Дюкан все още ни зове да ходим на море - 271

• 34 894
  • 604
  •   1
Отговори
# 240
  • Испания
Скъпи Дюканки, благодарение на всичко изписано от вас ( рецепти, мнения, продукти, коментари ) за месец и половина успях да сваля така мечтаните 3 кг., че и да ги задържа (180/63=>180/60) ! Благодаря ви ! Сега се местя на три дни плодове и чай, но ако сгафя нещо пак съм при вас !

Месец и половина откога?

Здравейте девойки, за пръв път пиша във вашия прекрасен форум ( макар да съм изчела всички теми ), искам да измрънкам.. два дена плодуване + тае бо = килограм и половина ПОВЕЧЕ !!! на някой случвало ли му се е ?  #2gunfire

...Цикълът туко що свърши, преди да почна взех една чаена лъжичка английска сол, дето се вика "ДА ПОЧНЕМ НА ЧИСТО " . Плодчетата са 1,5 кайсии Sad Вие по колко кг ядете диня/пъпеш на ден Simple Smile  newsm78

# 241
Е от 20 юли от без резултатното плодуване, до вчера включително ! Знам че не може да се сравни с времето на другите, но това е положението !  Simple Smile

# 242
  • Пловдив
Здравейте и от мен!Днес ни изписаха с малчо и съответно първата ми работа беше да се претегля и за три дни съм - 2кг и си ям ушите ми плющят,мисля,че от притеснение ги свалих.Обаче как да си поправя линийката не знам. newsm78 Дано утре да намеря време да си взема и мерките.Ей много съм се нахъсала,дано всичко да е наред и да си сваля килограмите и никакъв глад не съм изпитала до сега.Лека нощ! smile3524

# 243
Smileys  bouquet Hug колко се радвам да прочета твой коментар тук Simple Smile липсваше ни .
Аз си карам в четвърта и да си кажа ми е едно такова криво,защото все още изпитвам страх и малко вина ,ако си позволя да хапна нещо което до сега не ми е било разрешено.но не злоупотребявам,единствено плодовете ги хапвам в повечко ,то май само там ми е проблема -е не мога да се ограничавам там мога и само тях да хапвам цял ден .Всеки ден както до сега си приготвям от вкъщи храната за деня -абсолютно си е режимна ,хапвам си млякото всяка сутрин с триците пия си водата по 3 -3,5 вода на ден самият факт че границите паднаха ми действа как да го обясня -е не ми се ядат други неща и това е ,:) писах писах и май нищо смислено не написах .Поздрави за всички Вас момичета и Стайко,извинявам се ,че не ви поздравих в началото на поста си ,но така се зарадвах на Smileys ,че .......лек и отслабваш ден Ви желая

# 244
Здравейте!
Имам малък напредък след 2 дни в трета фаза и една тренировка във фитнеса.
Дано продължа така!
Успех и  на вас!

# 245
  • Плевен
Здравейте, банда!
Днес съм пак в плюс, въпреки "стриктния" чист протеинов ден вчера!(малко ми беше храната)Отдавам плюса точно на това - нямах обяд и хапнах едно пуешко филе от тези пушените опаковани... Сутринта си забравих храната в къщи и разчитах на тукашните запаси - голяма грешка! И киселото мляко с трици пропуснах, но закусих с 1 яйце. И ето ти плюс 300 грама нагоре! Уф! Трябва да се яде, пусто!
МамаМия, благодаря за съчувствието! Дано да успеем да ги спечелим за Протал, ноо - тези решения и промени трябва всеки сам да ги приеме. Не става само с чужди съвети да му се невиди!
Biggy , браво, бе! Чудесен резултат за 2 дни! Стават, стават нещата и с трета фаза. Но си спази всичко и можеш да понамалиш плодчетата и пълнозърнестия хляб, ако зациклиш по-нататък. Да стане нещо като фаза 2+ или 3-  Wink
Лерита, може комплексна да си е причината за двата свалени килограма - хем притеснение, хем режима! Добре сте вече, нали? Продължавай с еуфорията от ударната и бързото сваляне!
Ооо, Цветенце, привет! Нали знаеш - страх лозе пази! Ти по-добре си карай това полурежимно хранене и си пази новата фигура (въпреки, че не си имала кой знае колко наднормени килца!)
Успешен режимен ден, момичета и Стайко!

Боби, къде е кафенцетооо?

А към divaoscar едва ли има смисъл да се обръщам -  -180 см - 60 кг... И едва ли организмът ще си стои на тези кила - абсолютна безсмислица! Гаф е начинът ти на хранене според мен и мисловния процес - щом се стремиш към такива килограми за този ръст!

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 13:31 от ArhMih

# 246
Здравейте мацки  Hug днес най- после вкарах някакво разнообразие в менюто си.Вчера си смлях телешка и пилешка кайма(пилешка кайма е силно казано защото излезе като каша  rotfImbo) и по идея на Мирка обърках телешка кайма с подправки,от себе си добавих извара ,домат,лук яйце,гъби и тиквичка постлах една тава с хартия за печене , каймата от горе и във фурната.И мммммммм за първи път нещо от телешко да ми хареса освен телешко варено. Мирка,   да си жива и здрава за идеята   bouquet
Освен това купих и воденички сега   ги варя само със сол предполагам че и те ще ми се усладят.
Промяна в теглото нямам и по- добре ,че да се посъбере малко кожата.Забелязвам ,че корема ми почна да се поддава на гравитацията  Laughing откакто видимо се смали.
Иначе се чувствам хубава и не пропускам да се огледам във всяка срещната витрина. moresmile

# 247
Кафе ли подочух? Заповядайте! Днес се прибрах, утре ще се тегля! Имам си ритуал, само сутрин се тегля! Така че рапорта се отлага за утре! Хапнала съм си надлежно ( вече в къщи ), режимно и утре с трепет в сърцето ще се претегля! Laughing На всички дами с воля  Hug Hug Hug!

# 248
Здравейте , дами и Стайко Simple Smile утре стват 2 седмици от началото на моята диета и съм - 4-5кг(кантара ми не е от най-качествените) последните дни нямах никакво време да ям... сутрин преди да изляза триците и чак вечер като се прибера пиленце.. Sad знам че не е хубаво така, но....   малко съм свалила и още много има, но да видим дали ще познаете кое е преди и кое сега ? Simple Smile
http://alexaandraa.snimka.bg/other/dukan.773534       паролата е 2105

# 249
Здравейте момичета Simple Smile
ВЪпреки, че не пиша аз съм режимна. Пътувам нон стоп извън града и се прибирам скапана - хапвам и лягам.
Сега отчет - може и да ми се скарате Simple Smile
Изкарах 4 дни П - не успях да израм 5-я ден.
Сега съм 5-ти ден ПЗ.
Свалените кг са 3.

# 250
  • Русе
ArhMih  newsm45  и аз съм с +0,300, вчера бях с 0,100, ето ти +0,400 за 2 дни ПЗ, малко се дразня, но не му обръщам много внимани.Лошото е, че не само се усещам подута, ама и съм такава.Корема ми ходи 2 мин пред мен  Embarassed

Това с телешката кайма мога да го пробвам, звучи ми интересно.

Аз нали ме знаят повечето дюканки, че никак не съм фен на пилешкото ( все ми мирише на нещо) и в ПЗ дните си правя супа пилешка в която слагам освен лук, чушка и морков - слагам и тикчивка и гъби. И ми става голяма вкусотия, но + са не ми е от нея  Naughty , защото една днес на обяд ядох от нея Simple Smile

и ако на всеки ПЗ ден качвам по някой грам, ще мина на схема 4/3 както много от вас са казвали, че правят, а именно през уикенда да съм само на ПЗ, че 5 дни ПЗ май са ми много  newsm78

# 251
лелеееее колко хора има на балкона  Laughing"An.che, bebencenoemvri, bobi-an, feria99, maikinatati, mamaMiq, van4eto_anq, Тanitka^ (+ 2 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема." sohappy

# 252
 Grinning чета и ви държа из късо, само да има прегрешения Naughty Остават ми още съвсем малко крачки до финала, а това ме прави щастлива.  Crazy

# 253
  • София, в момента в любимото ми село Железница
лелеееее колко хора има на балкона  Laughing"An.che, bebencenoemvri, bobi-an, feria99, maikinatati, mamaMiq, van4eto_anq, Тanitka^ (+ 2 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема." sohappy
Сладурка, за теб да се отчета и аз  Mr. Green
bobi-an добре си ни дошла и благодаря за кайВето - сърбам сладко и продължавам
ArhMih, maikinatati туй с плюсовете като стари дюканки си го знаем, както и че небива да им обръщаме такова внимание...гушки и утре да се похвалите и с минусчета.
bebencenoemvri много добър резултат - браво!
alexaandraa разликата е очевидна!  Peace

Biggy трета, трета ма виж какво става!
smileys  Heart Eyes

И  накрая да си се похваля - след като изтече МЦ свалих още 0,5кг. и от понеделник скачам твърдо в трета фаза. Въпросът е, че още не съм измислила точно схемата, но в движение. По този повод да попитам четвъртофазничките на някой случвало ли му се е ...аз по принцип нетрябва да ям въглехидрати и рядко нишестени в тоя случай ми остава боб, леща, грах, може би рядко филийка хляб, сирена и кашкавали и естествено плодове. Нали? И всъщнос не съм сигурна какво питах, но имам проблем с тоя скапан служебен компютър и невиждам въобще има ли нещо смислено, но ще ме прощавате.... Embarassed
Айде, че чичко паричко е тук със заплатите, а на вас лека и спокойна вечер

# 254
аз мога да се похваля само с провала от тази вечер, и то сериозен пица+ бира, ужасяващо нали? толкова завиждам на волята ви! няма да се предам, утре започвам отначало Sad

Общи условия

Активация на акаунт