АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 844
  • 781
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Здравейте!
Искам да питам за изписването как се подготвихте, в смисъл почерпка за персонала, цветя... или нещо друго, или нищо  newsm78

# 46
Здравейте!
Искам да питам за изписването как се подготвихте, в смисъл почерпка за персонала, цветя... или нещо друго, или нищо  newsm78
кой както иска и нищо да не почерпиш няма да ти искат почерпка, те си взимат тяхното с таксите които взимат  Joy ,но от добро сърце може да почерпиш Simple Smile ,нас като ни изписваха почерпихме сестрите които ни изпратиха и жените на рецепцията цветя не сме носили Simple Smile

# 47
Здравейте!
ние не сме носили почерпки,платихме си сумата,която ни казаха и си тръгнахме.Кратко,точно,ясно Simple Smile

# 48
  • Пловдив
Здравейте!

Нищо
Съпругът ми плати на касата,а цветята и подаръците бяха за мен-заслужелият артист в ситуацията  Laughing

# 49
Мили момичета, очевидно вие сте доволни от клиниката, съжалявам, че моите виждания са различни. Търсех място да споделя разочарованието си, минала съм през много клиники и мога да съпоставя отношението.

# 50
  • Пловдив
Ами сподели го. Това чакаме. Аз разбрах, че някой върти очи и не си намерила ценоразписа. Да разочароващо е....ама чак пък толкова много да ми подейства. А за вижданията ти пък съвсем нищо не разбрах......нощниците как бяха  Mr. Green

# 51
  • Пловдив
Търсех място да споделя разочарованието си,

Разбира се.Всеки има право да усети нещата различно и да има мнение.Но точно пък ценоразписа се вижда.

# 52
  • БГ
момичета а какви са сега цените за секцио и нормално раждане?
не ги виждам на сайта нещо. newsm78
аз като раждах преди оставих на регистратура 2 бонбониери и един букет за моята докторка, понеже си беше тръгнала от нощна смяна . Иначе знам, че ако се носи почерпка трябва да е със сертификат/торта примерно/ но аз не носих.

# 53
Здравейте мацки в новата тема!

Незнам за нощничките, но аз имам база за сравнение - първото ми раждане беше в държавна болница, а второто в Селена. В държавната болница без малко да ни уморят и мен и детето, защото раждането тръгна зле, а в 17.00 часа на тях явно секцио не им се правеше... все пак края на работния ден е... За отношение и условия няма да коментирам. За 5 дена никой почти не ме погледна - бях като захвърлена, само ме питаха имам ли температура. В резултат на всички мои патила след раждането един месец бях в адска депресия. Да не говорим какви изказвания имаше за бебето, тъй като се роди с огромен хематом и безформена глава след всичко преживяно. Благодаря на Бога, че и двете сме живи и здрави и момиченцето ми си е напълно нормално! Sad

Казах си, че втори път такова нещо няма да преживея и затова отидох в Селена. Родих сина си преди половин година при д-р Кръшков. Искам да ви кажа, че като изключим страха от неизвестното преди секциото, през целият ми престой усмивката не е слязла от лицето ми. Това е най-щастливия миг в живота ми! Ако някога реша да имам трето детенце - пак съм там!  newsm51

Не помня кой беше писал, че искал да кърми пък те давали на бебето АМ. Аз изрично помолих акушерките да ми донесат бебето възможно най-скоро да го кърмя. Донесоха ми го вечерта след секциото, но той не искаше да суче. На другия ден им казах, че искам детето да е при мен и да го кърмя, но нямах кърма. След като до обяд се мъчихме почти нон стоп на гърдата, но той очевидно беше гладен, ги помолих да го нахранят. След това кърмата ми тръгна и винаги когато идваха да го взимат за визитация просто им казвах, че детето е нахранено и не искам да му дават АМ. Елементарно - нали затова имаме усти - да говорим.

Ако не са ти сменили нощницата или чаршафа - ами просто ги помоли - не мисля, че е кой знае каква драма...

# 54
Здравейте!

Нищо
Съпругът ми плати на касата,а цветята и подаръците бяха за мен-заслужелият артист в ситуацията  Laughing
Peace Peace Peace

# 55
  • Пловдив
Пак аз... че скоро е събитието... взех, че се присетих да питам, с какво шият разреза. Вчера една приятелка ми каза, че "с телбод" - гарафи ли как се казва точно незнам - някакви метални скоби. Сега се притесних, че съм алергична към метал, а не казах на анестезиолога и да не взема да направя някаква алергична реакция....  newsm78

# 56
  • Пловдив
а не казах на анестезиолога и да не взема да направя някаква алергична реакция....  newsm78

имаш време да го кажеш-преди операцията.
могат и само да те шият

# 57
  • Пловдив
Предполага се, че агарафите би следвало да са хипоалергенни, но знае ли човек. Предупреди ги за всеки случай.

# 58
Здравейте,

Аз съм още съвсем в начална фаза на моята бременност - в края на 8 г.с. но искам от сега да проуча как стои въпроса с възможностите за раждане в Пловдив.
Термина ми е на 4.04.2014 г., ходих вече няколко пъти при д-р Патишанов в клиника Европа в Гранда, както и веднъж в частния кабинет на д-р Васил Даскалов, а и при него вече имам записан час за ранна ФМ след месец.

Знам, че Селена е с много добро име и ми се иска да родя там.. видях и че сред екипа им е д-р Даскалов и много се зарадвах.. направи ми адски добро впечатление на срещата ни.. обърна ми много голямо внимание и си поговорихме близо час, докато прегледите при Патишанов протичат за около 10тина минути  Simple Smile Знам, че времетраенето не е от голямо значение, но все пак знаете колко е важно за една бременна за пръв път жена да й се обърне маллко повече внилание.

Та въпроса ми беше някой дали е раждал при Васил Даскалов в Селена, и към днешна дата колко струва естественото раждане? Има ли някакви пакетни цени, които включват и нещо друго освен раждането? Също видях, че имат йога за бременни, имам голям интерес да се включа и в нещо такова.. знаете ли какви са цените, кога са посещенията, с каква продължителност и т.н.?

Уф май малко дълъг пост се получи....  Blush

# 59
И аз се записвам в темата като имам и друго питане - темата за курсовете за родители в болницата тук ли се обсъждат или има и друго място из форума за това?!

Общи условия

Активация на акаунт