АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 007
  • 781
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Теди, честита рожба!
Да е много здрава и с късмет!
Скорошно възстановяване!

# 631
Здравейте ! Предстои ми раждане към края на март в Селена  и може би ще е секцио. Искам да попитам по колко лекари присъстват на операцията и как се определя екипа който прави операцията ? Благодаря предварително !

# 632
  • Пловдив
Искам да попитам по колко лекари присъстват на операцията

Двама опериращи,анестезиолог,би трябвало и сестра /макар,че тя не се вижда от паравана/,неонатолог поема бебето като го извадят
Можеш да избереш единия опериращ

# 633
Благодаря за бързия отговор ! Simple Smile

# 634
Момичета имам едно питане относно обезкосмяването при секцио. Ако отидеш обезкосмена, освен корема бръснат ли те пак навсякъде или не?

# 635
Момичета имам едно питане относно обезкосмяването при секцио. Ако отидеш обезкосмена, освен корема бръснат ли те пак навсякъде или не?

Никъде не те бръснат

# 636

Засега, така като ви чета, се колебая между Ставрев, Матев и Минев (тук прочетох, че В. Даскалов е спрял да изражда).
От доста време съм пациент на д-р В. Даскалов - с негова помощ забременях, той следи бременността ми (въпреки че ходя на ЖК, откъдето ми пускат изследванията по ЗК) и имам уговорено секцио за следващия месец пак при него! Нямам намерение да убеждавам който и да е в неговите знания и умения, пиша единствено за да кажа, че не е спрял да прави секцио, но е вярно, че не изражда естествено.
Успех и леко раждане на всички   bouquet

# 637
  • Пловдив
Пандора,може би прави секцио само на пациентки,които си следят цялата бременност при него.

# 638
Не мисля, преди 2-3 месеца имаше една двойка при него и понеже се забавиха много си спомням, че сестрата обясни, че уговарят секцио и имат доста неща да изяснят, тъй като не са негови пациенти. Но ако някой се интересува, мога да попитам, така или иначе утре ще пътувам до Пловдив за поредната ми среща с него и моята малка принцеса Simple Smile

# 639
  • Пловдив
Пандора,попитай.Ще е полезно инфо за темата.

# 640
  • Пловдив
Ето ме и мене Hug на 16,01,14г. в 12,57  ч. се роди и моята втора принцеса.Ползвах тази прословута спинална упойка.всичко мина наред,възстановявам се,а й детенце е добре

Теди, честито бебче. Да ти е жива и здрава, и много спокойно бебе!   bouquet
Когато имаш възможност, може да пишеш подробности  Simple Smile

Между другото има ли мами с термин май месец?

# 641
Ето ме и мене Hug на 16,01,14г. в 12,57  ч. се роди и моята втора принцеса.Ползвах тази прословута спинална упойка.всичко мина наред,възстановявам се,а й детенце е добре

Теди, честито бебче. Да ти е жива и здрава, и много спокойно бебе!   bouquet
Когато имаш възможност, може да пишеш подробности  Simple Smile

Между другото има ли мами с термин май месец?
Благодаря ви.Вече сме си вкъщи.Операцията мина добре,благодарностти на д-р Минев и екипа му.От други подробности искам да се въздържа.
Пожелавам ти успешно раждане и прекрасно бебче на финала

# 642
  • Пловдив
От други подробности искам да се въздържа.

Sad
Не се въздържай.Разкажи.

# 643
  • Пловдив
От други подробности искам да се въздържа.

Sad
Не се въздържай.Разкажи.
+1 Praynig

# 644
Въпросче- при естествено раждане кога пускат таткото да си види бебчето, веднага след раждането ли?

Общи условия

Активация на акаунт