домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 417
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Привет банда! Ние всеки ден сме на плаж, стоим до късно, надвечер ни е най-любимото време на плажа.

Коконче - не си сама с ремонтите. И при нас има, ама те са в София, а ние в другия край на БГ. Да видим какви ще ги свършат!  Praynig

От неделя няма да имам нет за една седмица...

# 106
Добро утро!
Дано днес деня да е хубав и спокоен за всички! За капак на вчерашната лудниица в 23, 50 ч. ми падна пломба, слагана преди 5 години. Работа ми се отвори.
Много момичета се губят, дано да е заради отпускарския месец.

# 107
  • UK
ау дойде  Crazy

# 108
Момичета никой не си представя живота без  родителите  си.Но като се случи твърде рано е много кофти.
Изтри ми се поста и се ядосах.Плажа се отложи ,не успях да стана рано.
Ще пия кафе с приятелка.
А за майсторите зависи от човека.Първите майстори влизали в квартирата бяха идеални.Изчистиха след себе си.После идва един да боядисва и шпаклова.Е олеле майко.Излизахме на ресторант едната вечер да хапнем.Прибираме се и кво да видя.Целия мокет бял .стълби ,всичко наклепосано.Е чистих. Виках.Мм се обади да каже нещо.Е той го отнесе.Идва шефа му накрая и казва доволни ли сте?А аз категорична не.Той ококорен защо.Казвам изцапа света.Взе да ми се оправдава.
А единия ден идва тоя и ми казва еат ин сикс зеро минит. Joyсмея се и викам ок .
На следващия му казвам отивам на пазар ще се върна .Ок отг и до там.На 3 идва мъжа ми и почва да плямпа.Оня вика но инглиш .Говорел руски и ръмънски.Мъжа ми вика еми говори си ги тогава .

# 109
  • UK
Момичета никой не си представя живота без  родителите  си.Но като се случи твърде рано е много кофти.
Изтри ми се поста и се ядосах.Плажа се отложи ,не успях да стана рано.
Ще пия кафе с приятелка.
А за майсторите зависи от човека.Първите майстори влизали в квартирата бяха идеални.Изчистиха след себе си.После идва един да боядисва и шпаклова.Е олеле майко.Излизахме на ресторант едната вечер да хапнем.Прибираме се и кво да видя.Целия мокет бял .стълби ,всичко наклепосано.Е чистих. Виках.Мм се обади да каже нещо.Е той го отнесе.Идва шефа му накрая и казва доволни ли сте?А аз категорична не.Той ококорен защо.Казвам изцапа света.Взе да ми се оправдава.
А единия ден идва тоя и ми казва еат ин сикс зеро минит. Joyсмея се и викам ок .
На следващия му казвам отивам на пазар ще се върна .Ок отг и до там.На 3 идва мъжа ми и почва да плямпа.Оня вика но инглиш .Говорел руски и ръмънски.Мъжа ми вика еми говори си ги тогава .

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох, Тите  Hugсмях се с глас, тоя уж щял да си изчисти, вчера като изчезна наобяд аз почистих криво-ляво коридора една стирка, че от гипсо- картона прахоляка се разнася навсякъде Crazy
Тоя като се върна, ходи с някаква торбичка с гипс в ръцете си и както си ходи Whistling я пробил някъде и гипса се стелииии на струйки из коридора #2gunfire Малей полудЕх ви казвам! #Cussing out

И се обръща и казва Crazy малей, туй май newsm78  от мене пада #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy Joy

# 110
  • София
Добро утро!

Смешки разказвате, а... Laughing Laughing Laughing Тез майстори....

Аз не можах да заспя до 4, а много ми се спеше, ама такъв купон в съседния апартамент...

Едва станах.

Вчера бяхме на ЧРД на едно дете и Петьо не може да ходи (нали има скъсено сухожилие), защото 3 часа тичане на всякакви съоръжения в МОЛа..

Ето, закусчица...

# 111
  • София
Здравейте, дами!
Чета, чета, смея се, кой майстори, кой нещо друго...сладурки.
Аз ще ви залипсвам мъничко, отивам с децата  при майка ми във Враца. Ако трябва да съм честна никак не ми се ходи, ама на децата там им е добре- къща, двор, деца, игра...та другата седмица оставям мъжа ми сам в Софето да се оправя, ние ще почиваме.

# 112
  • София
Ние днес няма да излизаме - на Петьо му болят крачета. Аз пък имам кръвно след 2 силни кафета - 83 на 50... при пулс 89... Да пийна ли още едно newsm78 Интересно колко имах преди кафетата Mr. Green Mr. Green Mr. Green, че ме болеше главата....

# 113
  • Пловдив
Привет.
Пия кафето и излизаме.....

Коконке, на вас, как ви е пазарлъка с този майстор?
Ако сте се разбрали на надница на ден, ами на него му е добре.....
ММ е строителен техник по професия и ми е разправял, как може да те мота един майстор....

Чао.
Лек ден на всички.

# 114
  • София
Люси, моето кръвно е такова, кафетата не ми помагат, нищо не ми помага. Някои пият айран, аз не обичам такова нещо. Ям обаче шоколад, може и да не ми помага за кръвното, ма ми става добре. Mr. Green
Отивам да правя мъфинки.

# 115
  • UK
Привет.
Пия кафето и излизаме.....

Коконке, на вас, как ви е пазарлъка с този майстор?
Ако сте се разбрали на надница на ден, ами на него му е добре.....
ММ е строителен техник по професия и ми е разправял, как може да те мота един майстор....

Чао.
Лек ден на всички.

Ваничка  Hug
Пазарлъка го прави ММ не  е ден, на цяла работа е (т.с за целия таван еди си каква сума Crazy), така че може да ми се мотка в краката и цял месец hahaha само, че тоя щял да ходи У чужбината и бърза да свърши Mr. Green

Люси ти искаш да вдигнеш кръвното ли или да го свалиш? Май не схванах newsm78

Валенце ама при мама Mr. Green не е ли готини, ще ти шета, ще ти готви, може и да ти промърорва  Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 116
  • София
Да го дигна, Коконке, имам 80 на 50 след 2 кафета

# 117
  • София

Валенце ама при мама Mr. Green не е ли готини, ще ти шета, ще ти готви, може и да ти промърорва  Joy[/color] hahaha hahaha hahaha hahaha
Коконче, ей това последното е важното...най си ми е добре вкъщи, тук,  с мъжа и децата. Сигурно звучи грубо, но достатъчно грижи си имам, че да се натоварвам още. Оф, дано  не размахаме томахафките от първия ден, дано. Mr. Green

# 118
  • UK

Валенце ама при мама Mr. Green не е ли готини, ще ти шета, ще ти готви, може и да ти промърорва  Joy[/color] hahaha hahaha hahaha hahaha
Коконче, ей това последното е важното...най си ми е добре вкъщи, тук,  с мъжа и децата. Сигурно звучи грубо, но достатъчно грижи си имам, че да се натоварвам още. Оф, дано  не размахаме томахафките от първия ден, дано. Mr. Green

Хахахха абе звучи ми мнооооого познато Joy Луска[/b,] а освен с кафе, с нещо друго не може ли да се вдигне? Ааааа сетих се с шоколад Crazy

# 119
Привет .
Днес не съм на себе си .Яхнала съм отрано.
Опитах се да ви изчета ,ама ми е толкова нервно че буквално нищо не виждам, само поверих какво е станало с мача на vanichka75 защото се оказа че големия виновник за напрежението е той.
Скрит текст:
Снощи, вечер като останалите хапнахме ,поиграхме и се наредих за филма пред телевизора, това си е моя час вечерта децата играят на компютъра , или гледат някакво филмче а аз сериала по бтв, точно на 5 -та минута от другата стая големия изрева мамо тате Гого направи нещо....Ставаме , нищо не е направило хлапето просто няма интернет, връщам се на филма "няма сигнал" и  #Cussing out #Cussing out едновременно всичко да спре почакахме 10-на минути почетохме приказка и като не стана тръгнахме да търсим един диск с филмчета да им пусна да гледат , а ние с мъжа ми почнахме по телефона да се разправяме с доставчика един е но с отделни телефони за нета и телевизията.Оказа се че техници има до 21 ч #2gunfire, звъннахме сутринта пак казаха ни 5 различен номер от тези които имаме на него да се обадим след 9 ч. Е бързо дойдоха техници в 10 :30 всичко наред и аз като бивша отговаряща за входа питах какъв е бил проблема.Защо ли питах , сега място от нерви не си намирам. Един от квартирантите нещо имал проблем а мача искал да гледа  и се обадил на хазаина и той му казал да пипне в таблото и сладура му с сладур, спрял останалите и оставил само неговите кабели включени  #2gunfire #2gunfire толкова се ядосах че чак се разревах. Тъпите квартиранти които ни води направо ни  съсипват нервите на моменти, само двама или трима в нашия вход досега не сме разбирали че живеят, то не опикаваха входа кучетата им , асансьора блокираха, сметки не плащаха ... Направо на моменти ми идва да си продам апартамента и да се изнеса от тук.
luss аз за кръвното пия едни капки хомеопатични - вивотон S, ама сега така съм го вдигнала че....
Валенцето то и аз ще  ходя при мама ама ден два, след това отварям хотела  Grinning софийската  рода идва на гости , много си ги обичам и все им казваме че няма смисъл да ходят по квартири , при нас има място и тази година ги навихме да ни гостуват.
Аз ще ствам че съм гладна , а така ставам още по нервна

Общи условия

Активация на акаунт