Време е за Икеа! - Тема 18

• 88 199
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
systoyanov, благодаря за адреса Peace
Amelly, благодаря и на теб за уточнението  Peace

И моята Laughing

Явно днес са ги доставили на всички.

# 91
  • Варна
Момичета, някой има ли впечатления от този гардероб?

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=86762

Имай предвид, че дълбочината на гардероба е 51 см., предназначен е основно за детски стаи. При тази дълбочина не може- да сложиш нормално дрехи за възрастни на закачалка, особено връхни дрехи.

Имаме 2 гардероба- в детската и в нашата спалня. Много сме доволни. Дрехите са на закачалки и се побират без проблем. Simple Smile

При нас гардеробът е в тийнейджърска стая и дрехите (връхни и с размер като за възрастни) се събират без проблем. Не сме захващали гардероба за стената, но си е стабилен. За цената е просто перфектен.

# 92
Много ви благодаря за отзивите за гардероба, момичета! Не съм го виждала на живо и реших да попитам, че не зная дали ще имам възможност да отида лично до Сф да пазаря или ще помоля приятел.

systoyanov, благодаря за информацията за този магазин!

# 93
Момичета, някой има ли впечатления от този гардероб?

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=86762

Не е нещо особено, дръжките са му малко грознички, мисля да ги сменя, но за тази цена става.

# 94
И моята карта дойде вчера  Grinning. Не съм пробвала още да я активирам.

# 95
  • софия
Е как да не ги харесвам. Няма друга такава компания. В американския сайт вече го има. Приложението за Бг ще излезе на 26 август. Дано само не е толкова качествено като това за картата. То още не работи Mr. Green

# 96
Явно само моята карта още я няма Sad
Дано някой комшия не ми я е отмъкнал.

# 97
  • Бургас
Стъклото на тази врата прозрачно ли е ? http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=22912 .
Трябва ми някаква стенна етажерка, която обаче да се затваря със стъкло, защото момчетата в къщи искат да си държат моделите на самолети, които ако не са зад стъкло е  невероятен гърч да им бърша праха Sad и затова съм харесала тази http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=2454
Ако се сещате и за друга подходяща - приемам предложения. За съжаление няма да мога да отида на място да видя и ще поръчвам чрез еконт, така че разчитам на вашите мнения  Hug

# 98
Някой да си е купувал цяла кухня от Икеа? Да даде отзиви, доволни/недоволни? На нас ни предстои в четвъртък да си я купим. Проектирахме я на тяхната програма и много добре се получи, подоуформи я и дизайнер от сектора им за кухни. Някой да си е купувал от техните абсорбатори?  Rolling Eyes

# 99
Някой да си е купувал цяла кухня от Икеа? Да даде отзиви, доволни/недоволни? На нас ни предстои в четвъртък да си я купим. Проектирахме я на тяхната програма и много добре се получи, подоуформи я и дизайнер от сектора им за кухни. Някой да си е купувал от техните абсорбатори?  Rolling Eyes

И за мен ще е полезно.

# 100
  • на североизток
radinna, ние имаме такава от серията ODDA, но нещо не я намирам в сайта може да са я извадили от асортимента. Тази е подобна и я има в различни цветове.

# 101
radinna, беста също има стъклени вратички.

Впечатления от дивана soderhamn?

# 102
  • София
Ние сме с кухня от там и лошо не мога да кажа  Peace

# 103

И за мен ще е полезно.
        Аз взех цяла кухня FINDIG, нямам никакви забележки по отношение качеството и лекотата за сглобяване. Но има разминаване в размерите, описани в брошурата и реалните. Напр. долен шкаф с врати в брошурата е описан с ширина 80, дълбочина 60 и височина 86 см., а реално е с ширина 80,4 см.
Четири милиметра в повече са и в ширината на долен шкаф за фурна. Поради тази причина, плюс лошата ми преценка за необходимото място за хладилника /така че да може да се отваря нормално/, едно шкафче ще си намери друг подслон.
         Шкафовете FAKTUM в проекта, който ми направиха, са показани с точност до милиметри и съм 99% убедена, че са точни. Щом ще взимате кухнята в четвъртък, вероятно ще се възползвате от безплатния монтаж. Настройте се да чакате дата поне за след месец за монтажа /при мен така се получи като първа свободна дата/. Освен това, дано са ви казали, че трябва да си запазите час за "изписване" на кухнята от проекта. Всички елементи /или почти всички/ трябва да се изпишат от служител на отдел Кухни и да си ги получите след касата. А шкафовете ФИНДИГ си ги взимате сами от секторите за самообслужване, изписват само плотовете и мивките /със сифона/. Това с "часа за изписване" вероятно се дължи на голямата натовареност на служителите от отдела, които проектират, консултират, изписват... Ще използвам случая да изкажа отличните си впечатления от Виктория, която беше много прецизна в работата си.
           Нямам впечатления от работата на абсорбатора, но съжалявам, че не го взех него, а друга "марка".  Много ми харесва смесителя LAGAN /39 лв/, който по нищо не отстъпва на скъпата ТЕКА, мивката Финдиг и сифона.

Скрит текст:
Аз Веси, извинявам се, че се замотах с отговора...

# 104
Е как да не ги харесвам. Няма друга такава компания. В американския сайт вече го има. Приложението за Бг ще излезе на 26 август. Дано само не е толкова качествено като това за картата. То още не работи Mr. Green

Е, това е голяма "благиня"! То хубаво ще излезе на 26 август, ама до тогава ще имаме ли хартиения каталог... Аз още си чакам картата. Онзи ден на касата не можаха да ми отбележат точките в бележката, казаха, че ще ги въвеждат ръчно после... Веднага след касата се запътихме към кафето и сладоледа - там пък нямаше проблеми с точките  newsm78, сигурно защото не са много  Laughing  Бясна съм на нашия икейски сайт, как пък няма увеличение на снимките, за да се разгледат артикулите в детайли...

Общи условия

Активация на акаунт