КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 447
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Не мога, не мога и не мога да го приема, не мога да се примиря  smile3518 Много е тежко ......

Мила Маги, спи спокойно вечния си сън! Много много ми липсваш приятелче....... Винаги ще си тук с нас.....

Сбогом миличка  Маги..... Божичко не мога да повярвам, че го пиша това, просто е ужасно smile3518 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 481
  • Талант на 2012,2013 г.

Обикновено в такива тъжни дни и моменти словата на стиховете се редят един след друг в съзнанието ми и тогава пиша най-много. Днес не мога. Днес , Лус ще ти кажа едно последно "Сбогом и Благодаря". За подкрепата, която ми даде след загубата на съпруга ми, за поднесените кафета с любов, за оптимизма, който струеше от теб, момиче... Защото ти си по-млада от мен.
Да помълчим. И да сведем глави. За борбената жена, за майката, за добрият приятел и човек.
Сбогом. smile3518

# 482
Краси,Мари, разбирам ви прекрасно. От вчера съм така. Снощи мислех че ще получа удар - така бумтяха слепоочията ми... После си казах че трябва да се успокоя. Взех лексотан и после... събудих се сутринта...в такъв вид , че Галин ме попита дали не искам да си остана в къщи.
Не искам! ... нищо не искам.
Много ми е трудно да приема ,
много ми е трудно да повярвам.
Искам да се "събудя"
Така ли става? Днес си тук - утре те няма- и нищо вече не е същото.
Това е първият близък човек който погребвам от години. И понеже не се "простихме" с нея - нещата са още по трудни.

Всички таяхме надеждата че ще си дойде след дни , и всичко ще е постарому... Е, да , ама Животът има други планове и ние не сме включени в тях.

Исках да имахме време да се сбогуваме. Исках да имам възможността да я прегърна, а тя с присъщата си бодрост и оптимизъм да ми каже : "Всичко е наред"
Искам още малко време... да се подготвя... Глупости... никога не ставаш готов за тия неща...

# 483
  • София
И аз тази нощ не можах да спя.Може би няма повярвате ,но не съм си и лягала даже.Стоях ,четох,и само мисля и премислям.
Не може да е истина.

JuliS,може и да се познаваме отнякъде,но аз не мога да спомня откъде??

# 484
Маги, дано там където си няма болка и страдание, а душата ти намери покой! Прекланям се пред духа ти, борбеността ти, всеотдайността ти като майка! Искрени съболезнования на семейството ти и близките ти! Почивай в мир! Flowers Rose Flowers Rose Cry

Разбрах вчера и още не мога да повярвам, не мога да намеря думи и само плача като остана сама! Влязох в профила ѝ и се зарадвах като видях, че е влизано в неделя вечерта. Реших, че са я изписали и си почива вкъщи. И после видях в другата тема  Cry Cry Cry

Бих искала да ме приемете във вашата групичка, следя ви заради Маги, но не съм се натрапвала да пиша. Познаваме се с нея от отчетната с третата ѝ бременност, покрай трепетите от раждането на третото ѝ дете, после децата ни ходиха заедно на ясла, а сега...

Милички Никол и Яница, пишете тук за всичко което ви вълнува, изливайте си болката, споделяйте какво се случва с вас и от какво имате нужда! Много сила и кураж ви желая, на вас, на братчето ви, на татко ви и на баба ви!

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 14:30 от Kisa05

# 485
Запалих свещичка за Маги - да й осветява пътя към отвъдното....
А как ми се искаше тази свещичка да гори на тортата за следващия й рожден ден и за още много след него. Не би. Животът е непредсказуем, живеят стари, умират млади, живеят подлеци, умират състрадателните ... и няма ред, и няма справедливост, и никога не може да си готов да се разделиш с близък, и никога няма думи или каквото и да било, което да облекчи болката. И времето не лекува, и не забравяш, просто се учиш да живееш отново, без този човек, без част от самия себе си....
Не мога да се отърва от усещането, че Маги е тук и ей сега ще влезе и ще ни нахока, че сме се разтъжили, а нещата не са толкова зле....И че тя ще се оправи......

Сбогом, Маги. Нищо не е същото без теб.

Момичета, които днес се присъединявате към нас - бъдете добре дошли. Съжалявам, че се срещаме в такъв момент и може да не ви посрещнем, както обикновено. Но знайте, че ви се радваме не по-малко, отколкото ако бяхте дошли в друго време.  Hug

Мама на трима, и аз мисля, че се познаваме. Вероятно от една друга тема на майки с повече деца, където пишехме задружно преди време. Радвам се да те видя отново.

# 486
  • Пловдив

Момичета, които днес се присъединявате към нас - бъдете добре дошли. Съжалявам, че се срещаме в такъв момент и може да не ви посрещнем, както обикновено. Но знайте, че ви се радваме не по-малко, отколкото ако бяхте дошли в друго време.  Hug

Момичета и аз така мисля  Peace Фейчето хубаво ви го е казала ,но аз не мога да мисля тези дни реално.
ДОБРЕ ДОШЛИ И ОТ МЕН!    bouquet   

# 487
  • Видин
Сбогом, мила Маги...
Думите не стигат, сълзите не спират, душата ми е празна...
Наистина човек никога не е готов за този момент...
Спи спокойно вечния си сън!
Винаги ще ни липсваш!!!
smile3518

# 488
  • Costa Rica
Момичета и аз така мисля  Peace Фейчето хубаво ви го е казала ,но аз не мога да мисля тези дни реално.
Кой ли може... Cry

Трудно е да повярваш, че човек, който познаваш само от думите му, така ще ти влезе в душата.

Седя, чета и рева. Уж не съм ревла, но... б*си живота Twisted Evil Как изобщо да има подходящ момент да изгубиш дъщеря и майка?

Hug

# 489
  • Пловдив

Трудно е да повярваш, че човек, който познаваш само от думите му, така ще ти влезе в душата.

Hug

Аз я познавах и лично скоро преди около месец и половина можах да я прегърна и да се видим. Съжалявам ,че снимка не си направихме оххх така ме е яд чееее.... ooooh! Тя милата каза че на пролет ще се снимаме като дойдела на преглед пак  Weary но не би smile3518

# 490
...
Не мога да се отърва от усещането, че Маги е тук и ей сега ще влезе и ще ни нахока, че сме се разтъжили, а нещата не са толкова зле....И че тя ще се оправи......

И аз така се чувствам.....Мъчно ми е,нищо не ми спори.....Снощи пак не спах......Абе....... ooooh!

Маги,сбогом миличка! Знам,че си вече добре и на хубаво място,но това не ми пречи да тъжа за теб!

# 491
Ох!!!! Аз като видях, че последният пост вчера е от Лусия и ме обзе голяма надежда, но.... искрени съболезнования на трите и деца и на мъжа и, на майка и, която за една година загуби и двете си дъщери!  Sad
Янче, ние много сме слушали за теб, сестра ти и брат ти, тъй че си си сред приятели тук! Имаш и моята подкрепа винаги с каквото кога да ти помогна!
Сега пека пай със сливи в памет на Маги  Cry

# 492
Много тежка загуба.... Скърбя с вас, момичета.... трудно ми е да пиша...
Сбогом, Луска... Ще ми липсваш! Flowers Rose Flowers Rose  Ти и за мен си пример за силен и изключително позитивен човек! Така ще те запомня! Почивай в мир! Flowers Rose

# 493

как сте?
Знам че не аз сервирам кафето...ама не бива да се поддаваме на отчаянието и черните мисли.
Трябва да мислим че е на по добро място и ни гледа там от някъде.
Знам че ще е трудно от тук нататък, но нека се стегнем.

# 494
  • София
Най-трудно е да се пише в такъв момент.Да,наистина трябва да се стегнем,
Аз вчера правих питка,и оставих едно парченце за Маги.
Много искам да  е на по-добро място,където няма болка,системи  и страдания.
А най-тежко ми е като си помисля за трите й дечица.
Много боли.

Общи условия

Активация на акаунт