Отговори
# 285
  • в подножието на планината
Лелеее, като чета какво си спомняте, а аз нищо не помня, сякаш никога не съм го гледала този сериал... Rolling Eyes
И аз съм така Звезде.
Явно не ме е впечатлил навремето ни с актьори, ни със сюжет, но сега е друго нещо. Laughing

Ох, Наде,  Heart Eyesаз направо реших, че ми има нещо, толкова пък да не помня нищо... Rolling Eyes

# 286
  • Още у мъглата ...
Не Наде,на Мариса са други.

Майка й е една въртиопашка,а баща й не помня  newsm78 Той май някакви дългове направи.

Ама май като се сещам майката на Мариса прилича на Санем по поведение.
Бащата беше богат,ама затъна с една сделка и станаха бедняци,а  дядото на Сет също имаше много пари,та от там си и позволяват да водят такъв живот,и на Марчето майка и се залепи за дядката ,даже и се сгоди за него,щот мъжо и фалира и тя живееше в една каравана ,а беше по-зле и от Санем даже,ама много хубава мацка беше  Peace
Така като ви чета интересно ми се вижда Laughing
А филмчето си беше много хубаво, на мен Райчо и Мариса ми бяха много сладки, пак за любовта им си беше голяма мъка и борба, но си беше голяма любов. Може да се каже, че съм го гледала, почти без пропусната серия, докато не утрепаха Мариса, след това вече почна да се разводнява и нещо не се сещам какво и колко съм гледала по-нататък  Grinning

# 287
  • У Диспансера ...♥♥♥
Белорче и аз го казах това,ама като изключим зъбите,много ми е харно момчето,на ся пак го гледах ,да не изтърва някоя малка подробност  Mr. Green
Аз помня щот беше младежки,а аз си бях на техните години тогава и ми допадаше много,ама после стана боза та дрънка,инак 3-те сезона са наистина бонбон,много чувство за хумор имаше бащата и после Раян,и Сет много се бъзикаха с майката,че тя после и забременя на дърти години милата  Mr. Green

# 288
# 289
Раян как ги пускаше едни тънки шегички от време на време  Mr. Green а Ча дали ще се качи да кара сърф  Joy

# 290
Лелеее, като чета какво си спомняте, а аз нищо не помня, сякаш никога не съм го гледала този сериал... Rolling Eyes
И аз съм така Звезде.
Явно не ме е впечатлил навремето ни с актьори, ни със сюжет, но сега е друго нещо. Laughing

Ох, Наде,  Heart Eyesаз направо реших, че ми има нещо, толкова пък да не помня нищо... Rolling Eyes
Нищо ти няма и аз нищо не помня, а и как иначе, като ми е било явно безинтересно и не съм го догледала.
Миленче, а бе и ти ли твориш бе къз, ашколсун?!   bouquet

# 291
  • У Диспансера ...♥♥♥
Раян как ги пускаше едни тънки шегички от време на време  Mr. Green а Ча дали ще се качи да кара сърф  Joy
Ти за сърфа остави,ама за таблата като беше сервитьор ще е майтапа  Joy Joy

# 292
  • В света на мечтите... ❤
Браво джанъм вече професионалист стана   bouquet  Hug

# 293
  • Още у мъглата ...

Е, той нали е морско чедо, може и да може да кара или ще се научи, нали е спортист  Laughing

Релаксче, нещо си го ударила на творчество  Hug Heart Eyes

# 294
А бихте ли ни казали на нас, тези, които не сме го гледали или позабравили, след като умира Мариса с Раян какво се случва?

# 295
  • Още у мъглата ...
Ти за сърфа остави,ама за таблата като беше сервитьор ще е майтапа  Joy Joy
Ша отиде при Фери да го научи как се носят таблите, нали има опит от ресторанта на Джансу  Joy Joy Joy

# 296
И аз да загрозя малко,ама съм още начинаеща  Mr. Green

# 297
  • У Диспансера ...♥♥♥
А бихте ли ни казали на нас, тези, които не сме го гледали или позабравили, след като умира Мариса с Раян какво се случва?
Той завърта любов с една друга от компанията и вече спрях да го следя нататък ,познато нали  ooooh!

# 298
  • В света на мечтите... ❤
Не ви ли се струва,че Серенайката е с лещи,тя е с кафеви очи,а тук ми изглеждам малко като сини  newsm78

# 299
Влюбва се в друга,ама нека тези,които са гледали да кажат

Общи условия

Активация на акаунт