Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 304
  • 797
  •   1
Отговори
# 360
Чаала с още една купа! newsm44

Тези дни Чаала е в Истанбул, за състезанието там. Днес беше последния ден от надпреварата. Преди малко Чаала пусна нова невероятна снимка в twitter-а си. На нея ясно се вижда, че Чаала държи купата. Изглежда отново е спечелила - невероятна е. Гордея се, че съм нейна фенка ...  Two Hearts  love001 Two Hearts newsm76 txtloves ppp  Hands Clap

Момчето до нея е един от учениците в академията й. Той също се състезава сред младежите и явно е спечелил ...  Hug

Миличката ми, толкова много се радвам за нея в момента  Hug Hug Hug И точно на Рождения ми ден - прекрасен подарък, много я обичам ...    love001 Two Hearts Two Hearts newsm76 txtloves

Точно така! Чаала ни направи един прекрасен подарък ...
  newsm51 Two Hearts Two Hearts ppp  Hands Clap

# 361
Берк току-що пусна нова невероятна снимка в twitter-а си. Доколкото знам тук е с детето на свой приятел. Много са сладки ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Уникален сладур, толкова е земен, прекрасен, очарователен... Как да не се влюбиш в него ?!? И с тази усмивка...  smile3525  love001  love001 txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts

Напълно съм съгласна с теб. Берк е уникален - обичам го ... newsm10 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 362
Нова невероятна снимка на Берк зад кадър от новия му сериал. В миналия епизод героя му Хакан беше в едно училище, където учи проблемния му брат. Тази снимка на Берк е зад кадър от училището - тук е със своя фенка. Как искам да съм на нейно място, но няма да се откажа докато не сбъдна мечтата си. Искам да видя Берк на живо - да го прегърна, да се снимам с него, въобще всичко. Той е прекрасен и с тази чаровна усмивка - обожавам го ... newsm51 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

Благодаря ти за снимката - Берк е повече от прекрасен  Peace. Много го обичам, характерът му, най-вече усмивката му, всичко. Уникален е, няма друг като него. Как само ще ми липсва във седми и осми сезон на Опасни улици  Tired Crossing Arms. Те с Чаала наистина са много красиви, готини и забавни. А Елиф и Синан... искам пак да ги видя на екрана заедно, пък и в живота. Много искам един щастлив ден да отида при тях, да ги видя, да се снимаме заедно   newsm51 txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts  love001

Аз също мечтая да видя Берк и Чаала на живо. Да отида при тях, да ги прегърна, да се снимам с тях. Ще направя всичко възможно да сбъдна тази мечта - толкова много ги обичам ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Всички тук искаме да видим любимците си. Направо да организираме екскурзия и заедно да тръгваме ...   grinning039

Берк е невероятен - и на мен ще ми липсва в 7-ми и 8-ми сезон, но според мен той постъпи много правилно като напусна сериала. Не е същото без Чаала - двамата си дойдоха заедно и си ги искам заедно тук, иначе не. Така искам да вземат да видят сценария ми и да върнат Синан и Елиф заедно в сериала и пак да се наслаждаваме на тяхната любов. Уникални са. Дано в бъдеще Берк и Чаала пак снимат нещо заедно като двойка. А за начало да ни зарадват с обща снимка ... 
Praynig  Kissing Heart Flushed  ppp  Hands Clap
Кажете само кога и къде, пък аз веднага се записвам и идвам на екскурзията.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Само за едно се притеснявам ... Дали няма да удуша Берк и Чаала от прегръдки ?  hahaha hahaha hahaha Ще е интересно - седят си те и изведнъж някакво момиче изскача от никъде и почва да ги прегръща  Joy

О аз отдавна съм решила по някакъв начин да отида и да видя Берк и Чаала - така здраво ще ги напрегръщам. Обожавам ги ...  Two Hearts newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Но не бива да ги плашим - ще се държим подобаващо ...  Mr. Green

Иначе е супер, че и ти си готова да тръгнеш на екскурзия. Заради любимците ни всички сме готови на всичко ... 
grinning039 ppp  Hands Clap

# 363
Нова невероятна снимка на Берк от фотосесията за едно списание, за което позира наскоро. Както винаги е супер секси, сладък и готин. Обожавам го ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Тази усмивка ..  newsm51 Two Hearts newsm76 txtloves Two Hearts

Направо ме пленява всеки път щом се усмихне ...  Flushed Flushed lovekiss Two Hearts Two Hearts

# 364
Извинявайте, днес не съм писала много, но бях с приятелката ми и не я бих виждала и така, може да не пиша в темата, после, защото ми е супер изморено ..  Mr. Green Между другото благодаря ти за хубавите снимки на Чаала и Берк, радвам се , че отново е спечелила ..  txtloves

Не се притеснявай! И аз нямах много време днес. По-късно ще си кажа мнението за епизода ...  Hug Hug Hug

Супер е, че сте се видяли с приятелката ти ...   bouquet

Аз също много се радвам, че Чаала отново спечели първото място - ту е уникален талант ... 
Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart newsm76 txtloves  ppp  Hands Clap

# 365
Яу, Гамзе днеска, доста ѝ е било забавно днес, а на втората снимка е написала "най-добрата ми приятелка някога" и голяма забава ..  Mr. Green
-Колко е права , незаменимо чувство .. ♥

Прекрасни снимки на Гамзе - благодаря ти! smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 366
Нова невероятна снимка на Берк от фотосесията за едно списание, за което позира наскоро. Както винаги е супер секси, сладък и готин. Обожавам го ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Направо ме пленява всеки път щом се усмихне ...  Flushed Flushed lovekiss Two Hearts Two Hearts
Мен също... Уникален е, няма други като Берк и Чаала. Създадени са един за друг и толкова. Както се изрази Рени, хубавите неща стават бавно. Имам чувството, че Берк е ангел, честно казано. Особено като се усмихне така   love001 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

# 367

Мен също... Уникален е, няма други като Берк и Чаала. Създадени са един за друг и толкова. Както се изрази Рени, хубавите неща стават бавно. Имам чувството, че Берк е ангел, честно казано. Особено като се усмихне така   love001 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

Така си е! Двамата са невероятна двойка ... Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 368
Тази вечер може да се наблюдава метеоритен дъжд/падащи звезди. Казват, че човек може да си пожелае нещо, когато види такава ... newsm10 Two Hearts Two Hearts

# 369
Тази вечер може да се наблюдава метеоритен дъжд/падащи звезди. Казват, че човек може да си пожелае нещо, когато види такава ... newsm10 Two Hearts Two Hearts

След 2;16 пак щяло да има много, ти видя ли, а другите? Аз видях сигурно около 10 .. толкова е яко .. ♥♥♥♥

# 370

След 2;16 пак щяло да има много, ти видя ли, а другите? Аз видях сигурно около 10 .. толкова е яко .. ♥♥♥♥

Супер, че си видяла! Аз също видях около 7 - невероятно е. Тази нощ ще се наблюдават до към 4.30 сутринта мисля. Така пишеше ...  Oha! Two Hearts Two Hearts ppp  Hands Clap Flushed lovekiss

# 371

Супер, че си видяла! Аз също видях около 7 - невероятно е. Тази нощ ще се наблюдават до към 4.30 сутринта мисля. Така пишеше ...  Oha! Two Hearts Two Hearts ppp  Hands Clap Flushed lovekiss

Оха, ще заспя на терасата ..  Mr. Green Радвам се и за теб .. Hug

# 372
Епизода, според вас как беше? -Много ме изкефиха на всички моментите ..  Mr. Green

-Както винаги Синан и Мурат, бяха заедно, като затиснаха един на капка на колата ..  rotfImbo

-Назикето се гласеше за Хакъ, Боже, този голям женкар излезе, Метин и Текин го хванаха с друга, поискаха пари, разбира се за да мълчат, но моля ви се това са магаретата, абсолютно всичко казаха на Назике, вечерта той идва пиян и само я моли за прошка, а Хюсню  такъв му прасна, а на сутринта от срам Назике мазно говореше на Хюсню, че и закуска му направи ..  Mr. Green

-После пък такова круше заши Синан с глава, че направо мен ме заболя ..  Joy На операцията вечерта татко Ръза му каза добра работа, а Синан отговори, добра , но се страхувах ..  Mr. Green

-Текин , поиска пари за учебници , после се базика с Месут щипе го по бузите и го целува, а Месут го удря по задника ..  Joy

-Сутринта, само Йомер слиза по стъпалата, а Мурат и Зейнеп, пак се заядоха, след това се целунаха едно хубаво, но разбира се Йомер ги видя иии само вика; Татко целуна мама ..  Joy Зейнеп като се хвана за устата и се прищя да я махне ...  rotfImbo Помили Йомер да не казва на баба му, как ги е видял, а той продължава да си пее "татко целуна мама"  Mr. Green А после Зейнеп каза на Мурат, че той е виновен.-Та той ли я сложи в устата му, ми така , де ..  Mr. Green

-Месут се притесняваше за Тунч и отиде да провери вечерта, дали наистина учи, оказа се , че е така, дори бил много добър и учителката искала да работи с него повече ..  Peace

-После в управлението пак й се натиска, ама тя се дърпа, защото този път, няма само Йомер да ги види, а Зейнеп , Пънар се обадила й казала, че Йомер през междучасието разправял, че баща му целунал майка му ..  Joy

-Корай пак забива Мелек, а Зейнеп и Айкин разбира се клюкарстват ..  hahaha Зейнеп я покани да отидат  заедно заедно на среща - тя, Мурат, Корай и Мелек, те взеха, че говориха за футбол ..  Joy

-На сутринта се чудеха Мурат и Зейнеп, дали Емел знае за целувката им, после като гръм от ясно небе Емел вика; Между другото, не се целувайте пред детето ..  Joy А после Зейнеп; Ще те убия, не говорим, върви ..  rotfImbo rotfImbo

-А на другата сутрин Синан пак гладен и като грабна от Зейнеп яденето, не е истина, сякаш храна не е виждал.  Joy

Ако съм пропуснала нещо се извинявам, но ръката ми изтръпна ..  Mr. Green

Епизода беше страхотен! Най-много ми хареса моят лакомник Синан - толкова беше изгляднял. Как бързо грабна храната и как нагъваше. Скъса ме от смях ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Хареса ми и когато ходи под прикритие и занесе тефтера на онзи. Накрая ги заловиха.  smile3501

После Синан, Али, Мурат и Хюсню говориха за футбол. Синан и Али поканиха онзи млад футболист в техния отбор, а Мурат и Хюсню поканиха доктора дето харесва Мелек. Как само се заканваха кой щял да бие ...  Mr. Green

Мурат и Зейнеп също бяха невероятно сладки. Обожавам момента, когато се целунаха и малкия Йомер ги видя. Как само се развика: "Татко целуна мама, татко целуна мама" ...  Joy Joy Joy

Хем му казаха да мълчи, хем той разказал в детската градина на Пънар, после беше казал и на майката на Зейнеп и тя им каза да не се целуват пред детето. А Зейнеп пак изкара Мурат виновен - ама и на нея и се искаше. Да не се прави ...  hahaha hahaha hahaha

Назике с нейния рибар Хакъ ме разби. Този се оказа палав. Магаретата го видяха с една, той им даде пари да мълчат. А те хем ги взеха, хем казаха на Назике и тя го изгони. Хюсню добре го ступа - после се развика на Назике и на сутринта тя беше толкова любезна с него. Само му се подмазваше ...
  smile3533

# 373
Който е буден да отива да гледа, почва валенето ..  Mr. Green Късмет и много звездии ..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 374
Който е буден да отива да гледа, почва валенето ..  Mr. Green Късмет и много звездии ..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ти! Сега отивам - късмет и на теб ...  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт