Отговори
# 630
  • Под Сините камъни
Профи, Hug

Пепи,
Скрит текст:
и мене в службата много ме ядосват, излезнах обедна и се поуспокоих, като влезнах в офиса веднага ме блъсна напрежението  Mr. Green, ама нали знаеш шефа винаги е прав  #Cussing out, споко bouquet

Джейн
Скрит текст:
аз и обедна не излязох заради него.Ей такива хора ще ни довършат направо.Може ли да има такъв народ.То вярно че е шеф ама кой му дава право да се отнася с работниците си като с парцали.В крайна сметка ние му вадим парите на тоя льольо  Crossing Arms
Благодаря и на другите момичета за утехата   bouquet
Ирка страшен клип джанъм.Задобряваш все повече да знайш  Hug

# 631
# 632
Сис,
Скрит текст:
на английски на сериала за слънцето правят превод във viki.
Сис  Hug ,за него чакам Диди да превежда  Peace Булка,златна си  Hug

# 633
Да знам,аз мисля да изчакам да преведат още малко и да гледам,че още са на 3 серия.

Тя Диди с много сериали се е захванала как ще успее не я знам Simple Smile

# 634
  • Още у мъглата ...
Гъбке понеже има заповед за задържане на Кашкавалката-Tüzünata а тя имаше електричество с Ча миналото лято и затова го споменават Laughingбрейй как не забравиха ooooh!

Ренка, мерси  Hug

Оф, да, пустото електричество  Mr. Green
Ей, и те пишат краткосрочни отношения, ама задължително трябва да го споменат неговото име  #Cussing out
Тя сякаш в последната година с други не се е срещала или имала отношения, водила е отшелнически живот, та точно него трябва да го споменат  Sad
 #Cussing out
Ей туй горното червенко човече го бях ползвала 1-2 пъти за 3 месеца, а сега за 1 ден го поползвах добре  Laughing

Профи  Hug Тенкс за хапчетата, аз от онез, зеленичките, ще си гепсам  Mr. Green

Пепи Hug, Джейн Hug, не има се нервете, глътнете някое друго хапчинце и ето ви и малко готин смях АФК-нски  Heart Eyes Laughing

# 635
Габче, с чичи разбрах, че просто отбелязват факта, че и Чаатай е бил задържан при подобна наркооперация.
Юхаааааа, в Петък изчезваме на моренцееее, Partyголям подарък ми подготви мъжлето по случай рожденият ми ден.
Предстои прекрасен епизод наситен на много емоции. Heart Eyes
Тази вечер - 23 епизод! От фейса.
Айсун дава писмото, което Фериа написа към Емир.
Емир упреква Фериа за смъртта на Халдун. Сехер ги вижда и подслушва разговора им. След което разказва всичко на леля си. Пелин упреква Фериа за състоянието на Джансу. Санем и лелята на Джансу, която пристига от Канада коментират кризата и лечението на момичето. Санем не иска сестрата на Халдун да се грижи за Джансу.
Емир не иска да работи със Санем в хотела и затова се скарва с Юнал. Фериа търси Левент на яхтата, но научава от охраната, че той си е тръгнал и е оставил бележка за нея. Гюлсюм и майка й се местят в новото жилище.
Сехер връща пръстена на Фериа. Тя не знае че това не е истинския пръстен, а фалшив, който Сехер купува от пазара. Айсун и Корай разговарят за състоянието на Емир. Корай казва, че единствената която може да помогне на Емир е Фериа.
Айсун се среща с Емир и му дава писмото на Фериа. Емир отива да я търси. Срещат се на стълбите и двамата разговарят. Фериа му разказва за писмото и му връща пръстена. Емир го хвърля в коша. Айсун се връща в апартамента на Емир и намира изхвърления пръстен. Санем научава за завещанието на Халдун. Софи разказва на баща си за разговора, който е провела със Зехра.

# 636
  • Под Сините камъни

Пепи Hug, Джейн Hug, не има се нервете, глътнете някое друго хапчинце и ето ви и малко готин смях АФК-нски  Heart Eyes Laughing

Гъбке добре ми се отрази смеха с хапчето.
Скрит текст:
Трябва май да съм по голям темерут и да не ми пука ама нали съм зодия Стрелец и паля моторетката от четвърт ей така си хабя нервите за глупости, а някой си го мести от единия в другия крачол  ooooh!

# 637
Габи,  Hug Heart Eyes

Ей, довечера наистина ще е интересен епизод, Наде, Мерси   bouquet
Весело изкарване на морето и приятна почивка  Hug
Ето статийка за Нина Добрев

# 638
Да знам,аз мисля да изчакам да преведат още малко и да гледам,че още са на 3 серия.

Тя Диди с много сериали се е захванала как ще успее не я знам Simple Smile
ще се справи някак  Heart Eyes

# 639
Габи,  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Ей, довечера наистина ще е интересен епизод, Наде, Мерси   bouquet
Весело изкарване на морето и приятна почивка  Hug
Ето статийка за Нина Добрев
Джейн, мерси, но не съм тръгнала още, а и как бих могла преди да си взема чао с Вас и да Ви почерпя, рано е още но сега разбрах със сигурност и побързах да споделя радостта си с Вас.
Докато Фери го пишеше плачеше, а Емко пък докато го четеше. smile3518
Писмото:Емир, всичко което премълчах от теб, за всичко което те излъгах, го пиша в това писмо, защото докато гледам лицето ти, очите ти, не мога да говоря. Има толкова много неща за които си казвам ''Да не бях направила така''…Но от тези неща най-значимото си ти. Де да можех да върна първия ден, в които се запознахме.Ти беше толкова различен, сякаш беше излязъл от приказките, които майка ми разказваше като малка. Но аз не съм принцесата от онази приказка. Когато ми предложи брак не можах да приема, защото аз не съм Фериха, която познаваш. Аз съм една лъжкиня, Емир. Аз съм дъщеря на онова семейство, което дори не искаш да споменаваш. Дъщеря съм на онзи портиер…

# 640
Наде на моренце Party Party Party

# 641
Мдаааааа, моренце, плаж и с Вас, какво повече от това бих искала.
Дано не пуснат обаче някой втори промотрейлър, че с флашката не винаги  Rolling Eyesми се отварят видеоклипчета, снимки и т.н., за сметка на скоростта, от която съм доволна.

# 642
ехо здравейте  wavey wavey waveyсвърших си работата и ви навестявам Winkмалко се поукротих,ама не ми е минало на пълно Winkмного съм ядна,бясна,нервна и т.н...........
Проф Hugще си взема и аз дозичката,че имам явна нужда от нея Blush
Пепита Hugне се ядосвай къз

Скрит текст:
1. ШЕФЪТ ИМА ПРАВО !

2.ШЕФЪТ ВИНАГИ ИМА ПРАВО !

3. АКО НЯКОЙ ПОДЧИНЕН ИМА ПРАВО ВИЖ Т.№2 !

4.ШЕФЪТ НЕ СПИ, ТОЙ СИ ПОЧИВА !

5.ШЕФЪТ НЕ ЯДЕ, ТОЙ СЕ ХРАНИ !

6.ШЕФЪТ НЕ ЗАКЪСНЯВА, ТОЙ Е ВЪЗПРЕПЯТСТВАН !

7.ШЕФЪТ НЕ ПИЕ, ТОЙ ДЕГУСТИРА !

8.ШЕФЪТ НЕ ЧЕТЕ ВЕСТНИЦИ, ТОЙ СЕ ИНФОРМИРА !

9.ШЕФЪТ НЕ ЗАКАЧА ПЕРСОНАЛА, ТОЙ ГО ОБУЧАВА !

10.ПРИ ШЕФА СЕ ВЛИЗА СЪС СОБСТВЕНИ ИДЕИ, А СЕ ИЗЛИЗА С ИДЕИ НА ШЕФА !

Габче HugДжейн HugМиленка HugНаде HugВане HugВерче HugРенка HugИлде Hugдано не изтървам някой  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 643
Абе никой не ми отрази сутришното творение само Надето и Сис  Flutter

# 644
Абе никой не ми отрази сутришното творение само Надето и Сис  Flutter
Пак да кажа, страхотно е и след него определено имахме нужда от разхладително. Joy
Жана. 55
Вчера, като видях съдраните и обелени чепици на Яман, и веднага го разпознах по налъмите, че е той, а и като гледам,  hahahaможе да ги е взел назаем от бай Ръза Чепиков.

Общи условия

Активация на акаунт