Време е за Икеа! - Тема 18

• 88 177
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
по тв-то рекламират офертата, някакъв сгъваем май беше

Знам ли. Да са имали време да направят рекламата за ТВ и във Фейсбук, а да нямат време да я качат в сайта...  Все повече се ядосвам... Може би ставам дребнава или твърде взискателна. Даже се усещам, как всеки момент ще стана сприхава!

# 346
  • Пловдив
https://www.facebook.com/pages/%D0%98%D0%9A%D0%95%D0%90-%D0%91%D … c_location=stream Ето, стол Харо (нямам букви с точки отгоре).

# 347
  • Sofia
2 години ИКЕА в България!
Празнувайте с нас този петък, 20 септември и вземете ваучер за 10% от стойността на вашатa покупка.

# 348
Това икейско ли е?

# 349
Офертата на деня я видях чак на излизане,до касите ги бяха метнали 2 стола  Laughing
Аз си направих удоволствието,разни дреболийки,ама нали си имам възглавничка с бухали  smile3534 ,поръчахме каталога,чакаме картата фемили.

# 350
# 351
Здравейте, някой виждал ли е в ИКЕА походно легло, примерно такова: http://www.ikea.com/es/es/catalog/products/80017389/
Аз го видях у приятели в Барселона, но в българския каталог изобщо не виждам никакви походни легла...аз ли не търся както трябва?!  newsm78

Ще ми се да взема 1-2 такива легла за гости, че дъщеря ми иска да си покани приятелки с преспиване, а няма къде в детската стая да спят. 

# 352
  • София
Май точно същото го имаше лятото при градинските стоки ако не се лъжа.
Със сигурност съм го виждала изложено в зоната за събиране на стока, където бяха и градинките неща лятото.
Може би е сезонна стока, но най-добре питай на място или по телефона.

# 353
Благодаря!
При следващото посещение в магазина ще ги питам на място.

# 354
  • София
Има го това легло. Миналата седмица го видях, ако не се лъжа беше при високите легла.

А коя серия е това? Хемнеса ли да е? Вграден?

# 355
Здравейте, някой виждал ли е в ИКЕА походно легло, примерно такова: http://www.ikea.com/es/es/catalog/products/80017389/
Аз го видях у приятели в Барселона, но в българския каталог изобщо не виждам никакви походни легла...аз ли не търся както трябва?!  newsm78

Ще ми се да взема 1-2 такива легла за гости, че дъщеря ми иска да си покани приятелки с преспиване, а няма къде в детската стая да спят. 

Има ги ! вчера бях в Икеа и ги загледах   Wink
само че са с черен калъф
аз ги видях долу където са секциите със стоки Стелажите ! предпоследните преди касите !

# 356
Има го това легло. Миналата седмица го видях, ако не се лъжа беше при високите легла.

А коя серия е това? Хемнеса ли да е? Вграден?

Линк към пейката ще може ли?

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 21:37 от beca

# 357
Бека, не мога да ти помогна, не зная каква серия е това Embarassed
Преди време в темата някой беше публикувал снимки на подобна пейка и беше направена от това, само че легнало на пода. Аз от там съм запомнила, че беше икейско.
Дано някой друг се включи с повече инфо.

# 358
  • София
Аз пък си мисля, че показаните неща не са от ИКЕА, въпреки, че се вписват в стила  Peace

# 359
Аз пък си мисля, че показаните неща не са от ИКЕА, въпреки, че се вписват в стила  Peace

Moже и така да е, наистина стилът е икейски.
Ето нещо подобно  -

Общи условия

Активация на акаунт