Дюкан все още ни зове да ходим на море - 271

• 34 894
  • 604
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря за отговорите   bouquet
mirka75  Hug  Тъкмо щяха да ти пиша на лични да питам за ефекта от течния парафин Все едно си ми прочела мислите  #Crazy ти ми върна надеждата ,че не всичко е загубено.За плодовете за сега ще се въздържа- не ми е казал нищо конкретно за тях доктора,каза да продължавам с триците и суровите зеленчуци(казах му за режима)Мисля че тоя парафин ще свърши поне толкова работа колкото и зехтина утре ще го купя.Дай ми повече инфо за него на лични ако е удобно също и за фибрите които пиеш с водата.
bigbaba4 За билковите разхлабващи не знам дали са уместни да не би да предизвикат някакви напъни които ще влошат нещата.
Преди малко се чувствах в безизходица направо голямо ровене и чудене беше .Голяма съм паника,но сега дишам по -леко отново едно голямо БЛАГОДАРЯ! newsm51
*Ирина* Благодаря за подкрепата не съм била в Он Клиник и дано да не стигам за сега до там  Hug

ПП Мирка ми чете мислите.Факт.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2013, 09:48 от mamaMiq

# 346
В новите допълнения на толерираните не беше ли позволена по една лъжица зехтин? Смайлсчето да припомни ако може  Embarassed Не знам какво представлява фисура, но си мисля, че ако ползваш 2 лъжици зехтин и никакви други толерирани няма да има проблем. Както ти е писала Мирка  Hug хапвай разхлабващи зеленчуци (на мен много разхлабващо ми действа патладжана, а комбинация с домат става  Crazy ) Топла чаша вода всяка сутрин на гладно, е 1вото нещо което приемам от години насам и нямам проблеми с ВЦ-то. Както сме казвали и преди здравето преди всичко  Peace
Аааа течния парафин аз го ползвах за салати, на мен пък не ми действаше разхлабващо, никак не ми действаше  newsm78 Иначе няма нито вкус, нито мирис глътваш го набързо и готово Simple Smile

# 347
  • Испания
...Смайлсчето да припомни ако може  Embarassed ..

3 капки/дневно. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19198285#msg19198285

Писах й ЛС. Не знам дали е имала запек, но непременно и тя, и всички трябва да ядем готвена и топла храна, не да караме на сухоежбина. Пратих й линк и за запека от темата ми, та да се подсети за още неща, които може да направи.

Проблемът е сериозен и мисля, че е оправдано да наруши режима със зехтин в името на здравето.

# 348
GalaEluard Не знам за промените ,които Дюкан е правил ,аз имам първата книга издадена в Б.Г
но знам ли нали идеята е да се изключат въглехидратите и мазнините?!? Иначе толерирани храни не ползвам вече ( до съвсем скоро ползвах обезмаслено какао,но реших да го изключа трайно от менюто си) Hug Ще чакаме smileys
 да си каже мнението ,но засега мисля,че намерих решение.
Скрит текст:
"Фармакодинамика: попадайки в червата течния парафин не се резорбира, а въздейства на фекалиите като ги размеква. Течния парафин има и смазващ ефект като по този начин още повече улеснява дефекацията." Е ТЕ това е нужно за проблема ми  Laughing

ПП  smileys  Hug

# 349
  • Испания
Да го напиша и тук. Момичета, не допускайте непосещаване на тоалетната повече от 2 дни. Много е опасно! При толкова изпитани методи за предотвратяване...

Пак да сложа линк: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22878004#msg22878004

Преди години изпаднах в конфликт с една девойка, живееща извън България, и с друга от Варна /да не споменавам никове/, които повече от седмица имаха запек. Да не разказвам подробности.

Не трябва да се допуска.

mamaMiqHug

# 350
  • София
*Ирина* Благодаря за подкрепата не съм била в Он Клиник и дано да не стигам за сега до там  Hug
Разбира се, дано не стигаш до манипулации. Но това, което ми дадоха, беше за дефекация и имаше невероятен ефект. Може да го пробваш, ако не стане с това, което си решила. Моят проблем беше много сериозен и не можах да повярвам как се реши за часове.  Shocked

А моето задържане изчезна, както се появи. Както задържах, за 2 дена станах - 1,700. След още два дни си влязох в графика на календара. Нищо не съм променяла в начина си на хранене и движение.
Навярно или съм задържала течности, или организмът ми се е опитвал да си пази някакво тегло.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 22:57 от *Ирина*

# 351
  • Пловдив

Замести зехтина с течен парафин. Ползвах го във втора фаза по аналогични на твоите причини. Не е най-хубавото нещо на света, но е поносим. Има го в аптеките.

Подкрепям с две ръце. Миналата година  го писах тук, въпреки, че доста хора не го харесаха. Дъщеря ми имаше проблеми със стомаха, лежахме лятото в две болници и ходихме по хирурзи и гастроентеролози. Единодушно всички препоръчваха течен парафин като най безвреден. Пи го 3-4 месеца без прекъсване по 50 мл на ден - два пъти по 20 и един път 10. Прекъснах го и  продължих на свещички, защото започна училище и нямаше как постоянно да я следя да ходи до тоалетната.

# 352
Добро утро  Simple Smile , много ми помогнахте дано не съм ви досадила  Hug сега след толкова мрънкане от моя страна дойде ред да се похваля.Тази сутрин съм минус 1 кг. Равносметката е 10 кг до тук 8 с режима и 2 по други причини  newsm44 . Както е писал на времето Рйнов "След мрака винаги идва разсъмване"

# 353
  • Испания
Добро да е!

Радвам се, че имаш повод да се похвалиш, mamaMiq. Нали не забрави да пиеш топла вода?  Hug

Хайде, да пием кафе по този случай!

# 354
Как ще забравя  Laughing изпих една чаша,след това триците с мляко (прясно) и сега пия втората  Hug
И ровя в темата с рецептите ти да си измисля какво да готвя.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2013, 10:27 от mamaMiq

# 355
Здравейтеее Hug Hug Hug
Да споделя ,че в "Кауфланд" има в момента на прИмоция:
-пил.бутчета
-пъстърва чистена
-пуешки бутове
Видях,че вече има и заешко месо и пуешко филе,но не мога да цитирам цените.
За Софиянки, Hugна женския пазар в магазина за кафе и подправки/на спирката на трамвай №22/
годжи-бери насипно е на 25,00лв.кг.,а овесените трици/също насипни/3,00лв.кг!
Отслабващ и прекрасен уикенд на всички!  bouquet
Ето и една приятна рецепта за разнообразие на  менюто:
http://vkusotii.dir.bg/recipe.php?id=3195

# 356
  • Испания
Добро утро!

Честит първи учебен ден на всички ученици!

Аз имам двама първокласника /моите внуци/, затова кафето е от мен:

mamaMiq, как си?

# 357
Добро утро.smileys Мерси за кафето.Само отлични оценки на първокласниците!
Скрит текст:
Тази сутрин отново кръв  Sad

# 358
  • Испания
Скрит текст:

Благодаря.

Взимай мерки и ходи на лекар. И онзи ден писах, че нарушаването на режима в твоя случай със зехтин, е оправдано и не може да се сравнява с изяждане на нещо нережимно поради липса на воля и мотивация. Трябва да сме здрави, за да спазваме какъвто и да било режим. Много се надявам бързо да решиш проблема.  Praynig Hug

# 359
Скрит текст:

извинявам се, че се намесвам
но аз имах същия проблем докато правих Дюкан
при мен проблемът дойде от триците и липсата на мазнини
след като минах на друг нисковъгл. режим, в който тези неща са различни, се оправих от само себе си за година

успех с този неприятен проблем

Общи условия

Активация на акаунт