От плода на нашата любов,през МАРТ ще се роди нов живот!

• 24 686
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • В градината...
Aз вчера бях на преглед.
Не се чу сърчице, назад сме с 2 седмици, почти нищо не се виждаше - имаме сакче 2,5 см, жълтъчно мехурче. След седмица съм пак в София, да видим.

# 301
 Sad Перуника дано всичко да е наред стискам палци Praynig Как така сте назад, не мога да разбера зародиша не се развива нормално ли?

# 302
  • В градината...
Отговаря на 6-7 седмица, а съм в 9-та.

# 303
  • Варна, морето, сините вълни...
Дано всичко е наред  Praynig няма ли възможност по рано да отидеш на второ мнение? Аз ако бях сигурно нямаше да чакам една седмица! Peace

# 304
  • В градината...
То има, ама къде  newsm78

# 305
  • Пловдив
Днес ходих да ми вземат кръв за изследвания, източихами 10 шишенца  #Crazy #Crazy, но аз издържах геройски. Оставих и урина. Доколкото разбрах ще ме изследват за токсоплазмоза, хепатит, васерман, кръвна група и резус фактор + пълна кръвна картина и урина седимент. Това е засега по здравна каса, иначе другия доктор,където ходя на частно иска и хормонални изследвания - TSH,FT3,FT4,TAT И MAT.
Някоя от вас дали е пускала такива?

# 306
можеш да отидеш при всеки един гинеколог за предглед на видеозон. Само трябва да се обадиш на номерата осатвени в нета за съответния град в който живееш почти всички лекари имат поне основна информация за себе си в мрежата, и да попиташ за възможно наи скорошен час за видеозон ако може още днес или утре, не отнема много време така че мисля че ще те приеме абсолютно всеки един доктор. Wink

# 307
  • Велико Търново
Това, че върви с две седмици назад, не означава, че има нещо. Може да се дължи на нередовен цикъл, на късна овулация и т.н. Миналата бременност през цялото време си вървях две седмици назад.
perunika ако лекарят не е казал, че има нещо обезпокоително, няма нужда да се шашкаш. Другата седмица те вика пак на преглед нали?

# 308
  • Пловдив
И аз съм ЗА второ мнение,действай Перуника !

# 309
perunika, момичетата са те посъветвали и аз ще се присъединя към тях, потърси още едно мнение. Аз имах същия случай, плодът не беше жив от седмици, а докторът настояваше да изчакаме още малко. Аз не изчаках и секунда, направиха ми аборт по спешност в Шейново.
Моля се , това да не е твоя случай, но те съветвам да потърсиш още едно мнение. Стискам палци.

cherry_cherry това са хормони на щитовидната жлеза, ти имаш ли някакви проблеми с нея? На братовчедка ми й правят такива изследвания през цялата бременност, но тя има проблем и я следят постоянно.

# 310
Ми то аз само на часно ходя....Д-ра има супер апарат 4Д,пък и специализира ФМ и аз се възползвам,е вярно е,че всеки път са 30лева,ама пък спокойствието ми е безценно

Мога ли да питам кой е доктора,ако не е тайна де?
Разбира се....моите доктори са Д-р Матев клиника Селена-където ще водят и ЖК по здравна каса и Д-р Апостолова в гр.Карлово.Те са семайство и ме гледат и двамата.Той ми прави ИКСИ-то,и сега съм бременна,а докторката мепоглежда когато той е зает.ЗА ФМ и РБХС ми записаха час при Д-р Стратиева за 23.08....тя идва да преглежда в Селена(докторката е много компетентна и е завършила в Англия-силно ми я препоръчаха)

# 311
perunika не се шашкай - случват се и такива неща в началните седмици, но и аз бих потърсила второ мнение.
мисля, че си от Варна - пробвай в клиника за инвитро, че се предполага, че те имат по-добра техника - ето например тази - http://www.ivfcentre-varna.com/ мисля, че няма да ти откажат преглед срещу заплащане
успех  Hug 

# 312
Здравейте   bouquet

И аз очаквам моето бебенце март, ако всичко е наред. Малко трудно започнахме, но се надявам да продължаваме вече леееко та чак до раждането и след това.

Гледам, че съм позакъсняла с включването, ама докато мине всичко здравословно около мен, не смеех да мисля много.

# 313
perunika, наистина е по-добре второ мнение но в действителност не трябва да се притесняваш защото може да е от много неща. Успех, стискаме палци  Praynig Hug
Добре дошла на tiny_lili  Hug
Добре де, по-нагоре видях, че бяхте коментирали за влизане в 4ти месец през средата на Август. Аз май нещо не мога да ги сметна добре, но май влизам в трети в средата на Август, а не в четвърти...
Иначе си взех направление за бременни защото съм на трети преглед в Четръртък, но има ли възможност да не ме регистрират сега защото още не съм в 10та седмица?  newsm78 Нещо не мога да им разбера системата...

# 314
Здравейте, мили мами, минавам само да ви поздравя!   bouquet

perunika, не се притеснявай, вярвам че всичко е наред, но трябва да си спокойна. Подкрепям идеята за второ мнение!

На новите мами - добре дошли в отбора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт