Отговори
# 120
Здравейте от мен  Hug новиии снимчици  Heart Eyes на мен Ча ми харесва така рошавичък  Mr. Green  ще чакаме утре да излезе фрагман  Grinning

# 121
Утре ли ще пускат фрагмен от серияла на Чаги.

# 122
Записвам се и аз в прекрасната ни темичка. Като хали изядохте набързо предишната.
Ренка,  Hug Heart Eyes  bouquet много ми харесват темите с клипче най-отгоре.
Скрит текст:

За целия творчески екип- дизейнерки, поетеси, музикални оформителки, преводачи и нареждащи субтитри.
Татарова да се появява по-бързо, че липсва.
Скрит текст:

Дани,  Hug много ми харесва тоалета ти.
На всички преоблекли се - Честито!

За всички диспансеризирани да свикват
Скрит текст:

# 123
Петлова Hug  bouquetпоследното ми хареса и заглавието към него LaughingДжес Hug

Галя така пише пък ще видим Laughing

# 124
  • В света на мечтите... ❤

Петрова тешеккюрлер джанъм  Hug

# 125
завърнах се Hug
Скрит текст:
радвам се че всичко е на ред с децата Winkуспокой се малко Blushмалката от вчера е на антибиотик,все подържа температура,но поне спря да повръща и да дриска,малко по малко взе и да се храни Winkнадявам се да се възстановява вече Sadа баткото е в по лека фаза от нейната,но и той все притичва до тоалетна,отпаднал е...........може ли да идем на море и да не се разболеем Partyили там ще се случи или като се приберем Simple Smileтова е по закона на всеобщата гадост Laughing

# 126
  • Варненска клюкарка
Харесват ми как са ги барнали и двамата, но тези прически едва ли ще издържат в това положение като са в движение. Нашето момче, ще развява дълги коси Grinning  
Ча не ви ли прилича на изваден от реклама на дънки Heart Eyes

пп Хайде стига са ни мъчили - и фрагмента да идва вече, че ни се изчака чакалото Crazy

# 127
Записвам се и аз в прекрасната ни темичка. Като хали изядохте набързо предишната.
Ренка,  Hug Heart Eyes  bouquet много ми харесват темите с клипче най-отгоре.
Скрит текст:

За целия творчески екип- дизейнерки, поетеси, музикални оформителки, преводачи и нареждащи субтитри.
Татарова да се появява по-бързо, че липсва.
Скрит текст:

За всички диспансеризирани да свикват
Скрит текст:

джанъм  Hugособенно дясната половина на тортата ми е чок татлъ Heart Eyes

# 128
Наде, Дани,  Hug Hug Hug
С клиповете ме върнахте към времето, когато аз открих сериала, яко се запалих и тогава се и регистрирах в темата /точно преди година/.  Kissing Heart
Габи,  Hug Hug Hug
Момината сълза - любимо и за мен цвете newsm51 и подходящо за нашата любима двойка.  bouquet
Хубава вечер от мен, Рали Hug

# 129
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
здравейте благодаря за новата а и за всички предходни теми Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 аз не пиша много но ви чета най редовно много се забавлявам с вас за което ви благодаря от сърце   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001                Ирка клипа за диспансера е невероятен   между другото ми направи впечатление че може да нямаме филмова индустрия и актьори като турските но пък имаме песни за всичко и всякаква ситуация

# 130
  • София !
Ааа клипчето е тупалка  Mr. Green , аз чак сега успях да го пусна че нещо имах проблем с нета и не зареждаше .
Ирка поздравления  newsm51 , много се развеселих  Simple Smile

# 131
# 132
# 133
Ох това го гледах когато го даваха умрях от смях Joy Joy Joy

Цитат
между другото ми направи впечатление че може да нямаме филмова индустрия и актьори като турските но пък имаме песни за всичко и всякаква ситуация
HugМного вярно Peace

# 134
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА ЕПИЗОДА  Heart Eyes
Жани, нови ли са тези снимки на Хазал  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт