Отговори
# 720
После се чудите що ги спрели проектите им,ами как да не ги спрът с такива фенове  #Crazy
Хич не се чудя Миленче, потресена съм от техните действия. Shocked #Crazy ooooh!
За мен това не са фенове, но това е друга тема и мое субективно мнение.

# 721
  • У Диспансера ...♥♥♥
После се чудите що ги спрели проектите им,ами как да не ги спрът с такива фенове  #Crazy
Анджак  Crossing Arms

# 722
как се е смръщил току виж я бутне от пейка и каже ади гит чабук чабук  Joy
не бе,не е грозен,ама мисля че са фрагмана ще му оправят косата  Naughty нормално лятото не му се занимаваше със Шукри-то и беше като разплетена дамаджана  Joy
Влъх как да не му чета мислите беее  ooooh! нали ми е комшу ние си конушваме почти всяка вечер ти като си праиш клиповете  Joy като тримата от запаса сме като седнем в градинката  hahaha
Хихиихихих,и ти с твоя турски де разбереш,де не,те може и за други жени да говорят пред теб,и ти да се хилиш доволно,като мислиш че за нас говорят колко ни обичат  Joy Joy Joy
ааа аз малко лисица си падам,не ме мисли за гъска  Joy като чуя гюзел и веднага се ослушвам хаха приготвила съм точилката и ако разбера че си приказват за друга ще ги разточа един път така хубаво че после ще мълчат кат пукали  Joy
ти пък готвачка се извъди месеница ли ш прайш  Mr. Green

# 723
http://dnes.dir.bg/news/turtzia-ergenekon-delo-zagovor-14641621?nt=4  ето го мега процеса който съвпада с днешния арест ooooh!

# 724
Уж фенове на Чатай пък тая не била хубава оная не знам си каква била да няма вас да питат коя да избират я гит бе  ooooh!

# 725
  • Още у мъглата ...
http://dnes.dir.bg/news/turtzia-ergenekon-delo-zagovor-14641621?nt=4  ето го мега процеса който съвпада с днешния арест ooooh!

Абе, намирисват нещата, всеки случай  Rolling Eyes Голям съвпад нещо  Thinking

# 726
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Мутра бизнесмен уговаря по телефона някакво разплащане.
- Толкова са бе! Абе казвам ти, колко трябва да платиш, ти ми спориш тука... Чакай малко! Росииииииии...
Влиза секретарката.
- Росе, я ми кажи - колко нули има в един милион?
- Шест!
- Мерси! - отново хваща слушалката - Чу ли бе! Като ти говоря, да ме слушаш. Щом в един милион има шест нули, значи в два са дванайсет...
Joy Joy Joy
Ослушвала се,ми Ренка и тя като тебе с твоята там до вратата ,с която ги побутваше леко  Joy Joy

# 727
как се е смръщил току виж я бутне от пейка и каже ади гит чабук чабук  Joy
не бе,не е грозен,ама мисля че са фрагмана ще му оправят косата  Naughty нормално лятото не му се занимаваше със Шукри-то и беше като разплетена дамаджана  Joy
Влъх как да не му чета мислите беее  ooooh! нали ми е комшу ние си конушваме почти всяка вечер ти като си праиш клиповете  Joy като тримата от запаса сме като седнем в градинката  hahaha
Хихиихихих,и ти с твоя турски де разбереш,де не,те може и за други жени да говорят пред теб,и ти да се хилиш доволно,като мислиш че за нас говорят колко ни обичат  Joy Joy Joy
ааа аз малко лисица си падам,не ме мисли за гъска  Joy като чуя гюзел и веднага се ослушвам хаха приготвила съм точилката и ако разбера че си приказват за друга ще ги разточа един път така хубаво че после ще мълчат кат пукали  Joy
ти пък готвачка се извъди месеница ли ш прайш  Mr. Green
за твое сведение аз готвя много добре  Naughty  Mr. Green виж аз Бу си го меся редовно,ама Ча го неща  Joy

# 728
  • Още у мъглата ...
Уж фенове на Чатай пък тая не била хубава оная не знам си каква била да няма ваз да питат коя да избират я гит бе  ooooh!

Ми баш де, феновете на Чаатай искат хубава да е до него  Mr. Green
Ама не са се сетили да дойдат в диспансерчето, тук сме от убавици по-убавици и няма да има недоволство  Joy Joy Joy

# 729
  • У Диспансера ...♥♥♥
Уж фенове на Чатай пък тая не била хубава оная не знам си каква била да няма вас да питат коя да избират я гит бе  ooooh!
Е ти и  на нас ли гит викаш де Mr. Green ,ми ся не ми харесва какво да направя,ама шанс ще им дам не съм толкова крайна като тях  Naughty
То и да го искаш ,аз пък няма ти го дам ,тъй че сресвай му мустакя и си разхождайте овчарката  Mr. Green

# 730
Влъх, говоря за онея бесните фенки дет се пишат  #Crazy

# 731
  • В света на мечтите... ❤
Скрит текст:
Мутра бизнесмен уговаря по телефона някакво разплащане.
- Толкова са бе! Абе казвам ти, колко трябва да платиш, ти ми спориш тука... Чакай малко! Росииииииии...
Влиза секретарката.
- Росе, я ми кажи - колко нули има в един милион?
- Шест!
- Мерси! - отново хваща слушалката - Чу ли бе! Като ти говоря, да ме слушаш. Щом в един милион има шест нули, значи в два са дванайсет...
Joy Joy Joy

hahaha  rotfImbo  rotfImbo  hahaha

# 732
  • в подножието на планината

Ирка, Hug напълно съм съгласна с всичко, което си написала за Серенайката... Peace

Една снимка на Чаги и темата е изписана, а като излезе трейлъра не ми се мисли какво ще става... Joy

# 733
  • В света на мечтите... ❤

Ирка, Hug напълно съм съгласна с всичко, което си написала за Серенайката... Peace

Една снимка на Чаги и темата е изписана, а като излезе трейлъра не ми се мисли какво ще става... Joy
по 2 теми за един ден  Joy

# 734

animal037  animal037  animal037 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт