Отговори
# 45
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми ще даде,инак ще хвърчат чинии из тях,ако са останали здрави де Mr. Green

# 46
http://vbox7.com/play:5323da5e много хубав сериал  Peace

# 47
фризъора на Ча я пусна  Mr. Green

# 48
Той сега хвали ли се или какво?  Joy

# 49

тъкмо и аз нея гледам Wink

# 50
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той сега хвали ли се или какво?  Joy
Ммммм с кво се хвали аз не виждам,то голямата прическа,да я поиздуха малко,на последната най-ми е на сърцето  Mr. Green

# 51
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хвалтоти са ми,Неси го е превела,било се получило страхотно ,мммм яла тука нази да питаш ти рекна аз кое му е страхотното  #2gunfire Mr. Green

# 52

Бащата на Емир е главния нарко дилър а другите му я разпространяват #Crazy ooooh! Joyхем ми е смешно хем съм в потрес Rolling Eyes

http://www.gecce.com/magazin/haber/iste-uyusturucu-operasyonun-perde-arkasi

Рени,   bouquet  bouquet  bouquet

И аз съм като теб. Напушва ме на смях, пък после ме хваща страх.  Shocked Shocked Joy

# 53
  • Още у мъглата ...
Хоппааа, нова темичка   girluu Има няма за по-малко от 24 часа ометена старата  newsm28

Ама пък всяка нова, все по-хубава  Heart Eyes
Ренка  newsm51, благодаря ти, че ни уйдисваш на глезотийката ни да пишем, кат ненормални (кво пък беше това кат newsm78) и бързо-бързо да се точим за нова тема  Laughing
Мерси много и за клипа на ФЕмир, който си ни го сложила, за да напомня, че те ни събраха и че някои все още сме под силното въздействие на страхотната магия ФЕмир  Heart Eyes
Напълно заслужено, не една, а две  newsm51
Скрит текст:

За дизайнерките и стилистки  newsm51
Скрит текст:

За всички щури хубавици в темата  newsm51
Скрит текст:

Ми кат сте рекли да е водна темата, хайде и от мен (в тон с довечершната ми среща с лилавото перде насаме  Mr. Green)  Heart Eyes

# 54
И с какво се хвали фризьорът му, че се е получила супер невиждана и нечувана досега прическа ли? Rolling Eyes

# 55
Скрит текст:
Първата и последната Sick

Гъбке  bouquet кат-за благозвучие Mr. Green

# 56
Хвали се с това,че при него си прави прическата Ча и получава още повече клиенти.Иначе не виждам друга причина за хвалбите му  Laughing

# 57
Хвалтоти са ми,Неси го е превела,било се получило страхотно ,мммм яла тука нази да питаш ти рекна аз кое му е страхотното  #2gunfire Mr. Green
Joy Joy Joy

Ивва smile3505

# 58
  • У Диспансера ...♥♥♥
Реклама му викали на туй Рони  Mr. Green

# 59
  • Варненска клюкарка
Хора Hug и на мен много нагласена ми се вижда тази работа с дрогата. Ми тя на такова място беше тази буйна разтителност, че със сигурност се вижда от половин Истамбул. Да не говорим, че докато снимаха, камерата биваше включвана и изключвана, а така записът може да се манипулира и да бъдат вмъкнати допълнителни кадри ooooh! А Мурат Й. който вчера арестуваха на летището с жена му, по време на протестите пускаше кодове за връзка ...нали бяха прекъснали интернет връзките,(ето причина властта да му има зъб) тя и Хазал правеше същото, но от САЩ Rolling Eyes Според мен в момента спретват един вид лов на вещици Peace Има достатъчно прост народ, който ще повярва....
Също  мисля, че актьори от ранга на първия татко на Емир(забравих му името) не са кой знае на каква финансова висота. Едва ли заработва повече от 7-8 до 10 хил. ТЛ на епизод, а семействата им и начинът им на живот, за да са в крак със средата в която се движат, бързо изчерпва тези суми...затова и непрекъснато трябва да снимат Wink Сигурна съм също, че в тези среди е по-скоро правило, отколкото изключение употребата на забранени или контролирани вещества. Не ги оправдавам в никакъв случай, но професията е емоционално изхабяваща, след като влагат голяма част от себе си за да се получи ролята, и по-лабилните явно не издържат на напрежението, но чак пък цели плантации да отглеждат не ми се вярва Thinking

пп Нещо притеснително около сериала на Хазал: освен, че едната сценаристка беше сменена, сега и една от актрисите напуска екипа. На мен това ми се струва доста неприятно и не знам какво да мисля Confused Ако ще напускат кораба един по един, по добре въобще да не започват newsm78

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 17:41 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт