Отговори
# 45
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мисля,че и Ча съм го мяркала с тва шапе  newsm78

# 46
Здравейте в поредната прекрасна тема, гуш, hug за всички Ви.
Neidjal e болничка,  smile3518стомахът ми се залепи за гърба-бушува се, гади ми се, не смея нищо да хапна май слънчасах. Rolling Eyes
Значи нищо ново не съм изпуснала, веднага разпознах къщата от Незабравима, харесва ми мястото на снимките, Heart Eyesно виждам, че обещаните от екипа снимки на Серенай и Чаги от сета липсват.

# 47
представям си Ча в сериала как бачка в ресторанчето за раци  Mr. Green

# 48
Наде,бързо да се оправяш  Hug те казаха през уйкенда,ама не уточника на коя седмица уйкенда точно  Mr. Green

# 49
Ми нали се разбрахме за анорексичните, силиконизирани, по*ноизографисани кранти, че нямат място в стадото елегантни,  с лъскав косъм, добре гледани коне!
 Още повече, че нашия чистокръвен жребец заслужава елитна кобила!

Joy Joy Joy Joy Joy

# 50
  • В света на мечтите... ❤
Гюнай дън и от мен в новата къща  wavey  wavey  wavey  Hug  Hug  Hug

Първо да поднеса БЛАГОДАРНОСТИ на момичетата за епизода Ренате Надя,това е за вас,понеже яденето снощи са ви го сервирали,сега аз поднасям разкрасителната част
Скрит текст:

Лудосче имай вяра и чрез теб тя ще се предаде и на брат ти,дано чудото да се случи  Praynig  Hug

Сега на домакинята на Диспансера да сложа малко да позаблажи (Блажиш ли,блажиш ли,дядо Попе?  Mr. Green )
Скрит текст:

И за всички други психота,днес понеже е неделя ни се полага нещо специално в менюто  Laughing   chef
Скрит текст:
Нали луд на шарено се радва  Mr. Green

# 51
  • Варненска клюкарка
Здравейте в поредната прекрасна тема, гуш, hug за всички Ви.
Neidjal e болничка,  smile3518стомахът ми се залепи за гърба-бушува се, гади ми се, не смея нищо да хапна май слънчасах. Rolling Eyes
Значи нищо ново не съм изпуснала, веднага разпознах къщата от Незабравима, харесва ми мястото на снимките, Heart Eyesно виждам, че обещаните от екипа снимки на Серенай и Чаги от сета лисват.

Наде бързо да се оправяш  Hug Синът ми слънчаса така преди 3 седмици- докато аз съм била на работа, баща му го помъкнал по обед в най-големите жеги на плаж...после 3  безсънни нощи за моя милост.
 Практикувай почивка и повече течности  Hug

пп Ирче последната снимка на Хазал, която постна е Sick като някаква леля е там. Не е на Ча шапката-той има тъмно синя...

# 52
Wake me up! на Avicii  е хита на лятото! Пускат го и по БГ радиата.
Като го слушам ми иде да се метна на нещо с няколко стотин коня под капака и да го пришпоря по..... магистралата....
Joy Joy Joy Joy

# 53
Дани, Hug Hug Hug
Благодаря за сладкото, ако позволиш обаче ще го преотстъпя на Надето, мен ме търси на бира с риба и една огромна салата с розови домати и буца сирене...
Joy Joy Joy

# 54
  • Варненска клюкарка
Ми нали се разбрахме за анорексичните, силиконизирани, по*ноизографисани кранти, че нямат място в стадото елегантни,  с лъскав косъм, добре гледани коне!
 Още повече, че нашия чистокръвен жребец заслужава елитна кобила!

Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy
Смея се с глас.
Заслужава той, ама се боя, че ще стане точно обратното  и ще се овъртоли пак с някоя кранта....пу пу пу пепел ми на клавиатурата.... bishop bishop bishop

# 55
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама Влъх,той си беше Райчо по едно време сервитьорче,как ще подтичва с таблата Ча ще си умирам от смях  Joy Joy Joy
Наденце  Hug бързо да ти минава ,моя син също беше слънчасал,ама бързо му мина ,дано не е вирус,че няколко дена не ти мърдат  ooooh!

# 56
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ех сега не се засрамвай де  Mr. Green

# 57
  • Още у мъглата ...
Добра неделя, прекраснички  Hug Hug Hug

Гледам раздали сте кафета и тортички Grinning Тенкю  Hug
А от мен малко плодови продукти  Laughing

Скрит текст:

Усмихната, весела и щастлива неделя и с разни ми ти йени неща ви пожелавам  Laughing Heart Eyes

# 58
  • В света на мечтите... ❤
Дани, Hug Hug Hug
Благодаря за сладкото, ако позволиш обаче ще го преотстъпя на Надето, мен ме търси на бира с риба и една огромна салата с розови домати и буца сирене...
Joy Joy Joy

Хайде джанъм поне част от поръчката ти ще изпълня,щото бира и цаца снощи са ти предложили  Hug Буйрум   chef
Скрит текст:

И аперитив ти слагам за мезето,то малко е раничко за него,ама  Laughing

Скрит текст:

# 59

Общи условия

Активация на акаунт