АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 832
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
Тя касата така или иначе не ти поема ехографските прегледи всеки месец, а само два или три пъти, забравих вече как беше, все си плащаш.

# 106
  • Пловдив
Тя касата така или иначе не ти поема ехографските прегледи всеки месец, а само два или три пъти, забравих вече как беше, все си плащаш.

Да,така е,но все още има добри душици по ЖК,които гледат на ехограф всеки месец и не взимат парички.
Има избор за всеки джоб и вкус.Това е хубавото

# 107
  • Пловдив
borle, когато си здравно осигурен е нормално да очакваш държавата да ти покрие здравните нужди тогава когато се налага - в случая при бременност.
Но, не е задължително и никой няма да ти търси отговорност ако следиш бременността си при частен лекар, а накрая отидеш да раждаш в държавна болница.
Ползата която може да имаш от избора на определен лекар, който не работи с касата - 9 месеца е да си уверена, че получаваш максимално грижи и информация от лекаря на който си се доверила.
И дай боже всичко да е наред на термин да родиш безплатно в държавна болница, ако такова е желанието ти.

# 108
borle,гинеколозите,които не работят по касата им е пълен графика.Не страдат от липса на пациентки
нали знаете като се каже че един доктор е добър и юруш всички сме там Joy,има  добри и съвестни доктори които работят с направления и си преглеждат на ехограф всеки месец без да искат допълнително пари,хубавото е че в днешно време можем да избираме къде и при кой да раждаме ,че преди години е било ужас Simple Smile

# 109

[/quote]нали знаете като се каже че един доктор е добър и юруш всички сме там Joy,има  добри и съвестни доктори които работят с направления и си преглеждат на ехограф всеки месец без да искат допълнително пари,хубавото е че в днешно време можем да избираме къде и при кой да раждаме ,че преди години е било ужас Simple Smile
[/quote]

Момичета, лично аз не съм чувала за такива самаряни. Би било чудесно, ако ги има наистина, защото не всеки има възможност да плати, за да получи необходимите грижи. Ако има такива АГ, качете ги някъде, за да се информират жените, които са в материална невъзможност да следят бременността си качествено.

# 110
  • Пловдив
Добри лекари има, споменавани са в темата както и в темата за Гинеколозите в Пловдив многократно.
Друг е въпросът за възможностите и за желанието. Познавам хора с възможности, за които плащането за преглед и раждане е излишен разход.

# 111

Друг е въпросът за възможностите и за желанието. Познавам хора с възможности, за които плащането за преглед и раждане е излишен разход.

Абсолютно! И аз познавам такива. Не мога да го оправдая. Хайде за раждането, по-иди-дойди, но да можеш да откриеш нещо своевременно и да реагираш и да не го направиш заради кутия цигари например, ми е непонятно. newsm78

# 112
аз ходих при Ямаков той работи и на частно и с направления,родих при него в селената но изражда и в хирургиите ,ходих при него с направления в частния му кабинет ,доволна сам ,който се интересува има и сайт и може да разгледа  http://dr-jamakov.zona.bg/contacts

# 113
  • Пловдив
Ямаков наистина е мил и деликатен лекар.

# 114
Момичета, искам да питам дали знаете някой лекар в Селена да прави секцио по желание?

# 115
  • Пловдив
Момичета, искам да питам дали знаете някой лекар в Селена да прави секцио по желание?

Всеки би се съгласил.Минев ще те убеждава за нормално,ако имаш възможност.Даскалов пък се ангажира само със секцио

# 116
Благодаря, Елфита bouquet Много се двоумя за избора на лекар, тъй като не съм от Пловдив и за мен всички споменати по-горе лица са просто имена- чета единствено вашите коментари и се опитвам по тях да направя избора си. Надявам се да не сбъркам  Praynig

# 117
всеки би се съгласил ,секциото стана като за здрасти Joy,има даже лекари които уж по медицински причини препоръчват да се направи,по лесно и безпроблемно е така казват някои доктори за 30 мин най много и всичко приключва Simple Smile

# 118
И на мен ми се струва,че едно 80% от майките раждат секцио, поне така от коментари като чета. И всичките все са с медицински причини, как става това, не ми е много ясно.

# 119
  • Пловдив
как става това, не ми е много ясно.

Ами,много е напреднала медицината  Laughing Hug

Цитирам баща ми"Да ви сложат по един цип.Какви ви мъчат да ви режат всеки път"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт