домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 650
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добро утро!

# 226
Добро утро  Hug
Бързаме да се изнесем навън, че вече вкъщи е много жега. Хубав ден на всички, до довечера!

# 227
Добро утро ,
Добре дошли на новите мами  Hug
За тях да кажа аз съм Мария от София, на 31 г., омъжена, имам момченце Емо на 3,10 г. Гледам си го вкъщи и поработвах от време на време. Сега вече започвам сериозно да си търся работа, вече не се издържа финансово - вчера бях на едно интервю. Аз съм аранжор-флорист. Много се чудех дали да не се припомня испанския и да се пробвам по кол центровете да сменя обстановката, но няма време. Бяхме на вилата на баба ми и дядо ми от четвъртък и 2 пъти бяхме за риба на Батулия. Тяхната вила е оттам нагоре в балкана. Уж да си почина , а съм 5 пъти по-изморена...
Чакам сестричката ми да си дойде на 1 септември и да ходим на море...

# 228
  • UK
Добро утро Hug

Вио Hug можеш ли да ми кажеш за твоята приятелка д-р Балева, как и за кога мога да си запиша час при нея? Искам на 4Д хубаво да огледа бебетата  Crazy и да разбера пола най-сетне на 100% ако може Crazy

Луси   bouquetстрахотна закуска, аз ометох почти половин козунак, сега съм се заканила и на др останалата половина hahaha

Марчето я няма Rolling Eyes и няма кой да ми каже, лесна и изпитана рецепта за фъч-а, ами ще търсим из нета, няма как Party

Ах Вио  нашите живеят на центъра и на ъгъла на кооперацията има ресторант, който през лятото си прави лятна градина направо на тротоара, сиреч, масите са ми досущ под балкона Crazy Mr. Green, а от страната на спалните им, техния вътрешен двор граничи с вътрешния двор на една къща, която е направена на ресторант и през лятото имат там лятна градина ooooh! Няма да ти казвам как се чува по цяла нощ ooooh! дъра-бъра #Crazy А като си повикат и оркестър, става пълна красотата Joy

# 229
Мама-Коко появих се,че и видях поста ти hahaha ще ти пратя на лични оферти за нощувки.Има скали не само на калето,на площада има стълби по които се слиза за към панаирището,там също е много хубаво..Здравейте и от мен.Едно и също при нас,вкъщи съм и ми е екстра,не ми се работи... hahaha hahaha ММ ще се поизмъчи с мен,ама да е гледал като се е женил..Онзи ден малката яде в кухнята и идва при нас в хола и вика..Бети изпапкала сичкото пица,голям смях падна с нея,сега пак ми прави прически,останах без коса от това дете...

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 11:05 от Kaka Daka

# 230
  • при късмета
Кака Дака, мерси   bouquet
Знам, чу крепостта и скалите не е дно и също, само на крепостта съм ходила.Минавахме оттам, валеше дъжд и затова не стигнахме до скалите с формите, че са от другата страна на града.И на Магурата ще ходим, че не съм.Отиваме и заради детето, че много обича да ходи на такива места.
Ще слагам обяда на детето и ще дойда после

# 231
  • София
Здравейте.
Снощи някой видя ли падаща звезда? Grinning
Момичета да ви питам,знаете ли как се засажда смокиня?
 Hug

# 232
Здравейте, приятелки!
Честита годишнина на Танчето  Heart Eyes Много здраве, любов и разбирателство и още дълги години заедно и щастливи!   bouquet
Мария 27 и Дарил - успех с намирането на работа.
Луска - благодаря за закуската и кафенцето.
Аз днес съм кълбо от нерви. Малкия е кисел цяяяяяяяяяяяял ден. Не ме пуска дори до тоалетната да отида. Часа е един и половина, а аз още не съм ходила в банята и не съм пила кафе. Сега пак плаче, защото иска все да му вися на главата. Все да ми е в ръцете. Е не става... Май детегледачката ни го разглези последно време много и сега ние в чудо се виждаме.
На всички много цун и гуш. Ще мина когато мога пак.

# 233
  • UK
Здравейте.
Снощи някой видя ли падаща звезда? Grinning
Момичета да ви питам,знаете ли как се засажда смокиня?
 Hug

Ммммм неееее Mr. Green зяпахме, зяпахме кривихме вратовете на балкона  hahaha ама нъц  Joy Заплюхме си една дето по-се виждаше на фона на останалите, ама оная се запъна и не искаше да пада hahaha hahaha hahaha hahaha

Смокинята, не се ли сади, като вс др плодни дръвчета
newsm78

# 234
  • София
 rotfImbo
И аз зяпах зяпах и си викам след 5 мин.влизам и си лягам вече и тя взе че падна. Grinning
За смокинята ще потърся и в гугъл,ама викам чакай и тука да питам може някой да знае.

# 235
  • при късмета
Ние се качихме на Витоша.Доста видяхме. В големите населени места е много осветено и трудно се виждат. Ама движението по Витоша беше, като на цариградско  ooooh!
Ако смяташ да садиш плодно дръвче от костилка или семка, мисля, че трябва да е пролетта. И много бавно покълват

# 236
Дами сина ти нали е студент.Аз говоря за 3 г дете.След като са бити един път няма смисъл за следващ.Подчертавам изразявам само мнение не го налагам.
Мама на коко супер и ние обичаме такива места.Малкия беше на 2 като ходихме на  Крушунския водопад и се катери до горе.
Таня честита годишнина!
Дарил дано започнеш работа там!
За приспиването на детски песни спеше.До ден днешен лягам до него и ми държи ръката.Като заспи го местя на неговото легло тук.А там си е в кошара до леглото ни.Но смятам да му правя негова стая.
Коконо да може.Аз бучах на една 20 г женица.Дето ми пристигна по - цици с нощница.Излиза да прави забележка на съседите защо си пият ракията пред блока.Майка ми е отворила прозореца ,че вареше лютеница.И тази женица и вика : Ти кво гледаш ма.Звъни и идва да бучи защо гледала.Ама като излязах и нададах вой.Викам първо се облечи прилично ,а не да ми обикаляш гола.Можела да ходи както си иска.Казвам  във вас да.Но да ми звъниш в 10 вечер в тоя вид много моля.И да ми правиш забележка в собствения ми апартамент айде .
Тея дни само перипетии за смях.
Онзи ден една приятелка дойде със счупен  и син нос.Детето й набило една глава.Много се смяхме
Вио и под нас тук има кафе и е ад.
Мария къде ще ходите на море?
Аз ходих при Яков май беше в майчин дом на 4д в 5 мес и лицето му беше едно към едно като се роди.
Може да изчезна на село за ден 2 .Да не ме търсите .Но евентуално не се знае.

# 237
Сори за грешките ,но много бързам.Лек ден!

# 238
  • UK
Сори за грешките ,но много бързам.Лек ден!
Бе при кой Яков newsm78 баща или син, аз от сина се отказах, много бързо ме отказа да се записвам Rolling Eyes навремето при тях на ЖК Stop
Може ли, да не ми казваш коконо, малко обидно ми звучи Crossing Arms Crazy Мерси!

# 239
Коконке  Mr. Green , доц. Балев няма ли 4Д?
Аз да ви кажа днеска накупих зеленчук, домъкнах го до нас и само 17кг пипер ми остана в колата:) Чакам мъжът ми като си дойде да го вземе до апартамента и да се започва зимнината:)
Днес сякаш по-хладно или на мен така ми се струва ............ Вчера беше голям задух, но днес си свърших всичката работа и не ми се стори така тежко времето.

Общи условия

Активация на акаунт