МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 4 05.08 - 11.08

• 34 027
  • 805
  •   1
Отговори
# 270

Извинявай, ама това беше поредната "черешка" и възмущението се изля в спонтанен, искрен, саркастичен, обединяващ, разтоварващ хилеж. Ей това ми хареса.

Ако реакциите бяха по отношение на хрумките на продуцентите, на мен също щеше да ми хареса. Но жената по никакъв начин не заслужи подобно отношение с поведението си, което прави тяхното поведение гадно и невъзпитано.  

Както писах още след първото предаване на този формат, след което спрях да го гледам- каквито им миските, такова им журито, такива им водещите и толкова са им и коментаторите в студиото. Какво очаквате от разни дами, които дори не знам с какво се занимават, а и тях да питам и те не могат да се определят какви са, освен да се показват на "телевизора"? Барабар с оная "Мис Крокодил", дето цяла България продължава да й иска обратно короната, а тя тръгнала да ми избира нова Мис  Crossing Arms
Това не пародия, ами не знам какво да го определя. Съвсем ни вземат за балъци вече.

# 271
Този път гостите бяха приятни. Peace Антония, която спрегна, е нива над девойките във формата. И визуално, и интелектуално. Макар че лично на мен не ми допада /субективната оценка/, няма как да не и се признае /обективната/.

# 272

Извинявай, ама това беше поредната "черешка" и възмущението се изля в спонтанен, искрен, саркастичен, обединяващ, разтоварващ хилеж. Ей това ми хареса.

Ако реакциите бяха по отношение на хрумките на продуцентите, на мен също щеше да ми хареса. Но жената по никакъв начин не заслужи подобно отношение с поведението си, което прави тяхното поведение гадно и невъзпитано.  
Колкото ли ще й платят на жената за гостуването? Сумати и обиди ще отнесе осносно външия си вид и начина си на препитание Crazy. На какво ли не са способния някои жени за пари и късче слава... ooooh!

# 273
Нищо и няма на външния вид, приятна, проста женичка от типа "Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак."

# 274
Този път гостите бяха приятни. Peace Антония, която спрегна, е нива над девойките във формата. И визуално, и интелектуално. Макар че лично на мен не ми допада /субективната оценка/, няма как да не и се признае /обективната/.

На повечето от девойките вътре може и да е "над", но като цяло и нейното място не е за "Мис България". Още повече начина, по който продължава сама да се афишира. На нея специално няма какво да й признавам- нито красотата й, нито интелекта й. То за това този конкурс отдавна загуби класата и имиджи си.

# 275

На повечето от девойките вътре може и да е "над", но като цяло и нейното място не е за "Мис България". Още повече начина, по който продължава сама да се афишира. На нея специално няма какво да й признавам- нито красотата й, нито интелекта й. То за това този конкурс отдавна загуби класата и имиджи си.

Честно да ти кажа, конкурсът май е изгубил имиджа си много преди да изберат Мис Антония...мога да преброя на пръсти миските,  които наистина впечатляват с красотата си (а за други качества въобще да не говорим)  Wink
Лека нощ  Sunglasses

# 276
Може ли линк за втората част на предаването?  bouquet

# 277
Може ли линк за втората част на предаването?  bouquet

Заповядай!   bouquet http://www.dailymotion.com/video/x12s207_%D0%BC%D0%B8%D1%81-%D0% … 22-06-08-2013_fun

# 278
Много благодаря. Hug  bouquet

# 279
Казаха, че е на 35  Peace

На мен пък реакциите на гостите в студиото ми направиха крайно лошо впечатление. Особено на малката кифличка (която всъщност не е много по-красива). А Червената, макар и Златка, засега се държи доста добре  Sunglasses

На мен също ми направи неприятно впечатление. Неоправдана жестокост, малко рафинирана при някои, гарнирана с липса на такт. Жената наистина е малко грозничка в лицето, но има приятно телце и като поведение нямаше грешка. Доколкото разбрах, е спечелила благодарение на танцовите си умения.

# 280
Снощи не удъжрах и заспах, не видях края на предаването. Но от тук разбирам че Звезди и Ваня са изгонените. То няма и как да е другояче, имаше си хас да изгонят точно най красивите участнички.
Последно коментирам Звезди, тя така и така вече не участва. Но сама си е виновна, че така се окепезила. Ако си беше с лицето преди корекциите, както е висока стройна с дълги крака, с характер, видимо не е глупава  и не на последно място с това миене на чинии (което от наблюденията ми на риалитита е много важно качество, нормално никой не харесва мърляви хора) си имаше голям шанс да стане Мис България. Ако иска да съди пласт.си хирург за пропуснати ползи, минимум на стойноста на колата подарък.Simple Smile
Ваня е твърде обикновена, симпатична е, но няма качества и излъчване за Мис.
А тази Червена Златка не успях да я видя, като имам време ще си пусна видеото, но защо я вкараха? И тя ли ще се състезава за Мис или просто заради риалитито?

# 281
Червената Златка е просто гост, няма да се състезава за Мис България. На Звезделина не мисля, че корекциите са при един пластичен хирург всичките.

# 282
Червената Златка е просто гост, няма да се състезава за Мис България. На Звезделина не мисля, че корекциите са при един пластичен хирург всичките.

А хубаво, че веча аман от Златки. Ще я гледам да видя какво представлява.
За Звезди може и при различни да са. Но всеки път като и гледам лицето не мога да си обясня, как се е получило така подуто и отекло. Може жената да има и някакъв здравословен пороблем (не дай си боже), но по скоро мисля че е заради някаква корекция. А усните са просто потрес. Дано махне каквото е слагала ще е далеч по привлекателна. Поне като и гледах по старите снимки.

А за викторината със склонна  да не съдя Ингрид за липсата на обща култура, заради това че е била спортист и особенно щом е художественна гимнастика. Много е трудно ако сериозно се занимаваш със спорт и искаш да си на върха и си всеки ден нон стоп с часове в зала да наваксваш и с учението.  Че и в худ. гим. най сериозно се тренира точно в ученическа възраст, тогава им е пика. Сега като е спря дано навакса пропуските момичето. Иначе е много красиво и нежно.
Джули също е много красива и нежна. Всъщност за мен това са най красивите момичета там.

# 283
Обаче проблемът е, че Ингрид няма успехи на нито един от двата фронта-спорт и учене. Наистина е едно голямо бебе, но не в положителен смисъл.

# 284
Да, и аз гледах специално записи на Ингрид като гимнастичка. Особено като по-голяма не ми се струва, че е била особено добра, дори и да се абстрахираш от килограмите. Нетехнична, изпускаше топката, като че ли всяко едно движение го прави с усилие. В България е имало и има доста добри гимнастички и за най-добрите винаги ме е изумявало как с невероятна лекота и усмивка, сякаш без да влагат никакво усилие, си изпълняват съчетанията. Такава лекота се постига обаче с упорити тренировки в съчетание с талант.

Някой знае ли къде е записът с Урсула?

Общи условия

Активация на акаунт