Отговори
# 510
Габче,  byeЗвездичке, byeИвче, byeДжейн. bye
Ивче, по път е фрагмана, ама попадна в задънена улица, обърка пътя и, ще почакаме, Laughingдано да дойде по някое време на денонощието, но аз няма да съм от чакащите след полунощ.

# 511

Ивва Hug и аз ги харесвам Heart Eyesвчера в Аси пише че  Кенан после щели да го пращат за от кръв и коса ooooh! тия да не са замислили нещо #2gunfire

#Cussing out #Cussing out #Cussing out
Няма такава постановка!   smile3555 smile3555  И актьори, и спортисти, и музиканти..... Shocked  С две саксии!  Shocked Shocked
А дали са ги пуснали вече всички?
Thinking

# 512
ади гюнайдън и от мен  Stopнося си аз яваш,яваш   Animal Snail  Animal Snail  Animal Snailне мога да отлепя от креватя бе 1countingsheepнасълсъ Simple Smileчакате йени хаберите гледам Winkади да ви постна сутрешната преса и аз Wink Wink Wink

тук ли шЪ го чакаме фрагмaнтчето http://www.youtube.com/watch?v=TDssLcFhwAg&list=HL1375777169 … p;feature=mh_lolz

http://www.medyaninsultanlari.com/magazin/medcezir-dizisinin-ilk … leri-ortaya-cikti

# 513
Жана, 55 по принцип досега първо пускаха фрагманите в Дизито, сега обаче не знам как, ще процедират.
Оххх, като го гледам на сабахлянската преса какъв е бил миналото лято и как изглежда сега.......ми не мога да си кривя душата, преди по ми харесваше.

# 514
  • Още у мъглата ...
Добро утро/ден,

Снощи е било забавно, днес очакваме новини и снимки.

Габи, абе как видя зеления китеник, лиливкото перденце, а жълтата/цвят охра/ възглавница не newsm78, или не искаше  newsm78
Свърши ли кекса, на тебе ти се е паднала най-убавата част от сериала, щастие без край са кадрите на острова, много ми харесват и двамата там, даже мисля, че по това време и в реала са заедно и щастливи  Heart Eyes

Цитат
Стоях и се чудих на красотата му
Ирче, Laughing и аз така чудя се Господ как можа да му даде толкоз красота  newsm78

Профи, Peace трябва график да си направите, те те дискриминират така, не може все ти да се съобразяваш  Stop

Бъни
Скрит текст:
Честит празник, да ти е жива и здрава малката принцеса, много щастие и късмет, да ви донесе много радост и щастие! Целувки!

Хайде хубав ден,

Джейн  Hug Не съм стигнала до жълтата възглавница още  Laughing Довечерас ще съм на чувствения романтичен филм  Heart Eyes Снощи отидох на тренировката им предишната вечер, ама не ме пуснаха  Rolling Eyes Само до тук ме допуснаха  Laughing

А, не ми се падна епизода, ами аз си го грабнах още на втория ден, кат се мушнах при вас  Heart Eyes И си гу стискам и не си гу давам  Laughing

# 515
  • в подножието на планината

Клоди, Hug и аз така правя - чета по диагонал... Rolling Eyes

Бъни, Hug

Скрит текст:
Честит празник на мъничето ти! Да ви е живо и здраво и да ви радва много! Heart Eyes

# 516
  • Варненска клюкарка

Оххх, като го гледам на сабахлянската преса какъв е бил миналото лято и как изглежда сега.......ми не мога да си кривя душата, преди по ми харесваше.

Наде Hug не си само ти, и аз съм така и с риска да си изпрося доматите и яйцата Mr. Green мисля, че на вчеращните снимки, основното ястие е обилно полято с фотошоп Crazy Ще се вее перчемът сигурна съм- тука са го извъртяли със стилизантите и нашия е в статично положение като за снимка, нооо тръгне ли да бяга примерно....Абе въртяха- сукаха, пак косата му е обърната назад...сигурна съм, че по-нататък ще я скъсят, а и може момчето ни пак да трупне някое килце, сега почнаха снимките и графикът ще е убийствен...от къде време за редовни тренировки Wink Ще се разхубави Peace

# 517
абла Йоренч туитна и пощръкляха Wink https://twitter.com/eceyorenc

# 518
 Бъни, мамче,  Hug
Да е здравичко, веселичко момиченцето ви, да расте умница и късметът да е с нея.  bouquet
Рали

# 519

Това имената на героите ли са?... newsm78

# 520
  • Още у мъглата ...
И аз да се разпиша wavey wavey wavey
Фрагмента нЯщУ чува ли се за него??? Mr. Green По път ли е вечИ че ни сА изчака чакалото newsm78 Ей милост нямат значи тез хора...сега ни гледат сеира из социалните мрежи Laughing

И на мен хич не ми харесват на Хазал новите партньори, но втория ми е нещо, как да кажа....много огън виждам в него, фатален ми е чак Crazy Между другото преди десетина страници (сега не ми се търси) едно от момичетата в другата тема писа, че въпреки, че двойката Ча и Се се харесват, според настроенията и изнесената информация в мрежите, се очаква драмата на сезона да бъде ASK  Shocked Неизменно това върви и с информацията, че още с появяването си проекта е грабнат от Канал Д - най квалитетният филмов канал Wink А и този проект много бързо накара Хазал да се вдигне от САЩ, а миналата година бяха писали, че са я затрупали със сценарии, но нищо не е харесала Rolling Eyes

пп Профи Hug признала съм тА за окото рентген- не бях забелязала, че главата и е по-голяма, а уж и аз доста се заглеждам в детайлите....малка....голяма , шА Фърчи перушина-туй то Crazy

Олее,като те чета.... аз ако не се наспя, на другия ден съм като парцал, а ако спя само три часа като теб и кръвното ми ще се разиграе и хич няма да мога да се събера и да се вдигна Laughing

Белорче  Hug И аз така, с втория партньор на Хазал - Каанчо по ги връзвам и не ми се мести много окото настрани, докато за тоз със зъбобола съм с пиратската превръзка  Mr. Green

А, някой днеска питаше за пиратските ми превръзки, Профи  Hug, май ти беше, ща та уредя бе джанъм, нали сме от жмичката  Mr. Green
Понакупила съм да има за всички  и за всякакъв вку:mrgreen: Laughing

Скрит текст:

Ух, а едвам се вредих за тез, дето няма и да те разберат наоколо, че жмиш Joy

# 521
 Едже туитва имената на актьорите и имената на геройте:
Metin Akdülger : Orkun (Orkunç)
Hazar Ergüçlü : Eylül
Taner Ölmez : Mert
Sebnem Dönmez : Sude (Asude)
Murat Aygen : Faruk
Mine Tugay : Ender
Barış Falay : Selim
Can Gürzap : Asım Şekip Kaya (Aşk)
Çağatay Ulusoy : Yaman - Serenay Sarıkaya : Mira

# 522
А, честито ...Чаги ще се казва - Яман, а Серенай - Мира... ooooh!

# 523
  • Още у мъглата ...
А, честито ...Чаги ще се казва - Яман, а Серенай - Мира... ooooh!

Божкеее, това Яман, като аман  ooooh!

# 524
Самър - Hazar Ergüçlü ще е  Eylül - може би Ейлюл на български.

Сет - Taner Ölmez- Mert- Мерт

Barış Falay  ще е Selim-Селим

Жани,сега видях,че си ги написала  Hug

Общи условия

Активация на акаунт