СпАмО-ЧаТ/05.08-11.08/

• 3 819
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аааа и аз не съм ходила само кола на ляво и дясно,но това диване едвам издържа в колата и затова се чудя как ще издържи в рейса(че е по-бързо),с влака проверих че тръгва в 2 и стига в 9 Crazy А като я знам-ще я гоня и викам от единия до другия край на влака-не мерси Naughty Stop Crazy

Де бре, все по некое време ще й падне батерията и ще се кротне, даже и ще заспи, ти пък не го изкарвай такъв Армагедон това прибиране Mr. Green

# 46
  • ПЛОВДИВ
Добро Петъчно Утро Скъпи Мои  kiss  Hug

И не че нещо  Blush ама е петък..... Flutter

# 47
Кака й се очертава голямо рандеву тези дни.  Mr. Green Четвъртък тръгвам за Варна да обучим едно ново попълнение, после сме в Слънчев бряг три дни, после отиваме в понеделник да обучим една колежка в Пловдив  Mr. Green

И това отгоре над 2000-те позиции, които имаме отворени (без майтап).

# 48
ква е тая фиксация в петъка...
може да се прави всеки ден Simple Smile

пък за мен днес е безалкохолен полов ден....

щото нема пиенье и си е ебаломамата

# 49
Оф мамоууууууууууууууууууууууу

Поне след малко ще пием....

# 50
  • Талант на 2012,2013 г.
 Rolling EyesЗаписТ Rolling Eyes

# 51
Взех билети....и дребно вдигна темп Tired ,дано до утре да е ок и живи здрави да се приберем,че с висока температура и с рейса,не ми се пътува.

# 52
  • В голямото море...Живот
ЗаписТ НА 4та  ooooh!
Спаркли, бързо да се оправя дребното  Peace

Не искам море, ИСКАМ ПОЧИВКА, но и ПАРИ!!! ОООООООООООООМММММММММ!!!

# 53
  • Milano
Ола. И аз съм на морето от няколко дни. Харесва ми.
Целувки от Бенидорм, Испания.
Требе да се ходи на плаж.

# 54
Бях на аквакомплекса в Конска. Много ми хареса. Да е жив и здрав този дето ме заведе  Mr. Green

# 55
Да ви цуням за мека Laughing Stop, ааа лека..нощ Laughing Heart Eyes...И една песничка за приспиване:

# 56
  • В голямото море...Живот
Бях на аквакомплекса в Конска. Много ми хареса. Да е жив и здрав този дето ме заведе  Mr. Green

Много е яко, мда.
На Мелниците е почти същото и доста по-евтино и близо  Peace

# 57
Мммм тук сме.Пътуване 4 часа,2 часа мъка как да заспи дребно,накрая се нагоди върху мен и съответно като дойде почивката нямаше как да стана,то спи сладко сладко Heart Eyes И не мина само с това,естествено Crazy по магистралата малкото вика:имам ако Mr. Green А на мен....ми се повръща Rolling Eyes и спряхме рейса по средата на магистралата,аз повръщам и ..дребно ревна Crazy да я успокоя ли,да повръщам ли ,да се бърша ли hahaha
Стигнахме в Пловдив и до вечерта ,до като легна сигурно още 20 пъти ходих ,вече не остана какво да връщам,само някакви сокове,ама не спира бе Crossing Arms Днес съм ок де,засега Rolling Eyes

# 58
Спарки,  Hug, да се оправяте бързо с малката.

Много е яко, мда.
На Мелниците е почти същото и доста по-евтино и близо  Peace

Мисля,че във вторник ще сме там на тийм билдинг (еднодневен, разбира се).

# 59
  • I want it all and I want it now.
Спарки бързо оздравяване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт