Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 30 044
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Добро утрооо Hug още съм в леглото и се излежавам, не ми се става, но съм умряла от глад и май ще се раздвижа след малко. Днес май ще взема да пусна една пералня с бебешки дрешки, че да уплътнявам времето hahaha

...
Кики според мен имаш голяма нужда да ходим да ядем сладолед и за това така си се понадула  Joy За гъбите много кофти  ooooh!
...
Ооо да определено hahaha Аз даже си мисля, че ако хапна сладоледец и гъбите ще ми минат Joy Ама аз съм свободна, когато решиме отиваме hahaha

# 76
Добро утро и от мен, просто не мога да насмогна да ви изчитам вече  Wink
При мен новото е, че избрах педиатър и тази седмица ще гледам да отделя време да се срещна с нея. Да стискате палци
Поздрави на всички и хубава седмица
ПС - Някой в предходната тема питаше за вибрирането на корема. Усещала съм го и аз, все едно бебето се протяга и блажеееенно потреперва вътре хехех отдавам го на нещо хубаво
Леле как ми се протяга и на мен с пълна сила - забравих какво беше това чудо...

# 77
Добро утро  Simple Smile
Аз се чувствам като бременна в първи-втори месец. Сутринта като станах и много силно ми се гадеше , по пътя докато водих малката на ДГ имах чувството , че всеки момент ще повърна. От няколко дни ми се появи това сутрешно гадене и е много кофти .Още продължава но по-леко. Много ми е странно  Confused  
Успех на прегледите днес и само хубави новини да носите  Peace

# 78
айде и тук скромно скромно да ви почерпя,че днес пораствам   party023 newsm38

# 79
айде и тук скромно скромно да ви почерпя,че днес пораствам   party023 newsm38

Ч.Р.Д. Да си много здрава, усмихната и щастлива ти и цялото семейство!!! И леко и безпроблемнно раждане  Hug

Йоанка  newsm59 и на теб  Hug С бебка ще сте с близки РД, а може и с на един ден  Joy

# 80
Ени-тка  newsm59
 Добро утро момичета

Палчета за прегледите и болничните днес  Praynig

ММ на Туитито и Туитито стискам палци всичко да е наред още малко, не остана и ще гушкате едни малки пухкави бебоци

Отивам да закусвам

# 81
Ени-тка, nbirthday  Бъди здрава и щастлива и когато му дойде времето да получиш най-хубавия подарък с най-розовото дупе  Mr. Green
Йоанка и на теб newsm59 . Ще те чакаме с хубави новини  Hug
За  гаденето напоследък  и аз забелязвам,че започва да се завръща...  Cry
Аз ходих да дам кръв и урина за изследванията. Направо се озорих този път. Де бях гладна и жадна,ами в  тази поликлиника и един задух..... ooooh! Имах чувството ,че ще припадна.
Всички,които са на прегледи да се отчетат  Peace

# 82
Момичета, днес и аз влизам в 9тия месец, направо не мога да повярвам...кога мина това време и как до към месец живот и здраве ще си гушкам сладката бебка.  Grinning
От днес започвам с прането, гладенето и подрежднето на бебешките дрешки в тон със заглавието на темата.  Crazy

Желая ви хубав и прохладен ден!
И много специални поздрави на tweety-то, стискаме палчета всичко да е наред.

# 83
Честит рожден ден на рожденничките - Живи , здрави и скоро щастливи мами  Hug  bouquet
Засилх се бая неща да правя ама нещо не ми се получават ...Само докато събера всички играчки из двора на малката и се препотих двайсет пъти...Май трябва вече и аз да се усетя , че съм бременна и да не ми пука толкова колко е чисто или прибрано ..ама пуста суета  не ми дава мира  Crazy

# 84
  • Пловдив
На рожденичките честит рожден ден! Много здраве и позитивни емоции им желая.  bouquet
Много се радвам, че мъжът на туитито се е включил с информация. Да удържи фронта до 16.08. им желая, че да пораснат още малко бебчетата.
Днес и аз се събудих подута. Нещо не ми харесва тая работа, ама съм на преглед и изследвания в четвъртък, та ще изчакам.
Моят малкия и той едни ги ръси. Вчера задрямах на един филм и по едно време се събуждам, а той зяпа в телевизор, филмът вече свършва и казва сериозно : "Понякога не ги разбирам тези филми..."
После какво му стана не знам, сети за бебето нещо и пита:" Мамо, те на бебето пишката докторите му я виждат, защото е голо нали?" Казвам:"Да." "Ми не може ли от храната да си направи едни гащи поне?"  Joy Joy Joy
Иначе и аз се чувствам като в първите месеци, само дето не мога и да мърдам от тежест. Спи ми се много, гади ми се и на мен. Кофти работа.

# 85
Добро утро,

Моят синковец е болен, текат сополи и кашля. Сега е при мен и сме в очакване кога и аз ще лепна това удоволствие  Confused

Иначе си направихме много здравословна закуска, овесени ядки и плодове. Много сме доволни, сега да видим кой ще посегне пръв към бисквитите  Joy

честит рожден ден на Енитка и Йоана, живи и здрави и специално в случая на Йоана в най-скоро време подаръкът да си дойде  Hug

# 86
  • Пловдив
Здравейте и от мен днес,
и тук да не пропусна 2-те рожденички... newsm59
Браво на туитито на мъжа й, че ни уведомява за случващото се. И аз стискам палци да устискат до 16.08. И вярвам, че ще е така. Стискам палци.
Да се отчета и аз от вчерашния преглед - слушахме тоновете - отлични без контракции на матката. Взеха ми МБ и понеделник трябва да идем до Плевен за резултатите. Даде ми доктора направление за болницата, картона и болничния. Всичко наред, само дето ме е яд че не се видяхме с беба на видеозона. Не съм и настоявала де, макар че много ми се искаше. Аг-то ми се накара, че багажа ми за болницата не е готов. Каза ми да го приготвя възможно най - скоро, за да няма паника в момента, в който бебка тръгне да излиза. Помоли ме да стискам кълки до края на август и да си пия гадните хапове пак до тогава. Ужас....мразя ги тези хапове и това гадно желязо.
Сега сме на ЖК през 2 седмици. Това най - ме радва Simple Smile) често ще се срещаме до финала.
Тази седмица ще имаме много работа с ММ. Ще сглобяваме кухнята, спалнята, гардероби, скринове... Ще ни монтирват климатика. Просто съм на 7-то небе от щастие, че в края на седмицата трябва всичко да е готово и да се нанасяме. Е ще има довършителни неща, но това да ни е проблема.
Вчера ходихме до една аптека и си купих 15 броя дамски превръзки за родилки. ММ като ги видя и много ми се смя, ама ще го накарам аз него да си сложи на Д-то 1 за 1 час и да ходи с нея да го видя...Sad(( Те като памперси, ужасни са
За малко да забравя - Дианка, мерси за новата тема. Много свежарско заглавие...хаха ММ като го чу и вика ''правилно са написали момичетата'' Simple Smile само ходя и му мърморя - това ни трябва, онова ни трябва, тук трябва да се пипне, там трябва да идем и той милия скоро ще хвърли пишкира  Mr. Green
Айде оставям ви аз, че да ходя да чистя, че мене чака

# 87
Ени-тка (Милена Ив), Йоана, бъдете много здрави, много усмихнати и накрая да гушкате сладки малки топчести бебчета  Heart Eyes
Туитито, много позитивна енергия имаш и от мен Hug Още малко да задържиш малките слънчица и после след 16ти да ни се похвалиш с пухкавите бебчовци  Heart Eyes
lokresiq , на мен лекарката не ми е казвала да стягам чантата, но мисля днес или утре да я приготвя, че ме обзема ужас при мисълта да разчитам на ММ да ми носи багаж  Joy Може да си писала и да съм пропуснала, но в крайна сметка тапата ли ти беше паднала преди или е било фалшива тревога? Какво казаха на прегледа?
-Petia- , много ме развесели с бисерите на малкия....винаги са ми били смешни подобен род въпроси и те като ги задават сериозно ми става още по-смешно  hahaha

Аз пуснах климатика и почвам да гладя дрешки...снощи 1 час простирам...то са едни чорапчета, едни ръкавички...много са ми смешни и сладки като са толкова мънички  Heart Eyes Heart Eyes
След това и чистене....накрая ще съм като парцал само от елементарни дейности  Mr. Green

# 88
Здравейте  preggo !

Днес влизам в 9-ти месец! newsm44
Да се отчета от прегледа - бебо е 3310 кг, АГ каза, че ако върви така ще е към 4 кг / мен много не ми се вярва, но дано /, седалищно е и ако не се обърне секцио иначе може и нормално, защото плацентата вече се е вдигнала. Взеха ми кръв, урина, вагинале секрет - дано вс. е ок. Кръвно 100/60, кг + 20, обиколка на корема 110 см. Даде ми направление за хоспитализация, но на 13.08 щели да ми дават други документи, незнам и аз какви. Тогава щяла само да погледне дали се е обърнало. Явно прегледи вече не се полагат по ЗК. Много се ядосах като я попитах за мерене на тонове, а тя каза че не се мерели тонове - това са глупости, дано всичко е наред. Да продължавам да пия магнезий, за да стопирам ако има контракции, ако изтекат водите да звъня, защото до 2 часа трябва да съм в болница. Лошото е, че тя е в отпуск до 26.08 , а доктора с който прави секцио до края на месеца. Трябва да е септември секциото, ако не тръгне само. Ще стискаме още. Имам и подаръци - биберон на Нук и разни рекламни  брошурки и имунизационен календар.
Честито на Енитка и Йоана  nbirthday живи и здрави!

# 89
  • До морето :)
Йоана и Енитка, честит ви рожден ден, момичета! Да сте живи и здрави, много щастливи и прекрасен финал!

Днес е Преображение Господне. Пак не се работи нищо.  Grinning И преди малко разбрах, че каквото си пожелаеш днес се сбъдвало (най-вече желанията на децата). Аз си пожелавам едно нормално и леко раждане с една жива и здрава бебка. Както и Ели да ми е жива и здрава! Въобще - всички да сме живи и здрави, това е най-важното!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт