АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 642
  • 781
  •   1
Отговори
# 195
Elfita - Правих я в края на 18г.с заедно с БХС, сега не знам дали да правя пак.

# 196
  • Пловдив
Elfita - Правих я в края на 18г.с заедно с БХС, сега не знам дали да правя пак.

Е,не,тогава няма смисъл да я правиш сега.Ти реално си я правила.А защо питаш за цена?Или питаш за следващата ФМ

# 197
Следващата е в 28г.с, нали? Питам защото досега съм правила все с БХС и не знам само за ФМ колко е. Мерси за отговора!

# 198
На мен само една са ми правили. По-важна е Феталната морфология. Ако там всичко е наред, няма нужда от още един БХС. То и доплер ще си правиш в 30-та, така че няма за какво 100 изследвания. Макар че, ако твоя лекар ти ги препоръчва, слушай го.

# 199
Здравейте мами  Grinning аз съм се насочила към Д-р Топалова, има ли някой раждал при нея и какво е мнението ви. Ще съм ви много благодарна за отговорите.

# 200
Момичета да ви питам дали знаете имат ли в Селена склонност да правят епизиотомия (разрезите) и по-скоро др Матев?   И до колко време заздравяват? Четох, че естествените разкъсвания заздравяват по скоро и са за предпочитане пред другите?

# 201
Момичета да ви питам дали знаете имат ли в Селена склонност да правят епизиотомия (разрезите) и по-скоро др Матев?   И до колко време заздравяват? Четох, че естествените разкъсвания заздравяват по скоро и са за предпочитане пред другите?

Ако се наложи, ще ти направят. Не е болка за умиране Simple Smile На мен ми направиха и зазадравя за една седмица някъде. Хубавото беше, че за разлика от държавните болници ( както съм чувала), ме зашиха със саморазграждащи се конци и после не се травматизирах допълнително при сваляне на конци. Иначе самата епизиотомия не боли изобщо в момента, в който я правят. Не се притеснявай! И на мен преди тя ми беше кошмар кошмарен Simple Smile Но като мина видях, че не е това, което съм си представяла в апокалиптичните си проекции Simple Smile

# 202
  • Пловдив
Ако не се направи контролирано,може родилката да се разкъса доста.Моя приятелка се  цепна чак към вътрешната част на бедрото.Няма причина епизотомията да не зарастне хубаво.Може да стане така,ако ти я замърсят или те зашият лошо.Но същото важи и за спонтанното разкъсване

# 203

За съжаление и аз съм го чувала това и то от лекарка, която работи там. Това е една от причините все още да се чудя дали да избере Селена. Против съм манипулации, улесняващи живота на лекаря, но стресиращи жената. Защото за мен си е супер стресиращо. Разбира се, ако е крайно наложащо, бебето се е запънало и не може да излезе, родилката не напъва хубаво и т.н, никой нищо няма да каже, ама ей така превантивно,  не ми се ще.

В софийската клиника, в която ходя на прегледи, говорих с лекара си - каза ми, че правят само, когато се наложи и има вероятност естествените разкъсвания да са доста по-големи от епизотомията. Но в никакъв случай не я правят на всяка.

В сряда съм на преглед в Селена и изрично ще обсъдя това с лекаря. Смятам, че е редно да се съобразяват с предпочитанията на пациентите, освен, ако не е наистина наложащо.

# 204

За съжаление и аз съм го чувала това и то от лекарка, която работи там. Това е една от причините все още да се чудя дали да избере Селена. Против съм манипулации, улесняващи живота на лекаря, но стресиращи жената. Защото за мен си е супер стресиращо. Разбира се, ако е крайно наложащо, бебето се е запънало и не може да излезе, родилката не напъва хубаво и т.н, никой нищо няма да каже, ама ей така превантивно,  не ми се ще.

В софийската клиника, в която ходя на прегледи, говорих с лекара си - каза ми, че правят само, когато се наложи и има вероятност естествените разкъсвания да са доста по-големи от епизотомията. Но в никакъв случай не я правят на всяка.

В сряда съм на преглед в Селена и изрично ще обсъдя това с лекаря. Смятам, че е редно да се съобразяват с предпочитанията на пациентите, освен, ако не е наистина наложащо.
На мен с първото раждане ми направиха епизотомия ,незнам дали се налагаше ,но после много бързо ми зарастна тогава ме изражда д-р Топалова .

Сега живот и здраве мисля да раждам при д-р Ненев  Peace

tochkata ти при кой доктор ходиш в Селената ?

# 205
Здравейте, искам да ви попитам знаете ли каква е процедурата за припознаване на дете в Селена? Тоест какви документи трябват изобщо кое как става. Живот и здраве ми предстои раждане там, а с таткото нямаме сключен брак. Искам да попитам и как се процедира в "часа по шев и кройка " Mr. Green ако раждането е без упойка ?

# 206
  • Пловдив
Нашия татко помня, че отиде само с лична карта е една стая на втория етаж и това беше всичко, което искаха от него за да го впишат като татко Simple Smile)
До колкото до епизотомията - аз раждах без упойка, акушерката ме кръцна вече като видя, че не напъвам както трябва, а жената 350 000 пъти ми обясни как  Grinning само чух, че ще си разкъсам ануса с тея напъни - кръцнаха ме, доки ме натисна по корема и бебо излезна... Не помня да е било болка за умиралка на фона на контракциите, нито пък съм имала проблем с зашиването и зарастването на мястото Simple Smile))

# 207
Здравейте ходи ли някой на лекциите в Селена има ли някакво предварително записване или се ходи свободно

# 208
Здравейте ходи ли някой на лекциите в Селена има ли някакво предварително записване или се ходи свободно
Здравей,гледам,че сме с един и същи термин:)))))))какви са тези лекции?На каква тема са?

# 209
22.10 /вторник от 17.30ч./ "Да започнем кърменето с лекота"
Лектор: акушерка Мяшкова

29.10 /вторник от 17.30ч./ "Истината за майчиното мляко"
Лектор: Христина Иванова
и презентация на Nestlé

O5.11 /вторник от 17.30ч./ "Първите покупки. Как да подготвим дома за новия член на семейството."
Лектор: акушерка Негалова
и презентация на бебешки магазини "Касида"

Очакваме ви!
Имало е и други но са минали вече

Общи условия

Активация на акаунт