Отговори
# 285
Наде,дано по на време  Mr. Green,че ко е по нощите ренка трябва да прави тема за резерва  hahaha

# 286
  • Още у мъглата ...
Павлина,  welcome добре дошла в нашата компания. Надявам се да се забавляваш тук. Hug

Илде,  Hug може на пръв поглед да изглежда така, но за мен сцената има дълбок смисъл и той е това, за което Надето говори. Peace
Райче Hug,те тоя дълбок смисъл не са искали да го пресъздадат ,вие понеже ФЕмирската приказка я разделяте от ПЕ,та за това така виждате нещата,и това че лично Чаатай си е спомнил дадения момент ,сигурна съм че е било импровизация ,ако искаха да се разбере това щяха да го направят много по-ясно,и нямаше да заличат на 100% образа на Фериха .

Аз си правя преводче, ама меткам и насам по един-два погледа, та тук не издържах да допълня. Laughing
Първо, и този ти пост, Ирка, подкрепям и предишния

Наде, Hug всъщност аз ПЕ не съм гледала... Rolling Eyes само първа серия оттук- оттам, но за тази сцена разбрах от коментарите ви в темата и от снимките, които съм гледала, та някои момичета бяха писали, че са се опитали да копират сцената с Фериха и на мен ми беше много тъжно тогава, защото този момент за мен си е само ФЕмирски... Cry
И аз съм на мнение,макар че също не съм го гледала ПЕ,че се опитваха да копират,за да покажат ето и без вашата Фериха се получава,и от това което четох че Ча даже не е гледал нито една серия,може да се разбере с какво желание е снимал ,обвързаха го с договор ,и го принудиха за това продължение ,така си мисля аз,смятам че лично Чаатай ако зависеше от него не би продължил да снима без Фериха ,като отделен проект да,но като същия образ със същите герои не би ,но явно не е зависело от него  #2gunfire #2gunfire

Та допълнението ми:
Как една ретроспекция не измислиха, как един път не се спомена името на Фериха в ПЕ, ако можеха и феновете щяха да ги изтрият, та да не им се пречкат, така както изтриха Фериха от 3-ти сезон.  Rolling Eyes Те дори и в АФКПЕ не я споменаваха, добре, че Емко един път й изрече името, като мислеше, че умира и ще отиде при нея, не дадоха една ретроспекция и в АФКПЕ. Добре, че се направиха куп клипове, които са с ретроспекции и вливането на Фериха в действията на АФКПЕ.

Хайде пак отивам да превеждам, че се нервя с гадния Мехмед там  #Cussing out

9 отговора са написани вече, ама аз ще си го пусна постчето  Laughing

# 287
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,дано по на време  Mr. Green,че ко е по нощите ренка трябва да прави тема за резерва  hahaha
Те лъжичка по-лъжичка ни дават,ама стига ни толкова те направо ни заринаха днеска,фрагман утре даже ще ни е много ,викам след края на сезона да го пускат  Mr. Green

# 288
Габче и аз това се чудих, защо не даваха ФЕмирски сцени от миналото.
Някои бяха споменали, че е защото Хазал вече не участвала и не било редно да я дават в сериала, аз не мисля така. Все пак за тези сцени вече и е било платено, а и съм виждала ретроспекции в други сериали с умрели герои, чиито актриси/актьори вече не участваха в съответните сезони и нямаше проблем, само за нашия сериал имаше. Crossing Arms Въпреки, че не съм заклета и крайна ФЕмирка, но съм ФЕмирка в усещанията си, мен също ме натъжи тази обидна липса на Фери по този груб начин.
Какво им пречеше допоследно да ни падсказват поне ако не ни показваха, че Фериха винаги, ще е в сърцето на Емир по специален начин, пък нека пак се влюби момчето.
Точно това отврати и отблъсна крайните ФЕмирски фенове.
Според мен имаше и нещо лично, не само по сценарии.
Миленче, на Вас разчитам нощни мои совички, че аз няма да дочакам фрагман по нощите.
И да знаете отсега, че пак, ще питам в темата за трейлър, мейлър. Joy

# 289
Павлина, добре дошла! Ще се радвам да споделяш мнението си, защото и аз повече харесвам Хазал/Фери, Емко съм го пуснала на момичетата  Laughing, аз Каптана съм го харесала, той ми е ашкъмчето  Heart Eyes
Когато направиш copy на нещо едно към едно и го pasteш, това какво е  newsm78, направо са заличили Фери, ама не са измислили нищо ново, това определено ще вбеси феновете  #Cussing out, но аптала той нали е казал, че не го интересува кво мислят феновете, той и абла решавали, и си го получиха де четвъртит у г**a  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 290
  • Още у мъглата ...
Само да ви драсна на какво се нервя в момента на Мехмед  Mr. Green
Естествено след като разбраха за женитбата на Фери и Мехмедеца кава на баща си:

"Има ли някаква стойност този брак, татко?"
/Той щото неговия има велика стойност със Сехерката, забременяла преди брака с техните морални ценности  #Cussing out/

и малко по-късно:
"Татко, приемам брака на Гюлсум, …
… но това, че се омъжи тайно за човека,
който ни беше враг, не го приемам."
/Значи пак, къде му е великият морал  #Cussing out Гюлсум преспала преди брака, ама нейния брак приема, а понеже Емир му стана голям враг (щото Емир сам си трясна колата, пък набеди Мехмед  Mr. Green/, нееее, Фериха не може да се омъжи за него. Пфууу  #Cussing out/

Хайде отивам вече наистина, че чакам с нетърпение да дойде поне първата вечер с Фериха  Heart Eyes

# 291
# 292
  • Още у мъглата ...
Габче и аз това се чудих, защо не даваха ФЕмирски сцени от миналото.
Някои бяха споменали, че е защото Хазал вече не участвала и не било редно да я дават в сериала, аз не мисля така. Все пак за тези сцени вече и е било платено, а и съм виждала ретроспекции в други сериали с умрели герои, чиито актриси/актьори вече не участваха в съответните сезони и нямаше проблем, само за нашия сериал имаше. Crossing Arms Въпреки, че не съм заклета и крайна ФЕмирка, но съм ФЕмирка в усещанията си, мен също ме натъжи тази обидна липса на Фери по този груб начин.
Какво им пречеше допоследно да ни падсказват поне ако не ни показваха, че Фериха винаги, ще е в сърцето на Емир по специален начин, пък нека пак се влюби момчето.
Точно това отврати и отблъсна крайните ФЕмирски фенове.
Според мен имаше и нещо лично, не само по сценарии.
Миленче, на Вас разчитам нощни мои совички, че аз няма да дочакам фрагман по нощите.
И да знаете отсега, че пак, ще питам в темата за трейлър, мейлър. Joy

Наде  Hug Абе ще стигнем до някакъв консенсус с теб за ПЕ   Grinning

# 293
# 294
Габи, не се нерви на тоз мухльо  Mr. Green, той никога не разбра сестра си, а и според мен не обичаше и завиждаше на Фери, защото беше много по-умна и с класи над него, Захра много добре беше преценила ситуацията и беше наясно с това, А в ПЕ какво стана с малък Реза, как прие смъртта на сестра си  newsm78
Точно Емир после колко му помогна  Peace, ама неблагодарни хора бол на тоя свят  Thinking

# 295
  • Още у мъглата ...
Павлина, добре дошла! Ще се радвам да споделяш мнението си, защото и аз повече харесвам Хазал/Фери, Емко съм го пуснала на момичетата  Laughing, аз Каптана съм го харесала, той ми е ашкъмчето  Heart Eyes
Когато направиш copy на нещо едно към едно и го pasteш, това какво е  newsm78, направо са заличили Фери, ама не са измислили нищо ново, това определено ще вбеси феновете  #Cussing out, но аптала той нали е казал, че не го интересува кво мислят феновете, той и абла решавали, и си го получиха де четвъртит у г**a  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Джейн  Heart Eyes Hug Да помогна малко  #Sniper #Sniper #Sniper

Павлина, добре дошла  Hug

# 296
# 297
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://vbox7.com/play:b43e8129   Whistling Whistling
Абе недоразумение е това ПЕ за мен и това си е ,няма да го приема на Аксой измислиците ,алчна гнида мръсна долна ,да я напръскам с пестицид ми иде,та да не може да се храни,та само на глюкоза да я кара,а от нея запек да го хване,и цял живот на клизми да бъде ДАНООООООООООООО #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 298
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Съдията пита свидетеля:
- Вие видяхте ли, че подсъдимият бие тъща си?
- Видях, разбира се.
- А защо не се притекохте на помощ?
- Мислех да се притека, но като видях, че той се справи сам,
реших да не се намесвам.
И аз тъй ще кажа като ме питат за покушението с тояги над Аксой  smile3508

# 299
Габи, приемам всякаква помощ  Laughing

Пожелавам ви лека и спокойна нощ!

Ирче,

Общи условия

Активация на акаунт