Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 312
  • 797
  •   1
Отговори
# 345
Нова невероятна снимка на Берк зад кадър от новия му сериал. В миналия епизод героя му Хакан беше в едно училище, където учи проблемния му брат. Тази снимка на Берк е зад кадър от училището - тук е със своя фенка. Как искам да съм на нейно място, но няма да се откажа докато не сбъдна мечтата си. Искам да видя Берк на живо - да го прегърна, да се снимам с него, въобще всичко. Той е прекрасен и с тази чаровна усмивка - обожавам го ... newsm51 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

Благодаря ти за снимката - Берк е повече от прекрасен  Peace. Много го обичам, характерът му, най-вече усмивката му, всичко. Уникален е, няма друг като него. Как само ще ми липсва във седми и осми сезон на Опасни улици  Tired Crossing Arms. Те с Чаала наистина са много красиви, готини и забавни. А Елиф и Синан... искам пак да ги видя на екрана заедно, пък и в живота. Много искам един щастлив ден да отида при тях, да ги видя, да се снимаме заедно   newsm51 txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts  love001

Аз също мечтая да видя Берк и Чаала на живо. Да отида при тях, да ги прегърна, да се снимам с тях. Ще направя всичко възможно да сбъдна тази мечта - толкова много ги обичам ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Всички тук искаме да видим любимците си. Направо да организираме екскурзия и заедно да тръгваме ...   grinning039

Берк е невероятен - и на мен ще ми липсва в 7-ми и 8-ми сезон, но според мен той постъпи много правилно като напусна сериала. Не е същото без Чаала - двамата си дойдоха заедно и си ги искам заедно тук, иначе не. Така искам да вземат да видят сценария ми и да върнат Синан и Елиф заедно в сериала и пак да се наслаждаваме на тяхната любов. Уникални са. Дано в бъдеще Берк и Чаала пак снимат нещо заедно като двойка. А за начало да ни зарадват с обща снимка ... 
Praynig  Kissing Heart Flushed  ppp  Hands Clap

# 346
Нова невероятна снимка на Берк от фотосесията за едно списание, за което позира наскоро. Както винаги е супер секси, сладък и готин. Обожавам го ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

# 347
Нова невероятна снимка на Берк зад кадър от новия му сериал. В миналия епизод героя му Хакан беше в едно училище, където учи проблемния му брат. Тази снимка на Берк е зад кадър от училището - тук е със своя фенка. Как искам да съм на нейно място, но няма да се откажа докато не сбъдна мечтата си. Искам да видя Берк на живо - да го прегърна, да се снимам с него, въобще всичко. Той е прекрасен и с тази чаровна усмивка - обожавам го ... newsm51 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

Благодаря ти за снимката - Берк е повече от прекрасен  Peace. Много го обичам, характерът му, най-вече усмивката му, всичко. Уникален е, няма друг като него. Как само ще ми липсва във седми и осми сезон на Опасни улици  Tired Crossing Arms. Те с Чаала наистина са много красиви, готини и забавни. А Елиф и Синан... искам пак да ги видя на екрана заедно, пък и в живота. Много искам един щастлив ден да отида при тях, да ги видя, да се снимаме заедно   newsm51 txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts  love001

Аз също мечтая да видя Берк и Чаала на живо. Да отида при тях, да ги прегърна, да се снимам с тях. Ще направя всичко възможно да сбъдна тази мечта - толкова много ги обичам ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Всички тук искаме да видим любимците си. Направо да организираме екскурзия и заедно да тръгваме ...   grinning039

Берк е невероятен - и на мен ще ми липсва в 7-ми и 8-ми сезон, но според мен той постъпи много правилно като напусна сериала. Не е същото без Чаала - двамата си дойдоха заедно и си ги искам заедно тук, иначе не. Така искам да вземат да видят сценария ми и да върнат Синан и Елиф заедно в сериала и пак да се наслаждаваме на тяхната любов. Уникални са. Дано в бъдеще Берк и Чаала пак снимат нещо заедно като двойка. А за начало да ни зарадват с обща снимка ... 

-Кой ли не иска?  Mr. Green

И според мен добре постъпи, въпреки че и без него не е същото 7 сезон ..  Peace

# 348
Нова невероятна снимка на Берк от фотосесията за едно списание, за което позира наскоро. Както винаги е супер секси, сладък и готин. Обожавам го ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Тази усмивка ..  newsm51 Two Hearts newsm76 txtloves Two Hearts

# 349
Епизода, според вас как беше? -Много ме изкефиха на всички моментите ..  Mr. Green

-Както винаги Синан и Мурат, бяха заедно, като затиснаха един на капка на колата ..  rotfImbo

-Назикето се гласеше за Хакъ, Боже, този голям женкар излезе, Метин и Текин го хванаха с друга, поискаха пари, разбира се за да мълчат, но моля ви се това са магаретата, абсолютно всичко казаха на Назике, вечерта той идва пиян и само я моли за прошка, а Хюсню  такъв му прасна, а на сутринта от срам Назике мазно говореше на Хюсню, че и закуска му направи ..  Mr. Green

-После пък такова круше заши Синан с глава, че направо мен ме заболя ..  Joy На операцията вечерта татко Ръза му каза добра работа, а Синан отговори, добра , но се страхувах ..  Mr. Green

-Текин , поиска пари за учебници , после се базика с Месут щипе го по бузите и го целува, а Месут го удря по задника ..  Joy

-Сутринта, само Йомер слиза по стъпалата, а Мурат и Зейнеп, пак се заядоха, след това се целунаха едно хубаво, но разбира се Йомер ги видя иии само вика; Татко целуна мама ..  Joy Зейнеп като се хвана за устата и се прищя да я махне ...  rotfImbo Помили Йомер да не казва на баба му, как ги е видял, а той продължава да си пее "татко целуна мама"  Mr. Green А после Зейнеп каза на Мурат, че той е виновен.-Та той ли я сложи в устата му, ми така , де ..  Mr. Green

-Месут се притесняваше за Тунч и отиде да провери вечерта, дали наистина учи, оказа се , че е така, дори бил много добър и учителката искала да работи с него повече ..  Peace

-После в управлението пак й се натиска, ама тя се дърпа, защото този път, няма само Йомер да ги види, а Зейнеп , Пънар се обадила й казала, че Йомер през междучасието разправял, че баща му целунал майка му ..  Joy

-Корай пак забива Мелек, а Зейнеп и Айкин разбира се клюкарстват ..  hahaha Зейнеп я покани да отидат  заедно заедно на среща - тя, Мурат, Корай и Мелек, те взеха, че говориха за футбол ..  Joy

-На сутринта се чудеха Мурат и Зейнеп, дали Емел знае за целувката им, после като гръм от ясно небе Емел вика; Между другото, не се целувайте пред детето ..  Joy А после Зейнеп; Ще те убия, не говорим, върви ..  rotfImbo rotfImbo

-А на другата сутрин Синан пак гладен и като грабна от Зейнеп яденето, не е истина, сякаш храна не е виждал.  Joy

Ако съм пропуснала нещо се извинявам, но ръката ми изтръпна ..  Mr. Green

# 350
Чаала с още една купа! newsm44

Тези дни Чаала е в Истанбул, за състезанието там. Днес беше последния ден от надпреварата. Преди малко Чаала пусна нова невероятна снимка в twitter-а си. На нея ясно се вижда, че Чаала държи купата. Изглежда отново е спечелила - невероятна е. Гордея се, че съм нейна фенка ...  Two Hearts  love001 Two Hearts newsm76 txtloves ppp  Hands Clap

Момчето до нея е един от учениците в академията й. Той също се състезава сред младежите и явно е спечелил ...  Hug

# 351
Берк току-що пусна нова невероятна снимка в twitter-а си. Доколкото знам тук е с детето на свой приятел. Много са сладки ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

# 352
Здравейте сладури. Имам въпрос, в кой епизод  отвличаха Месут на една лодка ? Embarassed

# 353
Здравейте сладури. Имам въпрос, в кой епизод  отвличаха Месут на една лодка ? Embarassed

В 243 епизод.

# 354
Чаала с още една купа! newsm44

Тези дни Чаала е в Истанбул, за състезанието там. Днес беше последния ден от надпреварата. Преди малко Чаала пусна нова невероятна снимка в twitter-а си. На нея ясно се вижда, че Чаала държи купата. Изглежда отново е спечелила - невероятна е. Гордея се, че съм нейна фенка ...  Two Hearts  love001 Two Hearts newsm76 txtloves ppp  Hands Clap

Момчето до нея е един от учениците в академията й. Той също се състезава сред младежите и явно е спечелил ...  Hug

Миличката ми, толкова много се радвам за нея в момента  Hug Hug Hug И точно на Рождения ми ден - прекрасен подарък, много я обичам ...    love001 Two Hearts Two Hearts newsm76 txtloves

# 355
Берк току-що пусна нова невероятна снимка в twitter-а си. Доколкото знам тук е с детето на свой приятел. Много са сладки ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Уникален сладур, толкова е земен, прекрасен, очарователен... Как да не се влюбиш в него ?!? И с тази усмивка...  smile3525  love001  love001 txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts

# 356
Извинявайте, днес не съм писала много, но бях с приятелката ми и не я бих виждала и така, може да не пиша в темата, после, защото ми е супер изморено ..  Mr. Green Между другото благодаря ти за хубавите снимки на Чаала и Берк, радвам се , че отново е спечелила ..  txtloves

# 357
Яу, Гамзе днеска, доста ѝ е било забавно днес, а на втората снимка е написала "най-добрата ми приятелка някога" и голяма забава ..  Mr. Green
-Колко е права , незаменимо чувство .. ♥

# 358

Кажете само кога и къде, пък аз веднага се записвам и идвам на екскурзията.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Само за едно се притеснявам ... Дали няма да удуша Берк и Чаала от прегръдки ?  hahaha hahaha hahaha Ще е интересно - седят си те и изведнъж някакво момиче изскача от никъде и почва да ги прегръща  Joy

# 359
Още една снимка на нашата шампионка Чаала от днес. Както и предположих е спечелила първото място. Уникална е - възхищавам й се и много я обичам ...  smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts ppp  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт