Време е за Икеа! - Тема 18

• 88 165
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Аз спя само по корем и обичам главата ми да е на високо. Откакто ползвам икейски възглавници (поне от 10-тина години), спя задължително с 2 възглавници - горната ми е пухена, а долната - нещо синтетично май.
Идеално ми е така.  Simple Smile
Аз ли съм единствената, която обожава шумоленето на пухените завивки ? Embarassed

# 601
И ние с една Gosa, взех я, че е ниска и мека, но - много перца изкачат и боцкат  Close, май понамаляха ( или свършиха вече де Simple Smile ) след около година.

# 602
Здравейте Simple Smile Харесах си диваните от тип клик- клак, Бединге и  Карлаби са като марка. Търсих, но не можах да прочета всички мнения. Някой има ли впечатление добри ли са като механизъм и дамаска? Лесно ли се износват, развалят и т.н.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 01:52 от ebouguereau

# 603
Някой знае ли какво се случва със Стува? Звънях в магазина, но не могат да ми дадат информация, а съм наполовина с купените мебели за детската стая и няма как да се откажа. Част от асортимента просто липсва и от магазина не могат да ми кажат дали излиза от каталога, ще има ли ново зареждане и т.н.

# 604
  • София
А, наистина ли? Аз точно бях бях планувала за детската. Какво точно липсва - вратички ли, шкафчета?

# 605
Бели врати за гардеробите и големите контейнери с чела от бреза ми трябват. Може и друго да липсва, но да не съм забелязала.

# 606
  • Berlin
Не знам дали и сега е така, но ние миналата година, когато купувахме, нямаше никакви сини вратички СТУВА.

# 607
  • ENGLAND
Някой знае ли какво се случва със Стува? Звънях в магазина, но не могат да ми дадат информация, а съм наполовина с купените мебели за детската стая и няма как да се откажа. Част от асортимента просто липсва и от магазина не могат да ми кажат дали излиза от каталога, ще има ли ново зареждане и т.н.

Стува не излиза от каталог, това е нова серия, от няколко години, непрекъснато излизат нови неща, а някои основни дори ги намалиха. При нас има огромен асортимент. Може би в България нещата идват малко по-късно.

В нашата Икеа има дори закачени вратички на Стува на рамка на Беста. Правят всичко да се мачва.

# 608
  • София
Ние сигурно другата седмица ще ходим до Букурещ точно за неща, които вече ги няма. Ако нещо ви трябва от там и не е много обемно ми пишете  Peace

# 609
Сините вратички за stuva вече са спрени от производство, цвят бреза май също ще ги спират скоро. Затова пък са пуснали едни черни вратички, да се чудиш как да ги сложиш за детска стая. newsm78

# 610
  • София
те въобще откъм цветове орязаха какво ли не, едни сиво черни навсякъде  Rolling Eyes

# 611
  • ENGLAND
Сините вратички за stuva вече са спрени от производство, цвят бреза май също ще ги спират скоро. Затова пък са пуснали едни черни вратички, да се чудиш как да ги сложиш за детска стая. newsm78

Това, че ги няма в България не значи, че са спрени, има ги и сини и зелени и розови и бели. А от  черните има специални магнитни и за писане  с тебешир.
Ето ви ги http://www.ikea.com/gb/en/search/?query=STUVA

# 612
Имате ли обяснение защо в България са спрени, а другаде се предлагат? Всъщност от магазина в БГ точно това ми отговориха: "Спрени са и няма да ги има повече". Мислех, че ако ги има в други магазини, това са остатъчни бройки от цвета. Не виждам причина да не поддържат синьо, при положение, че Стува е най-популярната серия за детска стая. Както има розово за момиченцата, би трябвало да има и синьо за момченцата Grinning
Аз правих момчешка стая пролетта и се бях настроила за синьо+зелено, отивам в магазина с приповдигнато настроение, ето днес-утре ще имаме вече мебелите и.. ми свиха крилцата. Заложих на бреза+бяло и се получи добре, всичко друго в стаята е шарено.

# 613
Разгледах тази сутрин английския, немския и американския сайт. По всичко личи, че брезата е до изчерпване на количествата. В българския също няма наличност от почти всичко. Много интересен казус ми се заформя...  Tired

# 614

Аз ли съм единствената, която обожава шумоленето на пухените завивки ? Embarassed
Не, не си само ти  Grinning мен също ме кефи

Общи условия

Активация на акаунт