домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 649
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • UK
Коконке  Mr. Green , доц. Балев няма ли 4Д?
Аз да ви кажа днеска накупих зеленчук, домъкнах го до нас и само 17кг пипер ми остана в колата:) Чакам мъжът ми като си дойде да го вземе до апартамента и да се започва зимнината:)
Днес сякаш по-хладно или на мен така ми се струва ............ Вчера беше голям задух, но днес си свърших всичката работа и не ми се стори така тежко времето.

Сигурно има, но нямам нерви да се занимавам и да вися от 5.00 сутринта ooooh! за да си запиша час Crazy
Аз излизам само вечер и затова ми е хладно  hahaha

# 241
А сега и тая добра .Защо да е обидно така си се писала.Ако разрешиш ще те наричам по - име.Не всеки иска да се знаят имена тук и за това не съм сигурна.
Син,той беше на смяна.Не е от значение кой ще е лекаря.А децата да са в ок разположение за да се видят.Машината им там е една,с която работят всички.
Ох ходих в голямата жега за риба ,после до центъра спря ми се тока от всякъде.

# 242
Здравейте  Grinning

Минавам да се отчета, докато пия следобедното кафенце   food010

Днес цяла сутрин се мотаем по улиците с децата. Първо водих Елена да й бият ваксина, а после се видяхме с две от най-скъпите ми приятелки. Пихме фрапета и клюкарствахме  Laughing Жалвах им се, че пред мен стои голяяяям период на бездействие и се чудя с какво да запълвам дните си, а те пък искат да се разменим. То е така - всеки иска това, което си няма  Wink

Аз допреди малко карах велото и правих упражнения. Чувствам се страхотно след тренировка. Миналото лято бях прекъснала физическото натоварване, докато бяхме на море, но за тази година съм твърдо решена да нямам пропуски. Така или иначе съм си раннобудна и ще ходя да тичам сутрин на плажа, а през дена задължително 20 - 30 минутки плуване. Дано само си удържа на думата  Smile

Отивам сега да метна едни тиквички във фурната и сядам да поработя, че са ми връчили цял куп документи за превод   typeuu

# 243
Мъжът ми изведе кучето, свекърва ми децата и о, чудо! аз съм сама в къщи. Имам работа много, но реших, че сега е момента да седна.
По ред: Танче, честита годишнина (на патерица), да се обичате още поне 100 години!
Тите, на риболов ли ходиш? Къде бе, жена? Аз това не успях да го усвоя от моя мъж. Нямам нерви да чакам. За компания ставам, с кафе, цигара и шезлонг, ама да ловя - не.
Поли, каква ваксина бихте? И аз съм на тая вълна в момента. Малката не вдига Т, но е много кисела и крива. Дадох й вчера Нурофен, днес мислех да не давам, ама като се разкриви, взе да плаче и да се отпуска по мен, пак й дадох. А преди малко четох, че реакциите към МПР обикновено са забавени до към 10-ти ден. Отврат!
Дарилче и Мария, дано си намерите работа, която ви е по сърце и заплащането да си го бива! Трудна мисия, дано не е невъзможна.
Коконче, нали ти казаха, че ще са момчета? Защо пак искаш да проверяваш?
Sonderzeichen, какво ти означава ника? И аз с пипер се разправям, ама моя беше повечко Joy. Омръзна ми, гърба ме заболя и ръцете ми се боядисаха, не се измиват с нищо.
Мама-коко, блазе ти! Вземете ме с вас!
Луска, пусни някоя рецепта за закуска, ти ги умееш. Нещо лесно - сиренце, брашно, яйце и кисело мляко имам. Simple Smile
Когото забравих, да ме извини, не е нарочно.
Мари, едва ли ти е до нас, но да знаеш, че ви мисля всеки ден и се моля да ви са по-спокойни дните. Hug

# 244
Привет дружина ,
аз изпратих братчето и сега свалям едно филмче за когато се прибере мъжа и детето заспи . Чакам си моето време след 6 часа трескаво . Нищо ново при нас ,разхладило се е навън ,разкошно е ,все около 20-22 е и е много приятно на отворени прозорци ..
Поли- само така ,тези диети и спорт са ми тежка тема ,но трябва да се започва нещо скоро,че нещата на по зле отиват ,а не към по-добре с кг .
Още се чудя кой режим да е ,ако някоя от вас е на нещо специално да сподели ,моля ! Десперадо съм вече  #2gunfire
Дарил- имаш ли друга работа или си без никаква? Много криво ми стана като те прочетох ,аз наваксвам и с предните теми и се надявам ,че си предприела мерки  Hug Добре,че си се отървала  Hug
Тити- рибарка ли си ? Не съм фен на риболова и лова ,мачовете и уикендите навън с приятели и добре ,че мъжа ми (освен лова) друго не го вълнува, че както не ми се ходи ,щяхме да сме все сами ако той ходеше през свободното си време и там .  bowuu
До скоро от мен и лека вечер!   bouquet

# 245
Хаха Joy риболова на пазара най-ми се отдава.
Ходила съм като дете.сега нямам време за такива неща.Постоянно препускам по -задачи.
Мм и баща му ходят на риболов на морето.Но аз попчета не ям.Мразя риби с много кости.Ям само скумрия от тея със 150 кости.Фен съм на белите риби.Купих едър сафрид за село.До ър дегустатор съм Simple Smile  Joyразсмяхте ме.Несъм се изразила правилно.Чао заминавам към мама.Утре на село.Като се прибера ще се отчета.
Лака е най-добрия лек за боядисаните нокти от пипер.
Днес се лакирах,че ми замина лака от вчерашното печене на пипер за лютеница.

# 246
  • София

Луска, пусни някоя рецепта за закуска, ти ги умееш. Нещо лесно - сиренце, брашно, яйце и кисело мляко имам. Simple Smile

Мисля, че е лесно ...
Бърза закуска със сирене

Продукти:
2 яйца
1/2 кофичка кисело мляко
1 ч.л. сода /равна/
1 ч.л. сол
1/3 ч.ч олио
1 и 1/2 ч.ч. брашно
150 гр. сирене
малко масло

Приготвяне:

Яйцата се разбиват добре и към тях се прибавя киселото мляко с угасена в него сода. После прибавете олиото и солта.
Постепенно с лъжица прибавяйте брашното като бъркате непрекъснато за да не се получат бучки. Трябва да се получи гъста и жилава каша.
Накрая сложете и натрошеното сирене.

В предварително намазана тава с малко олио с една супена лъжица се взима от сместа и се прави на купчинка. Върху всяка се поставя по една малка бучка масло и малко сирене.

Пече се в предварително загрята фурна на 250 градуса за около 20 - 25 мин.
Аз често ги правя и във форми за мъфини като във всяка форма слагам по една и половина супена лъжица от сместа.

И още:
Скрит текст:
Ето моя любим сладкиш със кисело мляко.
4 яйца се разбиват със 1 ч.ч захар на пяна. Добавят се 5 суп. лъжици олио и 1 ч.ч брашно и се разбива . Слага се в студена фурна и се пече около 20-25 минути при 200 градуса.
След като се изпече целия сладкиш се надупчва с клечка за зъби или вилица. След като поизстине се залива с една кофичка кисело мляко подсладена с около 1 ч.ч захар и се оставя една нощ за да попие.

И още:
Скрит текст:
Мекички с кисело мляко

Разтворете содата в киселото мляко. Сипете го в дълбока купа и разбъркайте с олиото, яйцата, захарта и ванилията. Постепенно добавяйте брашно и замесете меко тесто. Оставете го да престои около 20 минути. След това го разточете на кора, дебела около 1/2 см. От кората изрежете ромбчета или квадрати и ги изпържете в предварително сгорещена мазнина. 

И още:
Скрит текст:
Лесни Еклери
Много вкусни!
Продукти:
1ч.ч.вода
1/2ч.ч.олио
1ч.ч.брашно
3 яйца

В тенджерка кипвате водата и олиото, добавяте брашното като бъркате интензивно. (ако стане малко на бучки-не се стряскайте, нищо му няма) оставяте да изстине(аз го прехвърлям директно в купа за да изстине по-бързо) Добавяте яйцата като бъркате добе. Загребвате с лъжица от глатката смес и изсипвате в тавичка с хартия за печене. нека са на разтояние -увеличават обема си малко. пекат се на 200 градуса загрята фурна за около 20 минутки.
Като изстинат напълвате с крем по желание. ( аз ползвах полу-готово кремче)
отгоре се поръсва с п. захар или глазури.

Аз понеже съм с извратен вкус - смесих веднъж - сирене, захар, ванилия, сладко - и напълних...

Ако можеш да измислиш някое кремче с киселото мляко newsm78 

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 21:42 от luss

# 247
Коконче, Диляна Балева преглежда в Темелков, там ехографът не е 4Д. Другото място, на което работи по принцип (сега е в майчинство), е Терапията - и там не е 4Д. Не знам при баща и как стоят нещата, никога не съм ходила при него. Аз лично ходих на 4Д в Майчин дом, Диляна изобщо не ми е предлагала такава екстра - тя си гледа на обикновен ехограф  Peace

# 248
Лусинка, благодаря ти!
Сутринта ще пробвам и ще се отчета.

# 249
  • София
Добър вечер!  Hug

# 250
  • Талант на 2012,2013 г.

# 251
  • София
Мари, благодаря за кафенцето!

Добро утро!
От мен към кафенцето..

# 252
Добро утро!
Мари и Марчето са тук,супер!
Пътувам към зъболекарката, после ще пиша.

# 253
  • UK
А сега и тая добра .Защо да е обидно така си се писала.Ако разрешиш ще те наричам по - име.Не всеки иска да се знаят имена тук и за това не съм сигурна.
Син,той беше на смяна.Не е от значение кой ще е лекаря.А децата да са в ок разположение за да се видят.Машината им там е една,с която работят всички.
Ох ходих в голямата жега за риба ,после до центъра спря ми се тока от всякъде.

Написана съм кокона20, не коконо! И не по име, моля Naughty
За лекаря за МЕН е важен, не само апарата, а и човека зад него, както и да е, намерих си вече къде и при кого, няма да ви занимавам повече Stop

Хортензийка, 4Д не  е само и единствено за пола ( а и док, не каза на 100%, че са мъже) при 4Д още по-добре се оглеждат всички органи, и ти дават запис на диск, изобщо не  е някаква си прищявка Crazy
Вио мерси, намерих при кого Hug
лек ден на всички ви!

# 254
Тити последно на Елените ще ходим. Или е предпоследно  Joy Хич не исках в България, и паспорта на малкия пуснах, но сме много хора и трудно се преборвам .... Много желания, все едно сватба организирах...Яд ме е ,че като даваме толкова пари ол инклузива тук е под всякаква критика.Може би изключение правят Дюни, но цените за свободните - само такива са останали -лукс студия за 5 дни са 3800 лв за трима !!!!!..хахахаха А за 5 звезди в Порто Карас ол инклузив е два пъти по-ниска а те са несравними двете...А толкова пъти в Гърция за един болен не чух с чревен вирус  да има, на тях канализацията явно не им се излива в морето...Оплаках се  Hug
Коконче намери ли рецепта за фъч? Много се засягаш да знаеш, не ги приемай толкова навътре нещата  Hug
Мари  Hug
Марче и ти се появи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт