Време е за Икеа! - Тема 18

• 88 160
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте Simple Smile Харесах си диваните от тип клик- клак, Бединге и  Карлаби са като марка. Търсих, но не можах да прочета всички мнения. Някой има ли впечатление добри ли са като механизъм и дамаска? Лесно ли се износват, развалят и т.н.

BEDDINGE го имат приятели. избрали са си добър матрак и е удобно за спане. Но този тип канапета по принцип не са много удобни за седене, да знаеш.

# 616
  • София
Бели врати за гардеробите и големите контейнери с чела от бреза ми трябват. Може и друго да липсва, но да не съм забелязала.

Белите и мен ме интересуват. Дано да не ги спрат, защото не ми се сменя концепцията на края на ремонта.

И на мен ми прави впечатление, че някои неща ги няма и ми казват, че няма да зареждат повече от тях. Например тъмните им дървени щори Crossing Arms

# 617
  • София
От магазина казаха, че всеки франчайз си решава кои продукти ще предлага за дадения каталог и кои - не. Не, че са спрели всичко от производство.

# 618
   Момичета, много благодаря за мненията за възглавниците и олекотените завивки  bouquet

# 619
Здравейте!

Някой има ли конкретни впечатления от леглото Ikea Stockholm?

Скрит текст:

Виждала съм го в магазина, разглеждала съм го, така че ме интересуват по-скоро мнения от хора, които евентуално го имат у дома си. Тези кожени възглавници, които са на таблата, миришат ли? Laughing Кожата как ви се струва, поддръжката?

# 620
Как са като качество секциите на Хемнес и Били?
Ако някой има проблеми нека ги сподели, че много трудно решение се оказа да изберем между двата варианта /едното красиво, другото също добре изглеждащо, пък и евтино/.

# 621
  • Пловдив
Хемнес е масивна дървесина, Билли са от ПДЧ.

# 622
Ама малко мека е дървесината на Хемнеса и затова не можем да решим. Иска ми се, ако някой го ползва да каже как се "държи" във времето. /Или ако сте виждали подобен модел от друга фирма, но по-як, че доста деца ще се пробват отгоре му  Wink/.

# 623
  • София
Аз да се похваля, че моята одисея със скриновете приключи благополучно. Вчера ходихме до Букурещ да ги вземем в цвят бреза. Единият даже гордо стои в спалнята вече Simple Smile

# 624
  • Berlin
Ние имаме комбинация Хемнес - ТВ шкаф и витрини отстрани, ами добре си е. Simple Smile Нямам забележки, наистина е мека и лесно се драска, ама сме го прежалили. Simple Smile

# 625
Аз също продължавам да умувам за Хемнеса.. бях писала и преди..харесвам го много, особено сиво-кафевия цвят, но е тооооолкова мек, ако с нокът го драснеш си личи и не зная. newsm78 За дневната чуденката ми е към 1300 лв Хемнес или Били за около 300... Доста голяма разлика.

# 626
Аз когато се колебаех за детската между Стува и Хемнес, избрах Стува. Отблизо Хемнес не ми изглеждаха качествени в малките детайли. Имаше разминаване в частите на чекмеджетата.

# 627
  • София
Аз пък се разочаровах от страниците им на високите шкафове. Според мен са си чист талашит Peace

И аз ги умувах за дневната, но имаме малка конфигурация Беста и сега мисля да сме с нея, като я допълним.

# 628
  • Пловдив
И аз гледах хемнес, за спалнята, ама накрая съм с легло малм и бял гардероб. В детската сме с онези евтините небоядисани двуетажни от масив.

# 629
  • sofia
Били на живо като го видях си изглеждаше най-обикновено пдч (и то от това с кофти кантовете). Мострата си беше абсолютен боклук.
Тогава бързах и взех някакви дървени пейко-рафтчета, натюр. Друго не съм заглеждала.

Общи условия

Активация на акаунт