АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 639
  • 781
  •   1
Отговори
# 180
За д-р Ямаков- ако е бременността е спокойна и няма проблеми може би е добър. Но моята най-добра приятелка беше с по-особена бременност, ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА РЕАГИРА НА ПРОБЛЕМИ!!! Само факта, че не може да различи двурога матка говори за това колко е добър!!! Такава бременност изисква внимание и то много, специални хапчета... И когато се получи прокървяване в първите месеци, казва: Ами не е нормално, ако продължи отидете в хирургиите?! Що за безумие... той е човекът, който следи бременността и трябва веднага да те прегледа, но не! Човекът си записва часовете за месец напред и ако има нещо непредвидено няма вариант за преглед. Така, че съветът ми е да го ползвате само за изследвания да ви минават по касата, а не за по-сериозни прегледи.
За предизвикано раждане с таблетка- аз бях с такова, при д-р Минев. Никакви проблеми, нищо по-различно и особено, напротив. Сложи ми я към 17.00 ч., в 23.00 ч. получих първи контракции, отидох веднага в Селена, пукнаха ми водите и ми сложиха епидуралната веднага, дори не чакаха да стане 3-4 см. разкритие, така, че болки не съм търпяла повече от един час.

# 181
И аз  раждах при д-р Минев с таблетка за предизвикване на раждане.Точно 10 дни преди термин,той ми предложи,тъй като аз вече не     издържах,че много ми тежеше.При мене обаче не се получиха регулярни контракции,чаках цяла нощ,но не.Сутринта отидох в болницата,защото се   притеснявах какво става и бях едва с 1 см разкритие.Последваха система,епидурална и най-накрая при 10 см разкритие се изгубиха тоновете и ме оперираха

# 182
Какво му е ненормалното на предизвиканото раждане. Аз пък нарочно исках така да родя, че да не нацеля я Коледа, я Нова година. Родих за час и половина, като това включваше приемането ми в болницата, попълването на документите, меренето на тонове, поставяне на епидурална упойка......и щях да си родя в предродилна зала след всичкото това мотане.

С уговорката, че всичко е индивидуално. Аз бях чела всякакви страхотии за предизвикването на раждане, за зверски контракции, за мъки нечовешки, но при мен от първата контракция до същинското раждане и взимане на бебето в ръце бяха по-малко от два часа и половина. Тръгнахме за болницата почти веднага след като усетих болка.

Колко дни преди термин предизвикахте раждането?

# 183
  • Пловдив
По принцип д-р Минев по-рано от 10 дни преди термин не се съгласява. При мен ситуацията беше, че цяла бременности бях с контракции, до последно на лекарства.......и терминът ми беше 3-4 януари, а тогава се падаха почивни дни чак до 5 януари. Спях лекарствата преди Коледа и на практика във всеки един момент можеше да родя, а и аз не исках да бъде на празник, не исках и съвсем в началото на годината и така се споразумяхме на 29.12. което прави около 7-8 дни преди термин. Честно казано да треперя всеки ден кога ще започне раждането......предпочетох с таблетка. То май и за лекарите така е по-удобно, все пак могат и те да предвидят графика си, особено ако пък държиш на точно определен лекар.

# 184
Знае ли някой кога е денят на отворените врати през октомври? и дали ако искам да ме изражда определен лекар, трябва да мина на преглед при него и така да се уговорим.. извинявам се, ако вече е отговаряно на тези въпроси, нямам възможност да чета много постове в момента... 10x!

# 185
  • Пловдив
Пипилотка,за деня на отворените врати ще ти кажа като звъннеш на регистратурата.

# 186
Знае ли някой кога е денят на отворените врати през октомври? и дали ако искам да ме изражда определен лекар, трябва да мина на преглед при него и така да се уговорим.. извинявам се, ако вече е отговаряно на тези въпроси, нямам възможност да чета много постове в момента... 10x!

Отворените врати са на 22.11 от 12,30. За предварително записване трябва да звъннеш на акушерка Динка Негалова - 0886 181 824. Инфото ми е от списание "9 месеца".

А за прегледа - да. Трябва да отидеш поне веднъж в началото на 9-тия месец и да те прегледа лекарят, който си си избрала и да се разбереш с него за раждането. Доколкото знам, имаш право и на безплатна консултация с анестезиолог.

# 187

Отворените врати са на 22.11 от 12,30. За предварително записване трябва да звъннеш на акушерка Динка Негалова - 0886 181 824. Инфото ми е от списание "9 месеца".

А за прегледа - да. Трябва да отидеш поне веднъж в началото на 9-тия месец и да те прегледа лекарят, който си си избрала и да се разбереш с него за раждането. Доколкото знам, имаш право и на безплатна консултация с анестезиолог.

Точице, много ти благодаря!

# 188
Здравейте, бременна съм в 28ма седмица и съм се насочила да ме следи и да раждам нормално при д-р Карагьозов (досега бях извън България, където и ме следяха). Прочетох много хубави коментари за него тук, което много ме радва. Няколко момичета също бяха споменали, че винаги прави и вагинален преглед. Може ли някой да сподели дали прави вагинален преглед с ехограф или вагинален преглед тип стандартен гинекологичен? Благодаря

# 189
Здравейте, бременна съм в 28ма седмица и съм се насочила да ме следи и да раждам нормално при д-р Карагьозов (досега бях извън България, където и ме следяха). Прочетох много хубави коментари за него тук, което много ме радва. Няколко момичета също бяха споменали, че винаги прави и вагинален преглед. Може ли някой да сподели дали прави вагинален преглед с ехограф или вагинален преглед тип стандартен гинекологичен? Благодаря
и двете

# 190
и двете

Всеки път ли?

# 191
  • Пловдив
и двете

Всеки път ли?

Всеки път прави гинекологичен преглед, с вагинален ехограф ако е необходимо.

# 192
  • Пловдив
Deedee9,може да отказваш гинекологичния преглед с ръка.Аз така бих направила.Едва ли ще ти го прави на сила или ще те откаже като пациент
Ако в последствия имаш показания за гинекологичен /контракции и т.н/,ще ти го направи

# 193
Някой знае ли колко струва феталната морфология при Даскалов?

# 194
  • Пловдив
Феталната между 18 и 24 г.с е 100 лв
Побързай,ако си решила да я правиш,защото си накрая на 24 та г.с

Общи условия

Активация на акаунт