Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 166
  • 797
  •   1
Отговори
# 540

Уау, снимките на Уур са страхотни! Много е готин и малкия как се е гушнал в него - сладури ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  love001 txtloves

По-точно в крака му ..  Joy Joy Joy

Да, това щях да напиша първоначално ...  hahaha hahaha hahaha

# 541
О, да видях ги от телефона Мерт и Гамзе, а тя по-пияна от всякога, о да те са прекрасни, не мога да им се нарадвам. ;3

Благодаря за снимките! Гамзе наистина си е подпийнала ...  newsm12

Няма нищо лошо, че какво ..  Joy Joy Joy Всеки има нужда от приятели, вселие  Mr. Green

# 542
Гамзе зад кадър на фотосесията сии , прекрасна ееее .. ;3

# 543
О, да видях ги от телефона Мерт и Гамзе, а тя по-пияна от всякога, о да те са прекрасни, не мога да им се нарадвам. ;3

Няма нищо лошо, че какво ..  Joy Joy Joy Всеки има нужда от приятели, вселие  Mr. Green

Така си е! Няма лошо в това ...  Mr. Green

# 544
Гамзе зад кадър на фотосесията сии , прекрасна ееее .. ;3

Гамзе е невероятна ...  Two Hearts  love001 newsm76

# 545

Така си е! Няма лошо в това ...  Mr. Green

Нищо лично, ама тая песен ми напомня за нея ..  Joy Joy

http://vbox7.com/play:b3dc4a51ab

# 546
Това го е писал брата на Мерт,та той й се мазни повече от самия Мерт, аз просто оставам, без коментар , думи и граматика губя покрай тея хора ..  hahaha

ygtocal
opsssss i think i have seen an angel )))

# 547
Уур е прекасен на всички снимки.На последната липсва само Гамзе, забелязахте ли, че на Муратхан  му е тъжно, че не е до баща си, а майка му се забавлява с оня.
Зейнеп защо напусна сериала?

# 548
Ето една снимка на нашите полицайки:

# 549
Уур е прекасен на всички снимки.На последната липсва само Гамзе, забелязахте ли, че на Муратхан  му е тъжно, че не е до баща си, а майка му се забавлява с оня.

Как да не съм просто докато качвам снимки, много пъти си премълчавам това, което мисля и пиша само от къде са снимките , за това не написах и нищо по този въпрос ..  Peace

-Последно беше написала в туитър, че го е решила в средата на 7 сезон ..  newsm78

# 550
Ето една снимка на нашите полицайки:

Йеах ..  Mr. Green

# 551

Пишете ако искате още снимки.

# 552

Как да не съм просто докато качвам снимки, много пъти си премълчавам това, което мисля и пиша само от къде са снимките , за това не написах и нищо по този въпрос ..  Peace

-Последно беше написала в туитър, че го е решила в средата на 7 сезон ..  newsm78

Да, особено на тази снимка доста си личи, че малкия е тъжен ...  Sad

# 553

Пишете ако искате още снимки.

Страхотна е! Когато можеш направи и на мъжете, както и на най-главните двойки ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 554
Прекрасна снимка на Берк от вчера. До колкото разбрах тук е със своя братовчедка - невероятен е ...  smile3525 Two Hearts  love001

Общи условия

Активация на акаунт