АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 145
  • 781
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Освен задължителната БЦЖ ваксина, някой знае ли дали в Селена дават витамин К на новородените?

Дават Ка- Вит
На всички или само на недоносени, или родени преди термин?
С инжекция ли?

# 331
  • Пловдив
Навсякъде в България бият с инжекция витамин К.Освен БЦЖ то има и друга ваксина-тази за хепатит Б
Миролюба,можеш и трите неща да ги откажеш,ако не ги искаш.Витамин К за мен е най-добре на капки да се пие след изписването.Ваксините и те са един бълвоч

# 332
Навсякъде в България бият с инжекция витамин К.Освен БЦЖ то има и друга ваксина-тази за хепатит Б
Миролюба,можеш и трите неща да ги откажеш,ако не ги искаш.Витамин К за мен е най-добре на капки да се пие след изписването.Ваксините и те са един бълвоч

Витамин К се дава на капки. Когато ви изпишат с бебето, имаш още два приема на витамина по схема.

# 333
  • Пловдив
Витамин К се дава на капки. Когато ви изпишат с бебето, имаш още два приема на витамина по схема.

О,ако е така в Селена вече е супер.Преди не беше така.А и в момента в държавните родилни отделения го бият с инжекция
Витамин на К на капки е много по-щадящо и полезно.

# 334
Има вариант да те придумват за секцио
[/quote]

Elfita, това ми е нещо ново, по принцип ли така правят или по-скоро защото лекарят на смяна няма да ме е наблюдавал?

# 335
  • Пловдив
по принцип ли така правят или по-скоро защото лекарят на смяна няма да ме е наблюдавал?

Не мога да кажа със сигурност кога точно го правят.Имай си едно на ум просто

# 336
  • Пловдив
Искам да питам за тези еднократни гащи,които се ползват болницата ли ги осигурява или аз трябва да си взема.Не ми става ясно от всичко изчетено.Виждам,че болницата има грижа за бебето изцяло откъм дрехи и принадлежности, но за мамите това четка за зъби и бельо не се подразбира какво бельо да носим - за еднократната употреба,когато кървим или памучно,пък те ни дават превръзки след това или кой както си прецени?

# 337
Искам да питам за тези еднократни гащи,които се ползват болницата ли ги осигурява или аз трябва да си взема.Не ми става ясно от всичко изчетено.Виждам,че болницата има грижа за бебето изцяло откъм дрехи и принадлежности, но за мамите това четка за зъби и бельо не се подразбира какво бельо да носим - за еднократната употреба,когато кървим или памучно,пък те ни дават превръзки след това или кой както си прецени?
еднократните гащи ти си ги носиш,нощницата ти е сменят всеки ден и халат ти дават,превръзки и мокри кърпички.Сега е студено,можеш да си вземеш яке и чорапки.Аз всеки ден ходих навън да пуша и за кафе от автомата,слагах си калцуни на чехлите и метлосвах по цялата болница с акушерките  Peace Но и много зависи как ще се чустваш.На втория ден вечерта след секцио, бях захапала цигарата с кафето след 9 месеца,но моя праг на болка се оказа многооо висок  #Crazy

# 338
  • Пловдив
cherry_cherry,бельо си носиш каквото решиш.Аз носех памучни бабешки гащи.Еднократните ,като ги купиш,пробвай един чифт дали ще са ти удобни

# 339
и аз си носих памучни бабишки гащи Joy много по удобни са ,но все пак въпрос на личен избор Simple Smile паста за зъби от болницата ли дават Joy за изписването на бебчо искат дрешки аз си ги носих с мен но може да ти ги донесат и после ,носих си и хавлия за баня дават от там ако държиш да ползваш техните  Simple Smile

# 340
  • Пловдив
Мерси за бързия отговор момичета   bouquet Значи ще си взема от двата вида бельо - и за еднократна употреба и естествено от памучните.
Е,паста за зъби със сигурност не ти дават - аз съм лежала в болницата за други работи,тоалетните пренадлежности са си от теб.

# 341
Белисима и Точката май трябваше да са се обебили вече HugХайде момичета,чакаме разкази Hug

# 342
Мами, споделете как се определя начина на раждане специално в Селена, другата седмица ми предстои такъв преглед. Мерят ли таза с прословутия пергел или като какво да очаквам?

bouquet

# 343
Мами, споделете как се определя начина на раждане специално в Селена, другата седмица ми предстои такъв преглед. Мерят ли таза с прословутия пергел или като какво да очаквам?

bouquet
На мене не са ми мерили нищо.Щом нямаш здравословни проблеми,които да изискват секцио,мисля,че  може да се пробваш нормално

# 344

bouquet

Самият апарат, с който се следеше бременността ми показваше, че е възможно да родя нормално. С "пергела" ме премериха, когато ме приеха да раждам. Иначе как ще родиш се определя от таза, от други физически показания ( ако имаш някакви здравословни проблеми например, които не позволяват нормално раждане, ще е секцио) и не напоследно място от твоето желание. Аз първо исках да родя секцио, за да ме "боли по-малко". Моят АГ ме придума да родя нормално и сега изобщо не съжалявам. Беше страхотно изживяване, макар че се попроточи и не беше хич лесно. Нямам думи да опиша какво е усещането после, че сама си успяла да дадеш живот, със собствените си сили и воля!

Леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт