150 Джетлагнати американски летни ваканции!

• 37 198
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
so what?, много хубав ляб, и синче и усет за направа на хубаво място зе четене  Sunglasses
.................................
Много ви моля, препоръчайте ми агенция за евалюиране на диплома от България (цел работа). Моята е евалюирана от две различни места, но отдавна и с цел емиграция. Гугълнах и ми излязоха 10001 сайта.
Благодаря.

# 466
so what супер изглежда хляба, детенце  Heart Eyes и уюутно местенце  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 21:07 от vanhorne

# 467
Соу, благодаря че сподели!  Много красиви снимки!  Каква е рецептата?  Аз пак съм в процес на експериментиране с хляб.

Ники, не мога да помогна, съжалявам.

Наводних си кухнята.  Пуснах водата на запушена мивка и тръгнах да се къпя...  Дано нищо не се надуе, че не знам...

Успешна седмица на всички!

# 468
Много ви моля, препоръчайте ми агенция за евалюиране на диплома от България (цел работа). Моята е евалюирана от две различни места, но отдавна и с цел емиграция. Гугълнах и ми излязоха 10001 сайта.
Благодаря.

Ники, има организация на фирмите, които се занимават с евалюиране тук, National Association of Credential Evaluation Services (NACES), която следи за стандарт на услугите. Гугълни ги и на сайта им ще видиш кои фирми са им членове в момента - при тях има гарантирано качество.

Аз ползвах ето тези преди две години, най-ниската цена, добри отстъпки за повече документи, доста бързи (за 10 календарни дни точно си получих приравнените документи).

# 469
Къмпингуването мина чудесно, благодаря на всички за съветите! Децата бяха във възторг и изпратихме лятото подобаващо. Чувствам, че от следващата година ще сме още по-редовни.

Не можах да измисля само за бебето удачна завивка. Взех едно чувалче, ето такова:http://www.amazon.com/Deedee-Sleep-Sleeping-Medium-Months/dp/B003FZPD1I/ref=sr_1_1?s=baby-products&ie=UTF8&qid=1378232818&sr=1-1&keywords=baby+sleeping+bag
Обаче на втората сутрин се беше увлажнило от въздуха, а другите спални чували - не. Така че съм в търсене на подходяща завивка или чувал за спане за бебе. Друго нищо кой знае какво не ни потрябва. Големият син рева като магаре като разбра, че си тръгваме.  Laughing

Обаче къмпингуването така се е променило за последните години, направо ми падна шапката. Всичко живо с РВта, ние бяхме буквално единствените с палатки и които не искаха включване към вода и ток. Хората си направили ограда и градинка около РВто, донесли истински патио столове и маса и изобщо, имаше даже изкуствени светещи палми  Shocked Обаче всичко гъз до гъз, няма изобщо място покрай тях. А за нас беше цялата поляна за примитив кампинг  Laughing и никой не ни шумеше или светеше по нощите. Звездното небе е страхотно!

# 470
Ати, звучи чудесно, чак се размечтах!   Heart Eyes

# 471
Атти -   newsm10 за сефте-то на къмпинг с бебето. Аз,както казах,хич не го взимам присърце,кой с какво се завил,пък как имал пясък нам-си-де-си, пък че мокър се събудил..за 3 дни преглъщам наред. Честно казано, не бих се занимавала да трупам екстра вещ (бебешки чувал),догодина ако проснеш шалте на пода и завивка нормална и сте голдън.Виж,след 3+ ,ще вземе да иска карс и стар уорс и пр картун чували,тогаз' вече е друга бира.
При нас има всякакви-от супер фенси РВс,през фенси палатки с по 4 входа,та до спящи под звездите.Чудесна занимавка е за децата,Сами откакто сме се прибрали се пазари да не си спи в леглото Joy
*
Ники,аз ползвах преди много много! време
http://www.wes.org/
*
мишки-не му се коси на наводнението

# 472
  • WA, USA
Браво Ати! Aз много обичам палатки, но мъжът ми предпочита рв. Да са живи и здрави рвтата, че това му е бизнеса Simple Smile
Нямам нищо специално за децата, завиваме се всички с два разкопчани спални чувала, но нир спим на дюшеци.

Ползвах преди пет години същата фирма, която Анет спомена.

Ван, бързо да минава времето!

Мишки, дано да са малки поражения.

# 473
  • Чикаго / София
Ати страхотно звучи къмпингуването ви. Много съм се наточила догодина и ние да отидем най-накрая. 

Миме честита ти ученичка!

Маймун лека и безпроблемна! Много хубава новина!

Фея успях да зърна малките феички. Прекрасни са. Толкова нежни и красиви. Очарователни момичета имаш.

Честит Първи Учебен Ден на тръгващите днес на училище! По вода да им върви  учебната година!

# 474
 Атии, браво на вас и на бебето.

Мишки, ти верно си беладжийка Grinning Рецептата  за хляб е на Фея, аз я питах и разпитвах 100 пъти, кое и как. Горда хлебарка съм вече!

# 475
Яна, Анет, Руми, благодаря ви   bouquet

# 476
  • USA
Со уат, сподели рецептата, моля!  Hug

Атти, ние сме само на палатка, но тук явно има повече желаещи за палатки Simple Smile. Иначе, РВ ми изглежда много удобно и приятно.

Аз днес станах леля на едно чисто ново момченце!  Laughing Много съм щастлива!

И от мен успешна година на всички ученици (и майки)!   bouquet

# 477
Честито Уинкс!

Не мога да ви се начудя с тези палатки, въобще не го виждам като удоволствие аз. На РВ по бих се навила, но с деца и това не си представям.

Имам сериозен въпрос: Имате ли вие или мъжете ви застраховка живот? Като цяло какво ви е мнението по въпроса, особено ме интересува как сте решили въпроса в семействата с един работещ?

# 478
Клер, и двамата имаме, след раждането на първото бебе. (и завещание, след раждането на бебе 2).

Уинкс, честито.

# 479
Оф, едвам се добрах до темата от огромни реклами на детски дрехи.

Според мен си е задължително семейства с деца да имат поне на един родител застраховка живот за солидна сума, която да позволява семейството да оцелее. Повечето работодатели предлагат безплатни застраховки в размер на една годишна заплата, но с някакъв лимит отгоре. Аз бих си купила и допълнителна, но не са евтини.

Да не дава Господ да се налага.

Общи условия

Активация на акаунт