Коконче - не си сама с ремонтите. И при нас има, ама те са в София, а ние в другия край на БГ. Да видим какви ще ги свършат!

От неделя няма да имам нет за една седмица...
смея се и викам ок .
смея се и викам ок .

смях се с глас, тоя уж щял да си изчисти, вчера като изчезна наобяд аз почистих криво-ляво коридора една стирка, че от гипсо- картона прахоляка се разнася навсякъде 
я пробил някъде и гипса се стелииии на струйки из коридора
Малей полудЕх ви казвам! 
малей, туй май
от мене пада

), така че може да ми се мотка в краката и цял месец
само, че тоя щял да ходи У чужбината и бърза да свърши 
[/color]

[/color]

Луска[/b,] а освен с кафе, с нещо друго не може ли да се вдигне? Ааааа сетих се с шоколад
отрано.
едновременно всичко да спре почакахме 10-на минути почетохме приказка и като не стана тръгнахме да търсим един диск с филмчета да им пусна да гледат , а ние с мъжа ми почнахме по телефона да се разправяме с доставчика един е но с отделни телефони за нета и телевизията.Оказа се че техници има до 21 ч
, звъннахме сутринта пак казаха ни 5 различен номер от тези които имаме на него да се обадим след 9 ч. Е бързо дойдоха техници в 10 :30 всичко наред и аз като бивша отговаряща за входа питах какъв е бил проблема.Защо ли питах , сега място от нерви не си намирам. Един от квартирантите нещо имал проблем а мача искал да гледа и се обадил на хазаина и той му казал да пипне в таблото и сладура му с сладур, спрял останалите и оставил само неговите кабели включени
толкова се ядосах че чак се разревах. Тъпите квартиранти които ни води направо ни съсипват нервите на моменти, само двама или трима в нашия вход досега не сме разбирали че живеят, то не опикаваха входа кучетата им , асансьора блокираха, сметки не плащаха ... Направо на моменти ми идва да си продам апартамента и да се изнеса от тук.
софийската рода идва на гости , много си ги обичам и все им казваме че няма смисъл да ходят по квартири , при нас има място и тази година ги навихме да ни гостуват.