...се сдобива с пълноправен статут на висше учебно заведение през 2005 г.Laughing

Общи условия

Активация на акаунт