домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 386
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
 Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 12:13 от Валенцето

# 631
  • София
Добро утро!
Вале, нищо не се вижда. Дай втори опит, та да разгледаме отново.
Относно прекрасната ни идея, която пусна Дари, нека да минем на ЛС, молим! Та да е скишка-мишка, щото иначе онази другарка вече ни чете, зная аз, зная.  Heart Eyes
Писала съм на Джейми, нека тя да ви го препрати, ако иска, ако ли пък не, ще пиша отново на всяка поотделно.
Пия кафе. Довечера съм на рок концерт на стадиона. Ухуйййй... newsm44 Всеки със своите си развлечения. Ще водя и М  Mr. Green Но аз застъпвам още от 18 ч, пък той да идва когато иска.
Молим, да ми се пише бързо на ЛС да се сондира мнение. Наемам се с всякакви задачи, които ми заповядате. Дай ми на мен задачи за добро дело.  wavey

# 632
препращам marche14  Heart Eyes

# 633
  • София
Е, това е вече удоволствие.  Heart Eyes Джейми, спретни ги бързо да се появят на ЛС.  Цял ден ще ви следя и проверявам. Къде сте бре,  красавици...имаме нужда от вас.!!! Чакааааам!

# 634
Мацки аз готвих до сега.Мойте мили сестри се прибират от балкан.Правих картофена салата.
Смятам да взема и зелена.Забърках едни гъби.Чакам ги и да се оправям.Ще отида да взема риба.Трябва да я чистя ,но няма как.Следобяд потегляме към майка .Като се върна ще пиша .Най-вероятно утре.
Ако някоя ме уздирва да знае.
Пишете някакъв сос за зелена салатка.Искам нещо изпробвано.

# 635
Така на всички появили се в последните 2 страници съм писала , ако някой няма съобщение , а се интересува , да не се сърди ,а да сигнализира , защото всичко е пожелание  Laughing
Има една мама която от доста време липсва , тя  очакваше добра вест след почивката си.

# 636
  • София
Така на всички появили се в последните 2 страници съм писала , ако някой няма съобщение , а се интересува , да не се сърди ,а да сигнализира , защото всичко е пожелание  Laughing
Има една мама която от доста време липсва , тя  очакваше добра вест след почивката си.
Коя е тази мама... newsm78 нещо не стоплям
Днес ще се разходя да разгледам, какво се предлага тя Джейми знае, и ще ви докладвам на ЛС подробно.

# 637
polito_87 май и е време вече да се появи

# 638
Джей и Марче, ни скрит текст имам, ни ЛС, ни картинки на телефона.
Ако не ви затруднявам, пратете ми на и-мейла.

# 639
# 640
И аз нямам ЛС.

# 641
Хортензия Мушкатова явно не можеш да прочетеш съобщенията на телефона си .Аз лично до момента две съм ти пратила

Ако не ви затруднявам, пратете ми на и-мейла.

ами той е скрит как да ти пратя опитай се да ми го пратиш на лично съобщение .
Валенцето разгледах ги , страхотни снимки , била съм като дете по тези земи на екскурзия .
marche14 до тук моя милост , Валенцето ,daryl hana,titi888 са за твоята идея
пращам  Grinning

# 642
  • София
лееле, Вале, голяма красота е там. Никога не съм ходила, защото в последните години съм настроена крайно нихилистично. Може би е моя грешка, трябва да я поправя. Чудни са ти децата!! Не го казвам само от възпитание, наистина е така.   bouquet
Девойки, радвам се че идеята се приема. Ще докладвам. Ако е необходимо, ще ви пусна и телефона си на ЛС. Казвайте, за да сме единни в решението си. Джейми, на теб разчитам, не си "до тук моя милост" , а с мен.
Ще ти пусна.

# 643
marche14   Joy Joy Joy до тук : аз , Валенцето ,daryl hana,titi888 сме  за твоята идея така по добре ли е  Joy
Аз съм за такива идеи.
В отчетната когато бебоците се родиха две години си организирахме коледни подаръци и подаръци за рождени дни , беше много забавно голяма част се включваха и весеки тръпнеше в очакване кога ще си получи подарък/картичка и от къде Simple Smile Сега отчетната е замряла и в ФБ подържаме връзка , ами останахме си близки с голяма част от девойките

# 644
  • София
marche14   Joy Joy Joy до тук : аз , Валенцето ,daryl hana,titi888 сме  за твоята идея така по добре ли е  Joy
Аз съм за такива идеи.
В отчетната когато бебоците се родиха две години си организирахме коледни подаръци и подаръци за рождени дни , беше много забавно голяма част се включваха и весеки тръпнеше в очакване кога ще си получи подарък/картичка и от къде Simple Smile Сега отчетната е замряла и в ФБ подържаме връзка , ами останахме си близки с голяма част от девойките
Чудно, чудно! Ще докладвам. Ста-ди е с нашата идея. Имам ЛС. Ста-ди , благодарим!

Общи условия

Активация на акаунт