АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 638
  • 781
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Благодаря момичета за бързите отговори и аз предполагах така. Все пак още се чудя за АГ за ЖК, че тъкмо бях решила да се запиша при една и изчетох такива "хубави" неща за нея тук и се отказах. Определено ми трябва д-р, на който да разчитам, че от сега имам проблеми, че за после не знам.

Хубавото е,че ако не си доволна от ЖК то може да го смениш.Хубави неща чух за Мандов също.Ти от коя лекарка се отказа по ЖК да се запишеш?

# 166
  • пловдив
д-р Михова, в поликлиниката на Събота пазара. Тя ми е при ЛЛ и няколко пъти ме е преглеждала, по принцип не съм с много лоше впечетление от нея, бях забелязала, че е малко тросната и като и се обаждах за резултати от иследванията трябваше да я търся по няколко пъти и все беше нещо недоволна. Сега проверих за д-р Петров близо ми е до нас и ще проверя дали мога да се запиша при него, ще погледна и за д-р Мандов

# 167
Не е задължително да ходиш на ЖК в Селена. Понеже аз щях да раждам в София и се записах там на ЖК. Ходих си там всеки месец на прегледи и изследвания, но за съжаление моят лекар се разболя и започнах да ходя тук в Селена при Матев. Това беше в 7-мия месец. Ходила съм два пъти и сега сме се разбрали на 20.10 пак, за да се разберем за раждането.
Това, което установих за Селена е че трябва да си избереш лекар в зависимост от това как искаш да родиш. Всеки прави секцио, но не всеки води естествено раждане. Така че си проучи добре кой какво прави. Ако искаш естествено,  намери си такъв, а пък, ако ти се наложи после секцио - той ще ти го направи.

За Пловдив лекар не мога да ти препоръчам извън Селена. Но, ако имаш проблеми още от сега, си намери някой наистина добър. Моя приятелка ходеше при Ямаков и твърдеше, че е много доволна. Доколкото знам има договор със Селена и изражда и там. Но лично аз не смея да ти го препоръчам, не съм ходила при него.

# 168
  • Пловдив
д-р Михова, в поликлиниката на Събота пазара

Тази не я знам.От Бакалова бягай с 200 км в час  Laughing
Това,че резултатите идват при АГ то е доста неудобно и неприятно.Не го прави така занапред.Като ти даде направлението отиди в лаборатория,която желаеш,а не тази в ДКЦ то.Така ти ще си получиш резултатите лично,ще може да ги видиш и съхраниш.А на ЖК то носи копие.Защото при едно преместване в друго ЖК може да е проблем взимането на изследванията
Да,знам,че те много настояват да е в тяхната лаборатория,но ти решаваш къде ще е.Дори секрет от микробиология и цитоназка си я нося лично аз.Иначе иди ги гони за резултати  ooooh!

# 169
  • пловдив
Аз по принцип съм с един спонтанен преди 5 мес. над 35 г. съм и от тогава ме подгони един цистит, който за мое съжаление хронифицира, след него бях само на имуностимуланти и сега, като разбрах, че пак съм бременна ги спрях, опасявам се да не се обади отново. Най - тъпото е, че колкото и стерилни урини да давам все са чисти и не могат да разберат от какво ми се получава. Силно се надявам всичко да е наред, аз и за това все още не мога да се зарадвам на двете чертички

# 170
и аз съм доволна от Ямаков много,ходих при него на жк ,направи ми секцио в селената иначе работи и в хирургиите

# 171
Моля за мнения за доктор Ненев ,насочила съм се към него да раждам   Hug

# 172
Моля за мнения за доктор Ненев ,насочила съм се към него да раждам   Hug
МНого е готин ,в сигурни ръце си ! Преди 3 години раждах сина си при него ,нормално.Не се намесва  излишно ,не прави чести прегледи за разкритие ,аз така и исках де  Laughing За секцио не знам...НО определено ми беше много спокойно  с него,бях го виждала само веднъж на преглед в 36 г.с.Нямахме уговорка ,много доволна останах! С две ръце препоръчвам !

# 173
  • Пловдив
Здравейте! Скоро бях на преглед при д-р Светла Петрова, останах доволна. Мнения за нея? Даже се замислих там да раждам, като забремене япак.

# 174
Можете ли да ми кажете каква е цената за гинекологичен преглед в Селена?

# 175
  • Пловдив
Аз бях с направление...

# 176
  • Пловдив
40 лева гинекологичен, 50 лева УЗД, двата заедно 65 лева.  Peace

# 177
Преди дни бях на преглед при д-р Матев в Селена. Понеже не съм от града ми предложи да родя 8-9 дена по рано с хапче, упойка и системи Sad за да не се случи нещо по пътя (иначе сме на 2 часа разстояние от града). Та се чудя.. Иска ми се нормално да родя, но пък не ми се рискува в такъв деликатен момент да пътувам... Какво ви е мнението за предизвиканото раждане.. а за д-р Матев?

# 178
  • Пловдив
Какво му е ненормалното на предизвиканото раждане. Аз пък нарочно исках така да родя, че да не нацеля я Коледа, я Нова година. Родих за час и половина, като това включваше приемането ми в болницата, попълването на документите, меренето на тонове, поставяне на епидурална упойка......и щях да си родя в предродилна зала след всичкото това мотане.

С уговорката, че всичко е индивидуално. Аз бях чела всякакви страхотии за предизвикването на раждане, за зверски контракции, за мъки нечовешки, но при мен от първата контракция до същинското раждане и взимане на бебето в ръце бяха по-малко от два часа и половина. Тръгнахме за болницата почти веднага след като усетих болка.

# 179
  • БГ
за д-р Матев само добри отзиви чувам, моята снаха ще раждам при него след известно време и ще пиша подробно.

Общи условия

Активация на акаунт