Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 181
  • 797
  •   1
Отговори
# 525
Аз също много харесвам Гамзе и Уур, Мурат и Зейнеп. Гамзе наистина много се е променила тази година. То даже още от миналото лято. Нещото,което ме подразни най-много и ме е яд на него още е ,че тя е послушала оня идиот Мерт да напусне улиците. Та тя е родена за този сериал.
Тя не напусна улиците само заради това Гамзе винаги е казвала, че иска да играе в исторически сериал и сега са и предложили именно такава роля.

Аз също много ги харесвам. Не миналото лято беше горе-долу добре от есента, не мога да я позная, а колкото до Мерт, това е нейно решение, просто той се е дразнел, заради близките ѝ сцени с Уур, това е.. А пък за теб не знам това къде го е казала за историческия  сериал, може да съм го изпуснала, този момент.

До колкото аз помня в едно интервю Гамзе каза по повод участието й в новия сериал Фатих, че винаги е харесвала историята му и е чела книгата. Затова се радва, че ще участва в него. Но иначе за напускането на Опасни улици каза, че искала да прави и други неща, а после стана ясно, че го е направила и защото Мерт не искал да се снима в толкова близки сцени с бившия си съпруг Уур Пекташ ...   Peace
Чисто и просто от любопитство, Гамзе в интервю ли каза причината за напускането й (т.е. Мерт), или се разбра от някъде ли, и аз незнам вече  newsm78

Ами в 2-3 статии го пишеше. Навсякъде казваха, че е станала ясна истинската причина за напускането на Гамзе, а именно Мерт ...
  Peace

# 526
"Дори когато се е прибирал в къщи няколко дни по ред е плакал и се е чувствал зле. "

Уоу  Two Hearts Two Hearts. Не вярвам, и това го е казал той ?  Heart Eyes

# 527
"Дори когато се е прибирал в къщи няколко дни по ред е плакал и се е чувствал зле. "

Уоу  Two Hearts Two Hearts. Не вярвам, и това го е казал той ?  Heart Eyes

Да! Берк го казва в едно интервю по повод въпроса дали понякога пренася нещата от снимачната площадка в реалния живот. Тогава той казва, че след като са снимали сцените със смъртта на Елиф в сериала, няколко дни е плакал в къщи и се е чувствал зле ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Според мен му е било тежко че, Чаала е напуснала сериала и че са убили героинята й. А в друго интервю Берк казва, че Чаала е спортистка и напълно я подкрепя ... newsm51

# 528
Нови невероятни снимки на Чаала и кучето й Мая от днес в академията. Толкова са сладки и готини. Чаала е прекрасна - обожавам я ...  smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

Благодаря ти страхотни са ..  Heart Eyes

# 529
О, да видях ги от телефона Мерт и Гамзе, а тя по-пияна от всякога, о да те са прекрасни, не мога да им се нарадвам. ;3

# 530
О, да видях ги от телефона Мерт и Гамзе, а тя по-пияна от всякога, о да те са прекрасни, не мога да им се нарадвам. ;3

Не съм голям фен на лака на гамзе  Joy Иначе са сладки

# 531
# 532

Не съм голям фен на лака на гамзе  Joy Иначе са сладки

Аз съм, обожавам гоооо и аз се лакирам с такива и черен и да най-сладките сааааа

# 533
Уур с фенки и приятели, а и Муратхан  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 534

Снимките са супер особено втората БРАВО  newsm62

# 535

Уау, снимките на Уур са страхотни! Много е готин и малкия как се е гушнал в него - сладури ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  love001 txtloves

# 536

Уау, снимките на Уур са страхотни! Много е готин и малкия как се е гушнал в него - сладури ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  love001 txtloves

По-точно в крака му ..  Joy Joy Joy

# 537

Благодаря за снимките! Гамзе наистина си е подпийнала ...  newsm12

# 538

Много благодаря! Прекрасни снимки на Гамзе ...  smile3525 Two Hearts newsm76

# 539
mariastoeva, rossi_borisova, Roxis, Г-ца Бързо се уча, Джреми ♥ и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Я вижте , колко сме много ..  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт