150 Джетлагнати американски летни ваканции!

• 37 186
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • The QC to be!!!
Клати и се 1-ви зъб на момата! Вчера пихме и плакахме с баща, че останахме без бебета!
винаги може още едно бебе Grinning
Ха, и аз това си помислих веднага.  Joy

Лени бре, нали за това написах - зависи с какво сравняваш...  Wink

# 526
  • У дома
Охо, Агент, гушки на сладураната! На моите деца им е любимо занимание сами да си вадят зъбите  Mr. Green и чакат с нетърпение поредния разклатен зъб  Grinning

Аз какво да кажа като имам мъж празнуващ 17 днес  Sad Реших да спестя домашното винце за милото и отпразнувах с една гореща йога за тонус  Simple Smile

За пътуване и аз съм винаги готова, но поради разни идеали в семейството това лято се разделихме на мъжка и женска група и всички останаха доволни. Готова съм да повторя по всяко време  Laughing

# 527
Интересно е в България; поне в моя кръг се случват много интересни неща. Просто като държава България е в много различен исторически момент и хората се борят и постигат неща, които в САЩ отдавна ги имаме или сме приели, че и без тях можем.

Мисля, че София е хубава. По-уютно ми е от Ню Йорк.

# 528
Хиър, кога последно си ходила?

# 529
 а Бубка къде е?

# 530
Лени, пуснали са някакъв въздушен коридор над нашия квартал и летят много ниско. Като видях ЛОТ и сърцето ми подскочи.

Ако имах възможност, щях да си ходя в Бг всяка година по месец, без значение от сезона.

# 531
Преди две години бях тук последно. Имам си работа с брокери и адвокати този път и всичко е ОК. Професионална работа, пу пу.

На идване пътувах за пръв път с турските авиолинии. Напът за Истанбул един от пътниците получи сърдечен удар; върнахме се в Канада, за да го свалим. Седяхме три часа на летището и пак излетяхме за Истанбул. Общо 15 часа в самолета. Глезените ми бяха като балони. Сложиха ме за два часа в един истанбулски хотел и после се прибрах с ранен полет за София. Чантата ми пристигна отворена с една част изсипана на лентата. Гадост.

# 532
Обратния път през Истанбул е още по-гаден ( да не кажа че никога нямат нищо от менюто - за 4 полета това лято никога не са имали предлаганите в менюто неща). Никога повече няма да причниня на детето си такъв тежък полет.

# 533
Обратния път през Истанбул е още по-гаден ( да не кажа че никога нямат нищо от менюто - за 4 полета това лято никога не са имали предлаганите в менюто неща). Никога повече няма да причниня на детето си такъв тежък полет.

Защо е гаден? Самата обстановка в самолета беше ок. Имаха храната, която бях избрала, и достатъчно напитки. Имаха и субтитри на филмите и седалките бяха удобни. Аз спах много.

Самото истанбулско летище беше пълно с народ, но нещата вървяха бързо. Само не разбрах защо се минава скенер преди и след паспортен контрол.

# 534
Първо за дете полет от 13 часа е наистина мн труден и дълъг. После храната, имат само телешко, независимо че в менюто са описани и др неща. Интернет - от 4 полета, само веднъж имаха. На връщане в Истанбул минахме 6 проверки (явно изискване на американските власти и заради заплахите за атентати).

# 535

Ъх, просто нямам търпение.

# 536
Недей,  Laughing лепят някакви етикетчета и после си ги търсят.
Успяха да ми зададат и най-странния въпрос за статута ми"От къде имате зелената карта?" , успях да отговоря, че е спечелена на лотария, но Турция не участва в лотарията.

# 537
затвърждава се мнението ми, че повечето авиолинии гледат да летят към Америка с боклучавите си самолети  Rolling Eyes
по-точно към Маями, логиката сигурно е, че така и така пълнят самолетите, що да се напъват. С Луфтханза например на всеки 4 полета, само един има екрани на седалките.

Аз имам 6 полета все към Азия все с Турските до различни дестинации всеки път, самолетите им без изключение са от най-новите, с най-големите екрани,  за краката има степенки отделни, раздават менюта, пантофи, ванити кит, храната им е чудесна, сервирана в керамика, не пластмаса и със силвъруеър, не огъващи се виличкки, обслужването страхотно, а ако летиш бизнес - имат един от най-добрите лаунджес в света (да не кажа най-добрия), флат бедс, феноменална храна, дори и економи плъс е като бизнес на Юнайтед  Rolling Eyes.

аз пък се заклевам публично, че няма да стъпя повече на международен полет сървисван от американска авиолиния. Последният полет с АА, самолетът беше такъв дъртизъм, че копчето за увеличаване на звука беше механично дискче, което се въртеше, а мониторите, от онези облите.
Освен това Дюти Фрийто не работело през цялото време, а само 10 мин след като раздадат обядите. Иначе били заключени чекмеджетата и те нямали време да ходят да правят инвентория какво били продали и какво не.

# 538
Аз съм с Лени - нервят ме ам. авиокомпании и с турците имам само приятни спомени. Вегетарианската им храна е божествена. С кеф бих летяла само с тях, но не винаги имат евтини билети.

# 539
Аз съм с Лени - нервят ме ам. авиокомпании и с турците имам само приятни спомени. Вегетарианската им храна е божествена. С кеф бих летяла само с тях, но не винаги имат евтини билети.

И аз съм тъй. Иронията е в това, че от моите селски летища нямат директни полети и за връзка под-изпълнителите са им АА, или Делта  Laughing А те на къси, селски полети са още по-голяма мамма миа.

Общи условия

Активация на акаунт