Дюкан все още ни зове да ходим на море - 271

• 34 894
  • 604
  •   1
Отговори
# 300
ArhMih Браво ! След такова кардио трябва да имаш най малко 500 гр. минус  Laughing Аз преместих моята линийка няма какво да и се притеснявам.Така правя щом видя минус и местя така стимула ми е по- голям.

# 301
  • София
Според мен любезността изисква когато си поискал съвет и някой си е направил труда да ти го даде ,независимо дали ти харесва или не поне едно благодаря да кажеш.
От двата публикувани отговора преди моя сутринта, нито единият не съдържаше отговор на въпросите ми, а само анализ, ирония  Rolling Eyes и размахване на пръст, каквито нито в един момент не съм поискала. т.е. ако някой си е направил труда да отговори, то не е на въпрос, който съм задала.
Като изключим това уточнение, много благодаря за останалите мнения от днес.   bouquet
На конкретния въпрос, който зададох снощи /а именно - дали на някого се е случвало това и какво е предприел/ все пак получих отговори на ЛС, за които благодаря и тук.
bigbaba4, права си, че не знаете подробности и без тях не бихте могли да предположите какво точно става. (За пълнота няма проблем да дам тези подробности. На 43 съм, кг. в момента - 64, цел - 57, досега един неуспешен Дюкан и 2 Х 90-дневни, от които първата -успешна, втората - не. Калкулаторът ми дава желаното тегло на 23.10 и в момента трябваше да съм на 62. Децата ги има в подписа ми.  Wink),Но аз и не исках това, а просто да чуя дали и вие сте имали задържане на определени кг. /или не сте?/ и дали предприехте нещо конкретно. Все още бих се радвала, ако някой сподели опита си в тази насока.  Peace

# 302
Задържане от 3 месеца, може и повече да е времето. Не е казано с ирония Laughing
Смених тренировките и всичко си дойде на мястото.

# 303
Аз не съм задържала, но минах през режима като фурия - стриктно и бързо, писала съм и преди, че Зелено човече ми даде извадките с етапите и разрешените храни и това беше моето знание за режима - в този момент от животът си бях много объркана за неща, които не можех да асимилирам. В момента половинката ми задържа и знам, че е от  нарушение на едно събиране преди седмици - още не може да влезе в тон. Смених схемата и наложих много стриктност /въпреки, че преди 2 часа го чух да рови в хладилника  и да опитва от чушките със сос, които днес вече не са му разрешени/. Знам, че съществува и така наречения "бял" ден, прочети повече за него-не съм го използвала и не знам подробности, но така или иначе е важна причината довела до задържането, за да се коригираш -не пиенето на вода, малко протеини, не закусването, не яденето на трици, прекаляване с млечните, задържане на вода от прекаляване със солта или толерираните храни и т.н. Според мен схемата на сваляне при всеки е различна, междинните етапи са по скоро ориентировъчни, отколкото задължителни - важен е крайния резултата, който понякога се проточва, но при теб килограмите са малко, съответно срока също, така, че няма да е фатално.
11,01.2013   168,6   начало
13,02.2013   158,6   32дни
05,04.2013   148,6   40дни
03.06.2013   138,6   60дни
10.09.2013   129,6   93дни    Виж как се движи моята половинка-всяка следваща десятка е все по бавно и все по бавно и сега след това задържане, вероятно няма да приключим около Коледа а да речем месец по късно. Успех Искра!

# 304
# 305
  • Плевен
Добро утро, дами и Стайко!
Уау, каква хармония се е възцарила в темата! Похвално!
МамаМия, така е - веднага си падат 500 грама, ама с пот на чело и навсякъде! Снощи също се постарах да увелича и времето на кардиото, и сериите на силовите уреди. С това темпо ако продължа мога другата седмица да ви поканя на ...погребението си! (малко черен хумор - пепел ми на езика!)... Като излязох от фитнеса ми се преплитаха първите минутки крачката, но после като ме обхвана един тонус, едно приповдигнато настроение, едни ведри мисли - просто незнайно защо се чувствах особено щастлива. Можех да свърша още куп неща в къщи (но нямаше кой знае какво - понеделник е все пак) Към 22 часа ми се дотанцува даже и си пуснах музичка (доволно игрива) - и така около 15 минутки. После - бум в леглото. Малък ми е минуса тази сутрин - 200 грама, но си е добре! Ще я местя и аз скоро линийката. Още мъничко ще изчакам.
Успешен режимен ден, банда!

Довечера почвам и това: http://www.bg-damma.com/krasota/kozmetichni-protseduri/5380_sode … i-vani-otslabvane
Досега заджурквах разни смеси за ядене, сега ще почна и за къпане... Боже, откъде дойде толкова енергия в мен?!?

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 09:49 от ArhMih

# 306
ArhMih накарах ти се на лични,но сори не съм прочела ,че си увеличила сериите на силовите мислех че си увеличила тежестите(така е като някой не чете внимателно).Тренировката така ти е добра   bouquet
Само гледай да си осигуряваш време за почивка.

# 307
  • Испания
Не искам да изпадам в полемика с никого. Но... може да се дават съвети за преодоляване на задържане /нещо, което е нормално и полезно в режима/ само на хора, които не са нарушавали режима. Можем да говорим за задържане, когато сме напълно стриктни, не прекаляваме с нищо, а не губим тегло. 3-4 бонбона за месец означава всяка седмица прекъсване на режима. Просто споменавам последния случай.  Peace А да прекъсваме многократно режима, после на пожар да започнем да намаляваме млечни, зеленчуци и да предприемаме други екстрени мерки, може да доведе само до здравословни проблеми.

Разбира се, всеки прави това, което прави, и се отразява на него самия. Във форума може да има безкрайни неоснователни претенции към пишещите, "тропане с крак", като не се получи очаквания от отговор, дори и обидни квалификации, но "на всеки му се пише на кантара" в крайна сметка. По-добре претенциите и гнева всяка дюканка да обърне към себе си, защото тя консумира това, което консумира, а не към съфорумките.  Peace

# 308
  • Русе
Аз пък мисля, че прекалено много време и страници отдадохме за един спор.Време да спрем, защото вече е банално!
Аз лично, както и всяка една от нас няма да си промени характера и мисленето само защото на някой не му харесва тона, затова е излишно да се спори кой е прав и кой крив, след като всеки е прав за себе си Simple Smile
Аз винаги ще съм директна и ще казвам каквото мисля, ако ще да ми се сърди целия свят и да ме нарича груба и не знам си каква просто ми е все тая, аз съм си аз и няма да се променям, предполагам всяка една от вас е така, затова водим един безсмислен спор.

Хайде концентрирайте се върху режима, повече протеини, по малко зеленчуци, никакви прегрешения и всичко ще е ОК мили жени и мъж.
Просто стига с тоя спор, че аз всеки ден влизам във форума с интерес да прочета нещо, а чета едно и също, кой бил груб кой не бил, всеки има праов на мнение и ще го изразява така както го чувства. И както в няколко спора съм го казвала  и преди : "Нека по умният замълчи" и да започнем да се хвалим само с минуси   bouquet Hug

Аз се размазвам 5-ти ден със стомашно разтройство и вече не знам какво да правя, не пия нищо, защото нещата не са неконтролируеми, но все пак взе да ми писва  smile3516

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 14:10 от maikinatati

# 309
Уау! Стайко, видях снимките ти! Промяната ти е очевадна, поздравления!  Hug

Бгбаба, може ли малко повече инфо за Хашимото и Дюкан. Аз съм генетично обременена - майка ми е с Хашимото и все ме кара да ида да се прегледам и аз. По-трудно се сваля ли когато си с Хашимото или е противопоказен режимът за това заболяване?

maikinatati, вземи си Рекомфорт.

На мен ми е днес 5-ти ден ПЗ и съм още 0,8 кг надолу  Grinning

# 310
  • Плевен
Човек да не ви похвали, значи! Тамън уж утихнаха страстите, айде пак наново! Наистина банални станахме вече!
Мами, не така, де! Но ти вече знаеш за какво иде реч! Как шъ съ преуморявам аз - сакън недей! Днес - почивка - само пеши преходи и принос в деня на нежността! Лекичко!
Сафо, брово за минуса в ПЗ!!!  Hug
Майки, наистина вземи някакви таблетки все пак? Защо се крепиш вече 5-ти ден с това чудо!
Аз тръгвам! Умната! И мирната! Всеки си знае какво да прави! Ако е честен пред себе си - ще разбере и къде греши!

# 311
Да си призная и аз моите прегрешения  Embarassed много обичам зеленчуци и си позволих близо седмица всеки ден на ям уж по малко и само краставичка , ама нещо не свалям и днес ми е ПД никакви краставици   Stop   надявам се да има резултат 
Да ви попитам за изварата - намерих само една на ОЛИМПУС или нещо такова, та само на нея пишеше " обезмаслена "  на другите, които видях изобщо не пишеше масленост , та въпроса най накрая вие каква си купувате?

# 312
  • Русе
Александра, сега мисля, че имам на маджаров, не съм я опитвала още, каня и се за вечеря с яйца, но аз съм малко капризна спрямо изварата, нещо не я понасям изобщо и си купувам само на Олимпус, макар че скоро Евия каза, че не била много хубава като съдържание, но аз само нея харесвам, по ми е хубава, не ми мирише ( с моето миришене хахах)

За краставиците, сама си осъзнала и си видяла, че резултата веднага е на лице и той не е в твоя полза, не те подкрепям, но те разбирам, защото и на мен ми се е случвало да прекаля с дните ПЗ.

Вече се прибрах, ако утре стомаха ми още така, ще си купя това което сте ме посъветвали. Благодаря, че Ви има   bouquet

# 313
Здравейте, ходих днес при личната лекарка, по повод проблеми с хемороиди   Sick (надявам се) и между другото докато ми пишеше направлението ми каза да си наравя и годишните изследвания холестерол,триглицериди, кръвна захар.... и тн.Аз и казах че съм на Дюканския режим и не ми се иска сега да правя изследвания ,защото е възможно към момента да съм със завишен холестерол.Попитах я за режима какво мисли и тя хареса това че съм свалила килограми  ,каза че не е проблем това ,че не ям въглехидрати и мазнини.Проблема е пикочната киселина ацетон и други ,разни биохимични процеси  ,но и казах колко вода пия и въпреки това ме посъветва да си пусна изследвания на кръв и урина да се види на мен как ми се отразява режима.Та тия дни ще го направя(ако имам време де)

# 314
  • Варна
Та тия дни ще го направя(ако имам време де)

Мисля, че ще останеш приятно изненадана...  bowuu
Аз преди все треперех покрай моите Инвитро истории, комбинирани с режима, но всеки път изследванията ми бяха все по-добри и по-добри...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт