АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 673
  • 781
  •   1
Отговори
# 240
Консултацията с анестезиолог заплаща ли се ?И ти ли си избра д-р Кичуков ?
Не се плаща консултацията, Отидох там  казах че съм за консултация  с анестезиолог. На смяна беше Кичуков. Много добре си поговорихме. Аз бях  с моя  съпруг  а  той умее да задава въпроси. Понеже Първото ми раждане  е с пълна упойка в Окр. болница. Моя съпруг се интересуваше за  предимства и недостатъци от двете упойки.И доктора много добре си обясни предимствата на спиналната упойка. Пролича си профисионализма му. Накрая аз го попитах : Вие ли ще сте на операцията, а той : Аз ли трябва да бъда. Аз казах че искам той да е. И така се разбрахме. Успешно раждане на всички. Ще пиша  когато мине всичко.

# 241
Здравейте, момичета, има ли някоя от вас опит със смяна на наблюдаващ АГ в по-големи седмици (ок.34г.с.) в Селена, и има ли там лекари, които водят ЖК по ЗК? Една моя приятелка се прибира от чужбина и се притеснява, че трудно ще си намери АГ. Благодаря ви за отговорите!

# 242
Кичуков е много добър! Няма да съжаляваш!

# 243
Момичета, много четох, но не можах да намеря отзиви за д-р Асен Даскалов. Израждал ли е някоя от вас, какво отношение има към пациентките си, как е настроен към естественото раждане? Ще се радвам на отзивите ви!

# 244
Здравейте , някой може ли да ми каже какви са актуалните цени в момента за секцио и нормално раждане,че не намирам инфо.

Благодаря!  Hug

# 245
Здравейте , някой може ли да ми каже какви са актуалните цени в момента за секцио и нормално раждане,че не намирам инфо.

Благодаря!  Hug

990 лв- естествено раждане, 1290 лв- секцио за здравно осигурени жени.

# 246
Кичуков е много добър! Няма да съжаляваш!
Напълно подкрепям  Naughty NaughtyМного е готин ,много сериозен човек с тънко чувство за хумор.При второто ми раждане на смяна беше друг анестезиолог и разликата в упояването беше от небето до земята.

# 247
  • Пловдив
Момичета, много четох, но не можах да намеря отзиви за д-р Асен Даскалов. Израждал ли е някоя от вас, какво отношение има към пациентките си, как е настроен към естественото раждане? Ще се радвам на отзивите ви!

Според мен не може да се каже, че има еднакво отношение към всичките си пациенти... Кара го на симпатии. Прави секцио на приятелка и се държеше с нея като богиня, мен ме израждаше нормално и да не казвам, че бързаше да не изпусне часа на детето си за ортопед... Като цяло съм доволна от акушерката, която ме израждаше, той иначе ми остана в съзнанието като незабележимо присъствие Simple Smile))

# 248
И според мен д-р Асен Даскалов има различно отношение към различните си пациенти  Peace

Момичета аз вчера бях на ЖК при д-р Даскалов в 35.гс. съм и ми взема вагинален и анален секрет ,но каза ,че само вагиналния се поемал по ЗК,което ми стана малко странно тъй като с първото си дете при друг д-р и за двата секрета не съм доплащала никакви пари .Мислите ли ,че това е практика в Селената и вие плащали ли сте си този секрет 25лв. Също и незнаех ,че запис на тоновете и той се плаща 27лв.,по принцип  запис не ти ли се полага по ЗК в определена седмица ?

# 249
Че те Селена изобщо работят ли по ЗК? Аз досега като съм ходила ( само няколко пъти в последните месеци, не съм си следяла цялата бременност там), все съм си плащала за преглед и запис на тонове.

# 250
Че те Селена изобщо работят ли по ЗК? Аз досега като съм ходила ( само няколко пъти в последните месеци, не съм си следяла цялата бременност там), все съм си плащала за преглед и запис на тонове.
Да имат ЖК по ЗК аз си я водя там и паралелно ходя и на платени прегледи при д-р Ненев при който искам да раждам  Peace

# 251
Здравейте, аз съм си следяла бременността при Топалова от самото начало. При Даскалов ходих само за направления с които минавах сутрин и давах кръв и урина при лаборантките (до неговия кабинет)и за болничния, а ваг. секрет съм си го пускала при Топалова по мое желание. Нещо ме напряга Даскалов с това "Добър ден Госпожо , с какво мога да ви помогна? " казвано всеки път щом прекрача вратата все едно отиван на интервю за работа в банка   Laughing Много странно на мен не са ми взимали ан. секрет и не са ми казвали, че трябва  newsm78

# 252

Благодаря!  Hug

990 лв- естествено раждане, 1290 лв- секцио за здравно осигурени жени.
Благодаря  Hug

# 253
Нещо ме напряга Даскалов с това "Добър ден Госпожо , с какво мога да ви помогна? " казвано всеки път щом прекрача вратата все едно отиван на интервю за работа в банка   Laughing
Ха-ха искрено ме разсмя  Mr. Green и мен всеки път така ме посреща и ми е било едно тъпо ....такова .....ха-ха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 254
Добър ден, госпожи! Разсмяхте ме  Laughing Д-р Асен Даскалов е един от малкото в Селена, които работят със ЗК, затова мислим най-малкото да се наблюдаваме при него, а да раждаме при негов колега, ако не му се харесаме твърде  Blush Това за различното отношение не е много красиво във всеки случай  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт