домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 608
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Минавам само да ви видя, ще пиша като заспят децата.

# 526
На нас ни е последна вечер на морето, утре ще си направим плажа до към 5 следобед и тръгваме. Тъжно ми е от сега, а утре ще съм още по - зле. Ще ми липсва моренцето. Много.

# 527
Вио, догодина пак бе.  Heart Eyes Аз море не съм виждала от три години, ама и не ми липсва. Нито мога да плувам, мързи ме да се пека, дай ми капанчета и кръчми, които и тук мога да намеря. Mr. Green
Боядисах се- в червено. Да видим утре как ще изглежда на дневна светлина. Praynig
Апарата не се намери, майната му.
Люс- пистолет да ми опрат, не се качвам на такива съоръжения.
Браво на Миленка! Нали все пак ще пуснете изследвания.
 Hug на всички!

# 528
Дари, догодина не се знае, че нали живот и здраве ще сме четирима...С бебе и малко дете изобщо не ми е ясно как ще го направим морето.
А има и друго - не ми се прибира при свекървата. Една седмица без нея ми беше идеално, искам още.

# 529
Дари, догодина не се знае, че нали живот и здраве ще сме четирима...С бебе и малко дете изобщо не ми е ясно как ще го направим морето.
А има и друго - не ми се прибира при свекървата. Една седмица без нея ми беше идеално, искам още.
Днес съм яко спам. Със свеки ли живееш? Не съм разбрала. Как е?

# 530
Аз си правих маска на косата с витамин ц.Дават я за падане на цвета.
Изсветли се в корените и отпред с един тон.Малко съм като папагал с 2 цвята,но искам да падне че ми омръзна вече това черното.Искам да си е естествения ми цвят кестеняво.Ще я направя още един пъти ще себоядисам.
Вио не тъжи.Бебето като стане на годинка може да ходите пак.
Утре ни чакат куп задачи.Смятам да си направя списък с тях да не забравя нещо.

# 531
Дребното заспа до мен, а каката пожела да спи с баба си. Криво ми е, защото винаги аз спя с детето, което е болно, а ако и двете са болни - с това, което е по-зле. Държа да имам контрол над всичко. Знам, че не е добре това, ама е по-силно от мен. Какво ли ще правя като пораснат и не са до мен постоянно?!
Лус, дано намерите читав доктор най-накрая! Разсмя ме с историята за излета. Другия път да хапваш по-малко.
Вио, наспете се за последно на чист въздух. Ние се чудихме доста дали да идем на палатка тая година, като казаха, че няма карти. Но някак си не си представих как ще тичам след  дете на година и 4 месеца между палатките.
Нещо ме е погнала нервата... Отивам да пия кафе.

# 532
  • София
Държа да имам контрол над всичко.

Е, това ми съсипва живота.... толкова по-леко ще ми бъде, ако му отпусна края и не се интересувам за толкова много неща. Кой как е, как живее, какво би искал да има и да му помогна....да не се интересувам за нищо освен за себе се. Да, ама не.
Добър вечер и довиждане. Яхнала съм метлата така, че ми е свито в стомаха, тресе ме от нерви и едни страхове са ме обзели...няма значение, казах си, ама споделих само малко. Тази седмица ще ми бъде тежка и най-вече във вторник. Панирала съм се яко!
Лека ви!  Hug

# 533
Аз си знам, че сме от една порода, Марче. Ще стискам палчета да ти се наредят нещата както искаш:-).

# 534
Добра вечер ,
 ние се поразходимхме из плажа ,обиколихме нови места и посетихме и аква-парка ,където детето се забавлява много .Видяхме акули, костенурки по 180 кг , морски кончета , риби скат , медузи и много други интересни водни обитатели. Платихме си разходка на кораб със стъклен под и една 'зад кадър' обиколка на резервоарите ,лабораторията и хранилката на над 1600 морски вида.
Върнахме се уморени, препълнени с подаръчета ,приятни емоции , спомени и снимки. Simple Smile Утре ще водя детето на детски панаир ,а от вторник ще съм на работа до петък и само ще ви чета пак по нощите  baby_neutral
Лека нощ  Hug

# 535
Добро утро,не съм се разписвала скоро,че все не ми оставаше време.Ние сме си вече вкъщи след близо седмица гости на родителите ми.Голямо тичане беше покрай покупките за бебето на сестра ми,че тя не искаше нищо предварително.И обикаляхме ли,обикаляхме...
Те са си вече вкъщи и чакам с нетърпение да отидем на гости да я видим,че само я зърнахме.И се снимахме с двете бебета-нашият син беше като слон до нея.Тя една миниатюрна.  Simple Smile
След малко излизаме да плащаме сметки- най- нелюбимата ми част от месеца.
Хубав ден ви желая и много усмивки   bouquet

# 536
  • София
Добро утро, момичета.

дадохме на Миленка пълна кръвна картина + платени кръвни иследвания за имунната система + урина + гърлен секрет... Да видим какво ще стане...

# 537
Добро утро!
Пия кафе и раздавам през 15 мин гранули. Днес сме идеално. Даже вчера следобяд й нямаше нищо, много съм доволна!
Започвам да разфасовам едно домашно пиле и ще мисля какво да го сготвя. Хубав ден на всички!

# 538
  • UK
Добро утро и от мен Hug

на вилата сме и току-що опатках почти половин диня за закуска Crazy пека кекс, а следобед чакам две дружки и ще ходим долу на пла жа има капанчета рибка, биричка и да топна краченцата Joy

Луси дано всичко е наред!
Марче щом казваш вторник значи стискаме палци за вторник Hug Тите докога сте тук?

Хортензийка  с картофи, с ориз newsm78

# 539
Коконке, как ти завиждам! За вилата имам предвид, така си мечтая за вила или една селска къщичка в радиус от 10-ина км от града! Като купувахме жилище обмисляхме втория вариант и защо се отказахме, сега съжалявам.
Приспивам дребната и отивам да готвя. Народа вкъщи каза - капама.

Общи условия

Активация на акаунт