Дюкан все още ни зове да ходим на море - 271

• 34 891
  • 604
  •   1
Отговори
# 45
Евия, честито! Аз си карам трета спокойно - до края на годината. Сега в четвърта фаза как я караш? По същия начин или си позволяваш повечеко неща? Мен чак ме е страх да влезна в 4-та. Сега поне знам какво ми е разрешено, колко и по какви количества. Ще ми е интересно да споделят и другите четирифазнички как се справят?

# 46
По време на трета си определих, от кои храни качвам и ги избягвам. Боб, леща, ориз и картофи не ям. Паста и пици в редки случаи - по повод. Най - голям гъдел са ми суровите ядки, те ми заместват сладките неща. Плодове в ограничени количества.
Спортувам по 1 час - активно.
Спазвам си протеиновия ден, вода минимум 2,5 л, овесените трици - задължително.
Общо взето се придържам към някакъв режим на хранене, не ям неконтролируемо.

# 47
  • Русе
Eviq, ти си страхотна и доказа какво може да се постигне с много труд и инат.
Много ми се иска да ни стимулираш с някоя снимка  Praynig Praynig Praynig

# 48
Скоро ще пусна, Майкенце Hug. За любителите на спорта препоръчвам програмата на Шон Т Т25. Само 25 мин на ден.

# 49
Здравейте! В П-дните се тегля задължително всяка сутрин. Но когато са ПЗ или малко качвам или задържам. Затова тази последна 5-ица не се претеглих умишлено. Поздрави!

# 50
newsm68 newsm44 newsm68 Ураааа!!!
За 15 дни в планината ,резултат -3 кг! Mr. GreenЕ,това ако не е повод за подарък!!!
Та значи,много ми е странно какво точно се получава с моя организъм...???Щото през тези 2 седмици ,освен абсолютното спокойствие и прекрасния въздух,съчетани с повечко движение ,но и пълен релакс,бях през цялата време на ПЗ,+ леки "нарушенийца",ама наистина леки...Няма да споменавам точно какви,за да не всявам смут в стройните дюкански редици.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И...резултат -3 кг!!!А сега някой да ми каже кво е това....???
Имам за себе си някакво обяснение,но все пак...
Продължавам стрикно режима от днес 4/3,вече в работна обстановка!!! #2gunfire
Хубава и успешна седмица!!!

# 51
Ауууууууу An.che  #Shocked сега ти погледнах снимките, имаш новички Simple Smile Абе, жена, да не си си правила лифтинг  Shocked Нищо общо с жената, която помня  Wink
На всички новички ще кажа, гледайте снимките на старите дюканки, голям стимул са!
Аз за съжаление прекъснах режима  ooooh! проблеми със стомаха  #Cussing out От неядене, почти цяла седмица, когато пътувахме, изкарах на 2 кисели млека, едно пилешко филе, риба и една доматена салата (да това за 5 дни  #2gunfire ) Като се прибрахме се налапах с печено пилешко и стана една страшна. Извода - хранете се редовно, закуска, обяд и вечеря. За сега няма изгледи да се завърна на режима, но като отмине стомашния проблем ще му мисля как да продължа.
Успешна седмица на всички Simple Smile

# 52
Отдавна не бях чела темата, днес тъкмо си мислех за изследванията на Стайко  и гледам, че е споделил. Стайко, благодаря ти, че специално ме информира, и те поздравявам за суперския резултат! Аз още се ослушвам да почвам ли, да не почвам ли...Не ми се пропускат сезонните плодове.

# 53
  • Пловдив
Вервай те ни - всички сме тук smile3521

Така си е  smile3521 smile3521 smile3521

# 54
Искам да попитам има ли някой който е от вас в предменупауза  и да е на Дюкан?
В тази възраст нищо не помага никаква диета ,никакво ограничение,никакви добавки  за отслабване!Просто си пълнееш!
Спре ли ти да не ти идва  МЦ гледай какво става с теб!От опит го знам.
През 2009 г бях на Дюкан и отслабнах.После се възвърнаха кг.
Преди  2 години просто  бях си ограничила сладкото и хляба и отслабнах.
От нова година вече е върхът.Започнаха вълни  топли студени.От там и рязко ми спря.За 4 м нищо .
Минах прегледи иследвания-всичко си е в нормата.Само висок холестерол.
Този месец ми дойде и се почувствах пак жена.
Та въпросът ми е :
Има ли някоя която , като мен и да действа този режим на хранене?
Възможно ли е да го започна отново?

# 55
Джижи,аз съм в твоето положение,и със сигурност мога да ти кажа,че режимът си действа,и то отлично!!! Mr. GreenОсвен това,много по-леко ще преминеш този перод,ако си режимна.Можеш да ми погледнеш снимките,за да разбереш за какво става въпрос.Действай смело,няма проблем!!! Laughing
Гала, Hug Hug HugМайки, Hug Hug Hug,много ви обичам,момичета!  bouquet
И заедно с вас преживявам успехи и неуспехи,на всяка една,защото сме заедно вече толкова време! Laughing
Прегръщам ви силно и  искам всички да успеят!!! newsm51

# 56
Анче, Стайко - имате добри резултати - продължавайте така,бавно и славно, с много воля,упоритост и търпение и резултатите няма да закъснеят  Peace
Майки - какво става с теб  Hug
Гала - надявам се бързо да се оправиш и отново да продължиш режима  Heart Eyes

# 57
Здравейте момичета и Стайко  Grinning ,бях няколко дни на вилата и ми липсвахте ,явно ме е хванала някаква" форумомания" Laughing даже карах ММ ,който си беше в къщи да ми чете по телефона какво пише в темата  ,но той не можа да я намери.
Не мога да се похваля със свалени килограми може би защото го карах на ПЗ (не можах да устоя на пресните краставички и доматки от градината на мама  Embarassed ) или защото това са килограмите на които съм била най- дълго,но от утре почвам 5 П и предполагам,че нещата ще си дойдат на мястото.
Преди да замина четох стари теми от 2008 година и така се забавлявах та един пост на ЦОЦИ(къде се загуби тази дама) ми хареса особено:
"да ви кажа каква е "тайната "....на издръжливостта .... когато усещате че мотивацията ви спада ...влизайте по често във форума ...ама не само да "воайорствате"...а и да споделяте ..като на сбирка на "анинимните алкохолици " ....и вярвайте ми ...заплахата да ви сполетят камара ТИГАНИ ...от ЗЛАТА ВЕЩИЦА .... ще държи далече от съзнанието ви ...всякакви нережмни храни ".   Joy  Joy Joy

# 58
Лелееее , вчера споменах тигани и сега никой не смее да пише  hahaha и сега като ми се е дояло нещо много шоколадово(ама мноооого) няма кой да ме спре и да ме вкара в правия път  Sad трябва сама да се оправям. А не намирам и нискомасленото сухо мляко за което пише в рецептите да си спретна Дюкански шоколад. От къде го  купувате и как се казва точно?

# 59
За много шоколадово си правих шоколад- режимен. Видях някъде из сайтовете тази рецепта- 1 жълтък, 2 с.л обезмаслено прясно мляко, 1 ч,л какао, подсладител и есенция/лешник, ром или друга по желание--/. разбърква се, слага се на фолио и в камерата да стегне. С това се лъжех, иначе и аз обезмаслено сухо мляко не съм намерила още.

Общи условия

Активация на акаунт