Време е за Икеа! - Тема 18

• 88 197
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, някой може ли да ми напише точният адрес на магазина на Средна гора в Стара загора, че не им работи сайта. Благодаря предварително Hug

# 76

Благодаря за мненията за холните масички, видях че има и от 10 и от 15лв. и разликата май е само в цвета Wink
За  масичките,цената независи от цвета.Има разлика, едните са с по -гладко и лъскаво покритие,май тия от 10 лева бяха.

# 77

Момичета, някой може ли да ми напише точният адрес на магазина на Средна гора в Стара загора, че не им работи сайта. Благодаря предварително Hug

Аз им звънях,че ще пращам човек да ми купи стол, обясниха ми да търси магазин Кауфланд и от него в посока индустриална зона на първия светофар се намират те  Peace

# 78
  • Пловдив
Някой да е получил фемили карта? Аз нямам, ама това нищо не значи, защото пощата на входа е в обща кутия и някои неща изчезват.

# 79
  • София
аз я чакам почти два месеца тая карта, днес ми казаха че всеки момент щяла да пристигне.
иначе си пазарувам с номера, събрах някакви точки, ама без карта дали може да се ползват не разбрах  Rolling Eyes

# 80
Момичета, някой има ли впечатления от този гардероб?

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=86762

# 81
Аз имам такъв гардероб в коридора на ваканционното ни жилище. Доволни сме много. Всъщност тъй като живяхме там 1 година, този гардероб беше пълен до горе, всъщност и отгоре с 3 тежки пак икейски кутии и не е мръднал. Общо го имаме от 2 години и го препоръчвам, особено имайки предвид цената му.

# 82
Ето адреса:
https://maps.google.com/maps?q=42.412922,25.621951&hl=en& … &t=h&z=17

С зелената стрелка е отбелязано мястото на магазина на "Средна гора" АД. Столовете са на цена 26-27 лв. за големия ИНГОЛФ, и са бройки, които поради някаква причина не са минали качествения контрол на ИКЕА.

# 83
  • софия
Картата ми току-що дойде Simple Smile

Exxxxx, кога пуснаха програмата, кога им се развали. Не мога да активирам картата, защото имали проблем със системата.

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 11:23 от zvanche

# 84
Glezank@@@ , благодаря много! Аз ще купувам два броя - един за спалнята и още един за детската. Харесва ми, че има рафтове, защото в каталога с гардеробите на ИКЕА гледам, че повечето са само с лост.

systoyanov, а дали от този магазин извършват доставка? Или трябва със собствен транспорт да си ги вземеш нещата?  newsm78

# 85
@utro77

Няма доставка, дори и в рамките на града. Столовете са разглобени, а точния размер на кашона можеш да видиш на сайта на ИКЕА. Може би, ако се договориш с някоя куриерска фирма да им пратиш пари и да ги купят от твое име ще стане. Самата покупка отнема 5-10 мин.

Почивни дни са неделя и понеделник. За часовете, незнам.

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 14:39 от systoyanov

# 86
Картата ми току-що дойде Simple Smile

Exxxxx, кога пуснаха програмата, кога им се развали. Не мога да активирам картата, защото имали проблем със системата.
Вероятно е забила защото всички сме си получили картите днес. Само че аз бях разбрала,че с писмото ще получа и нещо като каталог с артикули,които мога да купя на преференциални цени,а няма такова нещо в плика.

# 87
  • ENGLAND

Имай предвид, че дълбочината на гардероба е 51 см., предназначен е основно за детски стаи. При тази дълбочина не може- да сложиш нормално дрехи за възрастни на закачалка, особено връхни дрехи.

# 88
  • София
И моята карта дойде.

# 89

Имай предвид, че дълбочината на гардероба е 51 см., предназначен е основно за детски стаи. При тази дълбочина не може- да сложиш нормално дрехи за възрастни на закачалка, особено връхни дрехи.

Имаме 2 гардероба- в детската и в нашата спалня. Много сме доволни. Дрехите са на закачалки и се побират без проблем. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт